Kérdésem a következő lenne.
Most cseréltek elvileg lánc szettet a motoron (600F4) és nagyon lazának találom az új láncot, bőven 3cm felett van a kilengése, ráadásul maxon hátra van tolva a láncfeszítője.
A lánc és a lánctányér újnak tűnik.
Mekkora lánc kell a motorra és hátulra hányas fogaskerék a gyári áttétel?
ma bogarásztam picit a mocin mert írtam hogy néha darál mintha 2 henger menne és megtörve találtam a benzincsövet,karbi tisztításon és szinkronon volt szerelő úgy rakta vissza hogy szinte kilencven fokban meg volt törve,helyére raktam és indult szépen mind a 4 henger járt.
Ez okozhat olyan hibát mintha 2 henger menne ,mintha nem jutna üzemanyag mindegyik hengernek,mert lehúztam a múltkor a szélső gyertyákat azokat elértem és az egyiknél leállt a moci az biztos ment a másiknál nem történt semmi tehát nem ment.
Nekem diablo strada van-volt fent. A hátsót tavaly cseréltem 19600km-et ment el (2008-as volt), elől még most is az van fent, csere érett, mert már slick lett belőle (szintén 2008) 24000km van benne. Voltam vele pályán 1x-2x, rinyacsík eltűnt róla, volt h lábtartó is leért, szóval bírja a kanyart is, persze tényleg nem supercorsa.
Most hátul angel st van, előre is az fog kerülni.
Aztán vettünk az EBAY-ről egy újat,az meg azóta is jó...
Az is 20 körül volt vadi új...
itt tudod megnézni
Hogyér tekercselnek generátort? Van egy ajánlatom, egy profi helyről 22pénzért.
Köszi előre is.
Á
Évjáratot megmondod, hamar utána lehet nézni
Kérdésem a következő lenne.
Most cseréltek elvileg lánc szettet a motoron (600F4) és nagyon lazának találom az új láncot, bőven 3cm felett van a kilengése, ráadásul maxon hátra van tolva a láncfeszítője.
A lánc és a lánctányér újnak tűnik.
Mekkora lánc kell a motorra és hátulra hányas fogaskerék a gyári áttétel?
üdv
Ez okozhat olyan hibát mintha 2 henger menne ,mintha nem jutna üzemanyag mindegyik hengernek,mert lehúztam a múltkor a szélső gyertyákat azokat elértem és az egyiknél leállt a moci az biztos ment a másiknál nem történt semmi tehát nem ment.
szerszám
Most hátul angel st van, előre is az fog kerülni.
Jo lenne a diablo után is valami név.