Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Add fel légyélszíves postán. MSN-en mondom a címet, meg megbeszéljük ha leszel fenn valamikor.

De ezek szerint egyben kijöttél a kórházból.
Találja már ki hölgyem, hogy mi legyen azzal a markolattal!
Igen ez is jó lett.

Meg látom már Kakucs-os képed is van kinn

Ha gondolod, és megírod melyik kell, eredeti nagyságában is el tudom küldeni. Csak mert már írta valaki, hogy lenne rá igény
Ok

Mi az hogy,többet is jók lettek nagyon
természetesen szólok.

Remélem találtál olyan képet magadról ami tetszik is
Királyság köszönöm szépen,örök hála nektek

Ha a tesztmotor ir,szólj léccci
Exup!

Fenn van most már az összes kép KakucsRing-esek, amiket Blacious fényképezett. Tesztmotor még nem írt, hogy ők felrakták volna.

Képek itt: sportmotor.hu/motoros_kepek/palyamotorozas/?dr=38775

Vannak fent homályosak is, de inkább nem válogattuk ki...
ja értelek. Okéy, akkor remélhetőleg szeptemberben találkozunk.
Megpróbálok ott lenni. Petrát gyerek korom óta ismerem. Egy oskolába és egy osztályba jártunk.
Jaja, akkor tuti láttuk egymást. Megpróbálok szeptemberben kimenni valamelyik versenyre aztán összefutunk. Honnan ismered Petrát?
Köszönöm szépen karter! Ha csak 5k, lehet megveszem a gyárit. Azért utánanézek jövőhéten csapágyboltokban hátha, de nem fogok sok energiát beleölni. Bár ha párban kell cserélni akkor már van értelme a simának. Köszi szépen az infókat.
Köszi,ha nem melózom kinézek
Szeptember 9 csütörtök. Ha jól emlékszem.
Jó estét!
A csapágy mérete 45x20x12, a csomagoláson levő kód 91052-MBW-E11. Az ára 4900,-Ft./db volt! Ha jól emlékszem, akkor a külső átmérő 45mm nem normál méret.
Nekem egy cimbim mondta aki cbr kupázik egy 600rr-el.
Mikor lesz a következő verseny?
haha igen..vicces mert Én is ott kolbászoltam a Petra mellett. Hmmm pedig nem tudok elbújni a sarokba.Nem olyan picire nőttem. Kicsi a világ. Akkor tuti elmentünk egymás mellett. Ha kint volt akkor felmentem képeket csinálni, ha meg bejöttek, akkor lent is voltam.
Szeptember 9-én Csüti lesz a következő. Én valószínű annak csak a végére fogok kiérni.
Hja bocsi sharx. Tuti láttuk egymást mert én is a Honda boxban voltam. Általában a 23as számú fekete cbr mellett Geminél. Rövid hajú csajszi. Uccsó előtti versenyen voltam kint asszem kb egy hónappal ezelőtt. Most 27én E-Ring, de szeptemberben ki akarok menni HRingre, lehet tlaálkozunk.
Eztet nem az Exup írta hanem Én.
És én azt a sárgát láttam egyedül. Amúgy Én az utolsó kettőn kint voltam. Akkor ha te is ott kódorogtál, biztos láttuk egymást. Honda boxban elég sok időt töltöttem. De nem tudtok valami összesítőt. Mert nem gondoltam volna, hogy egy 600F-el megverik az RR-et. Hihihihihhih
Gyere ki ringre és meglátod! Exup, azaz a sárga F. Amikor én kint voltam akkor 2.03-at ment.
Hát ha jól tudom, akkor a honda márkakupát 600as kategóriában F-fel nyerték 3x egymás után amatőr kategóriában.
Na de hol olvastátok. Én egy 600FS emberkét láttam. Sárga moci.
Küldjétek már el pls a linket. A roadandride.hu nincs kint a motor neve csak annyi hogy 600-as vagy 1000-es.
Bakker igazad van ráadásul 5böl 4szer igaz át van épitve a vas és egy ufó vezeti de hát csak f
Hali!
szerintem felejtsd el ezt a fojtás kivevősdit.nekem is az első nagy motorom és fantasztikusan jól kezelhető!okosan kell húzni a gázt ,mert azért okoz meglepetést!üdv
Vigyél magaddal embert..aki érti a dolgát... ennyi.