Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán, ha nem kap benyát rendesen, akkor nem megy a henger, ua. mintha szikra nem lenne. Ha azóta megy rendesen, akkor valszeg az volt a hiba.
de ez okozhat ilyen tüneteket?
XX-re csináltatott állórészt egy ismerősöm,200 km-t bírt!
Aztán vettünk az EBAY-ről egy újat,az meg azóta is jó...
Az is 20 körül volt vadi új...
Te se.
Többet ne vidd ahhoz a szerelőhöz.
108 szem, és 16/44 a fogak száma.
itt tudod megnézni
Srácok!
Hogyér tekercselnek generátort? Van egy ajánlatom, egy profi helyről 22pénzért.
Köszi előre is.
Á
2000
Szia!
Évjáratot megmondod, hamar utána lehet nézni
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne.
Most cseréltek elvileg lánc szettet a motoron (600F4) és nagyon lazának találom az új láncot, bőven 3cm felett van a kilengése, ráadásul maxon hátra van tolva a láncfeszítője.

A lánc és a lánctányér újnak tűnik.

Mekkora lánc kell a motorra és hátulra hányas fogaskerék a gyári áttétel?

üdv
ma bogarásztam picit a mocin mert írtam hogy néha darál mintha 2 henger menne és megtörve találtam a benzincsövet,karbi tisztításon és szinkronon volt szerelő úgy rakta vissza hogy szinte kilencven fokban meg volt törve,helyére raktam és indult szépen mind a 4 henger járt.
Ez okozhat olyan hibát mintha 2 henger menne ,mintha nem jutna üzemanyag mindegyik hengernek,mert lehúztam a múltkor a szélső gyertyákat azokat elértem és az egyiknél leállt a moci az biztos ment a másiknál nem történt semmi tehát nem ment.
Üdv, valakinek nincs véletlenül eladó cdi egység , 99-02 es évjárat kellene ?
igen erre,köszi,elég drága postával.
Erre gondolsz?

szerszám
Srácok van a Hondához spéci kuplung fogó csk nem tudom hogy keressem az e-bayn ,esetleg valaki tudna segíteni?
Nekem diablo strada van-volt fent. A hátsót tavaly cseréltem 19600km-et ment el (2008-as volt), elől még most is az van fent, csere érett, mert már slick lett belőle (szintén 2008) 24000km van benne. Voltam vele pályán 1x-2x, rinyacsík eltűnt róla, volt h lábtartó is leért, szóval bírja a kanyart is, persze tényleg nem supercorsa.
Most hátul angel st van, előre is az fog kerülni.
Persze,csak előtte nem árt ha fékezel egy minimálisat.
140-160 az igénybevételt kibír nem?döntögetéssel is nem.
El lehet vele járni de ne várj supercorsa tapadást............viszont jó tartós.
Nem vagyok egy száguldozós típus de néha elborul az agyam.
Az jó vagy baj.............attól fügően túrás vagy vagy sportos.
Nincs utána semmi:(
A sima diablo egy kemény túragumi.
Jo lenne a diablo után is valami név.
Pirelli Diadlót érdemes megvenni ?2009,43.heti 5 mm profil,öregedés nem látszik rajta.
Az igaz:)