Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Megjöttek a képek:

Az üzenet melléjük:

Kedves Motorosok!

Először is nagyon örülünk, hogy ennyien jöttetek Kakucsra, szám szerint 53-an. Megmondom őszintén, megleptetek minket, hiszen előzetesen nem jelentkeztetek ennyien. Így kicsit nehezen indult a nap, de remélem ettől függetlenül mindenki jól érezte magát. Az volt a cél, hogy mindenki fejlődjön, akinek kell, annak segítséget nyújtsunk és természetesen, hogy mindenki jól érezze magát. Csak ti tudjátok, hogy mindez sikerült-e, bízom benne, hogy igen!

Ígértünk képeket. Nos, az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, íme hát a linkek, ahonnan le tudjátok szedni őket. Az 'A' csomagot mi csináltuk, a 'B'-t pedig egyikőtökről kaptuk, ezúton is köszönjük! Remélem mindenki talál magáról kedvére való képet! Jó csemegézést!

'A' csomag eredeti minőségben (vigyázat, 1,3 Gb!):
www.instarfilms.hu/tesztmotor_..." target="_blank"> www.instarfilms.hu/tesztmotor_...
'A' csomag ugyanakkora felbontásban, kicsit rosszabb minőségben (egyáltalán nem rossz! viszont csak 186 Mb. aug 27-ig működik a link):
http://s1.toldacuccot.hu/letol...
'A' csomag sportmotor.hu-ra feltöltve (399 db kép):
http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank"> http://www.sportmotor.hu/motor...
'B' csomag sportmotor.hu-ra feltöltve:
www.sportmotor.hu/motoros_kepe...
Ha bármi gond van a letöltéssel, írjatok!

Molnár Dénes
hali

Hátsó fékkarod esetleg nincsen?
Vagy bármilyen egyben maradt idom?
A tisztítószett mibe kerül?
castrol power 1 racing olajat használ valaki? jó az egy efkettőnek?
Majd én
idomot fúrnak. (korona fúró )
kb. ide fog esni, nézz csak be mögé. az _' R 'betű
A vázra fel lehet csavarozni, ahol kikandikál az idom alól. Még az idomot sem kell fúrni, nemhogy a vázat :) Én Valtermoto-t vettem a danger-nél
Ha valakit érdekel K&N sportlégszürö és tisztitoszett akkor keressen meg, mert ha többen veszünk akkor még olcsóbb.
mgergo600@gmail.com
f4i-n hova szokták rögzíteni a bukógombát? az enyémen nincs semmilyen előkészítése... az idomrögzítő csavar helyére teszik, vagy megfúrják a vázat? nektek hogy van? köszi
ja, végre felkerült a leo vince dob a mocira... dögös lett! :))
Helló
Szerintem is kell. Én is vettem.
Keress meg légyszi, lenne pár kérdésem. Köszi!
mgergo600@gmail.com
De akkor ki fog fényképezni?
Simán,ne hülyéskedj ott a helye

Hát ahogy néztem a kollegát, nem olyan vészes, de akkor is kicsit nagy oda. Viszont van esély rá, hogy kiviszem.
XX-el király ,megnézném
SHARK DSS kiput látott már valaki CBR-en?
Rakjál bizony. Csak előnyt jelent hátrányt semmiféle képen.
Halihó!

Azon gondolkodom, hogy kezdő motorosként rakjak-e bukógombát a mocira. Szerintetek?

gyoztes
Jah az email címem az zsolt1214@freemail.hu a telóm pedig 06309080203
Sziasztok srácok!
Májusban sikerült a cbr-t totál kárra törnöm egy taxis miatt most kaptam meg a vizsgálati eredményt és osztott hiba százalékra hoztak ki minket 50-50 százalékra. Úgy hogy senki nem kap semmit. A lényeg nekem voltak alkatrészeim a cbr-hez de ezekre most nem lesz szükségem. Mert úgy nézki hogy egy olasz papíros mocit fogok venni egyben amiből aztán megcsinálom a gépet. Viszont ahhoz kell a pénz ugye. Szóval lenne nekem egy teljes kuplungom F3-as cbr-hez illetve egy teljes lamella szettem csuszó és fém lamellákkal.
A fém lamella (az twr) a csúszólamella (az ebc).
Én ezeket a biker-worldbe vettem pesten. Nah most ennyiért nem tudnám eladni mint amennyiért vettem ugye az egyértelmű ÍGy arra gondoltam hogy a fémlamella a teljes csomag egy tizes (13390 forint volt amúgy) a csúszólamellát pedig eladnám a teljes csomagot 13000 ezerért (17990-ért vettem.) Tourmax lamellát láttam 16590-ért , de én ígyis olcsobban adnám.Tehát a kettő együtt 23 ezer forint plussz a posta költség ami a vevőt terhelné.
A teljes kuplungért gondoltam 15 ezerre. Bármilyen ajánlatot fogadok legfeljebb azt mondom hogy nem. Raktam fel képet is.
A cuccokat fehér pólon fényképeztem mert kék az ágyam :D
Ha lesz rá módunk akkor nem maradhat ki. Egyszer talán még én is motorral megyek.
Mindig tanul valami újat az ember,ráadásul jól éreztem magam és szerintem ez a lényeg

A hungaroringen 1,5óra alatt elmegy egy tank,ahhoz képest ez a pálya termeli a naftát

Mentek ki legközelebb is?
Lett pár jó kép, meg voltak páran akik nem tanulni jöttek, szerintem

A pontos Kakucsi fogyasztást én már nem tudom, de nem szokott sokat enni nekem. Gondolom mert nem gyors pálya.
Jaja hátulról nem nagyon van kép rólam ,ez meg úgy megtetszett

Köszi aranyos vagy,nekem jó ez a méret

Basszus azon röhögtem hogy benzinem alig fogyott kakucson,azóta még nem is tankoltam
Ja már látom, Te előbb megtaláltad
Találtunk még egy albumot ami most Kakucson készült:

http://www.sportmotor.hu/motor...