Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Exup Te új gumit használsz?
Nekem eddig 5.3 utassal nagyon lassan ez a rekord,de egyedül sikerült már elérni 10 litert is
az enyém is milliliterre pontosan ennyit eszik
Sziasztok
Osztom EXUP véleményét, nem tudom sokaknak arany kezük van, de ezeket a 6-7 L fogyasztásokat , hogy csináljátok ?
Nem vagyok 1 gazdag gyerek , de ezen spórolni !
Aki megcsinálja ezeket a 5-6-os fogyásokat, nem ez a motor való !
pl. 1 tag, ua. a motor, u.olyan gumival, ő közel 15 ezret ment, én 4-et------- mondtam neki ,rollert is vehetnél
Hungaroring másfél óra 1tank
És városban mennyit kajál? Enyém városban nagyon finom csuklóval 6,5l. Tegnap mondjuk 5x200m-en 3l... többet nem gyorsulok...
Meg talán az is befolyásolhat, hogy nincs fent az idom. Csak egy kicsi fejidom van rajta.
Gyári légszűrő, nem tűnt koszosnak. A kipufogó is gyári, csak sajnos kiherélték.
jó-jó-jó

remélem rá fogok érni naggyon
Biztos 6.-ban mész? nekem pályán folyamatos 140-nél kb 5-5,5 lityi kétszeméllyel légszürőt nézted rajta?
Ha közúton megyek 120 körül kis várossal, akkor 6. Ha autópályán 140 folyamatos, akkor 7,5.
6-11ig csuklófüggő
Küldtem mailt
daved89@freemail.hu Írtál? Bocsi akk nem vettem észre... :S
5000 per db? Jó is lenne:D a négy darab annyi.
Összesen 5000 vagy db?
verseczki.viktor@gmail.com
Engem érdekel csak írj egy elérhetőséget légyszives
Hát ha gondolod simán jöhetsz velünk. Szólok majd amikor már látjuk, hogy mikor megyünk ki.
Hát ja. tegnap elcsúsztam és a bal visszapillantó fölött a kis részen keresztbetört, egy olyan 10 centi talán... Vagy van olyan ahol az ilyet meg tudják csinálni úgy hogy ne nagyon látszódjon? mert ha gyárit veszek, gondolom még rájön a színre fújás ami megint nem 10e Ft....
Csáó!
5-ért adom az indexeket. ha kell írjatok, megdumáljuk a bizniszt.
Akkor én is várok, jó lenne menni, persze nem egyedül
Akkor még talán kapok néhány jó tanácsot is
525-ös láncszem van vkinek feleslegbe?
Kinek mennyit fogyaszt az F4? Leginkább injektorosra vagyok kiváncsi...
Nem bizony! Jó pálya, én szeretem. 125-re nekem nagy volt. Én aug. elején akarok kimenni, de az oldalon egyelőre nincs fent infó, hogy mikor lesz motoros nap.
Akkor nem kell attól tartanom, hogy túl lassú vagyok arra a pályára ?