Először is nagyon örülünk, hogy ennyien jöttetek Kakucsra, szám szerint 53-an. Megmondom őszintén, megleptetek minket, hiszen előzetesen nem jelentkeztetek ennyien. Így kicsit nehezen indult a nap, de remélem ettől függetlenül mindenki jól érezte magát. Az volt a cél, hogy mindenki fejlődjön, akinek kell, annak segítséget nyújtsunk és természetesen, hogy mindenki jól érezze magát. Csak ti tudjátok, hogy mindez sikerült-e, bízom benne, hogy igen!
Ígértünk képeket. Nos, az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, íme hát a linkek, ahonnan le tudjátok szedni őket. Az 'A' csomagot mi csináltuk, a 'B'-t pedig egyikőtökről kaptuk, ezúton is köszönjük! Remélem mindenki talál magáról kedvére való képet! Jó csemegézést!
f4i-n hova szokták rögzíteni a bukógombát? az enyémen nincs semmilyen előkészítése... az idomrögzítő csavar helyére teszik, vagy megfúrják a vázat? nektek hogy van? köszi
ja, végre felkerült a leo vince dob a mocira... dögös lett! :))
Sziasztok srácok!
Májusban sikerült a cbr-t totál kárra törnöm egy taxis miatt most kaptam meg a vizsgálati eredményt és osztott hiba százalékra hoztak ki minket 50-50 százalékra. Úgy hogy senki nem kap semmit. A lényeg nekem voltak alkatrészeim a cbr-hez de ezekre most nem lesz szükségem. Mert úgy nézki hogy egy olasz papíros mocit fogok venni egyben amiből aztán megcsinálom a gépet. Viszont ahhoz kell a pénz ugye. Szóval lenne nekem egy teljes kuplungom F3-as cbr-hez illetve egy teljes lamella szettem csuszó és fém lamellákkal.
A fém lamella (az twr) a csúszólamella (az ebc).
Én ezeket a biker-worldbe vettem pesten. Nah most ennyiért nem tudnám eladni mint amennyiért vettem ugye az egyértelmű ÍGy arra gondoltam hogy a fémlamella a teljes csomag egy tizes (13390 forint volt amúgy) a csúszólamellát pedig eladnám a teljes csomagot 13000 ezerért (17990-ért vettem.) Tourmax lamellát láttam 16590-ért , de én ígyis olcsobban adnám.Tehát a kettő együtt 23 ezer forint plussz a posta költség ami a vevőt terhelné.
A teljes kuplungért gondoltam 15 ezerre. Bármilyen ajánlatot fogadok legfeljebb azt mondom hogy nem. Raktam fel képet is.
A cuccokat fehér pólon fényképeztem mert kék az ágyam :D
Megjöttek a képek:
Az üzenet melléjük:
Kedves Motorosok!
Először is nagyon örülünk, hogy ennyien jöttetek Kakucsra, szám szerint 53-an. Megmondom őszintén, megleptetek minket, hiszen előzetesen nem jelentkeztetek ennyien. Így kicsit nehezen indult a nap, de remélem ettől függetlenül mindenki jól érezte magát. Az volt a cél, hogy mindenki fejlődjön, akinek kell, annak segítséget nyújtsunk és természetesen, hogy mindenki jól érezze magát. Csak ti tudjátok, hogy mindez sikerült-e, bízom benne, hogy igen!
Ígértünk képeket. Nos, az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, íme hát a linkek, ahonnan le tudjátok szedni őket. Az 'A' csomagot mi csináltuk, a 'B'-t pedig egyikőtökről kaptuk, ezúton is köszönjük! Remélem mindenki talál magáról kedvére való képet! Jó csemegézést!
'A' csomag eredeti minőségben (vigyázat, 1,3 Gb!):
www.instarfilms.hu/tesztmotor_..." target="_blank"> www.instarfilms.hu/tesztmotor_...
'A' csomag ugyanakkora felbontásban, kicsit rosszabb minőségben (egyáltalán nem rossz! viszont csak 186 Mb. aug 27-ig működik a link):
http://s1.toldacuccot.hu/letol...
'A' csomag sportmotor.hu-ra feltöltve (399 db kép):
http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank"> http://www.sportmotor.hu/motor...
'B' csomag sportmotor.hu-ra feltöltve:
www.sportmotor.hu/motoros_kepe...
Ha bármi gond van a letöltéssel, írjatok!
Molnár Dénes