Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Hondások!
nekem egy 93 as f em van.és 6004 es csapágy kellett az első kerékhez, bármelyik csapágyboltban van!üdv
Ok
Azt azért megnézném
Ezt mire értetted?
Nem baj, jövőre megyek szurkolni neked
Amúgy egész korrekt a cucc. Jó a hangulat. Ha jó az idő baromi sok a szép lány. Szép motorok. Mi kell még.?!
Ja Igen...egy pálya motor
Itthon jellemzően mindenki 16000km-rel ad el motort. Én is annyival vettem. Amúgy tényleg sokan írják, hogy ezek a motorok örök élet + 1 nap. Sajnos tapasztalatot nem tudok mondani még.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy mivel ősszel cbr-t veszek néztem egy FS változatot és 42000km van benne. Soknak számít igazából ez? Vagy egy 2001 es géptől amúgy is 35-45000 közöttit várjak ? Lehetnek ebből nekem sorozatos hibák? Valaki azt mondja ezeknek me se kottyan ennyi km.
Nem tudom jobban járok-e ha 99 es f4 et veszek amibe 32000 van vagy erre ne is alapozzak melyikbe mennyit mutat a műszer.
Köszi előre is a tippeket :)
Pedig F-fel verik a CBR mezőnyt.
Sajna nem voltam és nem is nagyon fogok,most anyagilag nem úgy állok.Jövöre viszont mindenképp Csak sajna az rr-ek ellen nehéz az f-el.
Undertail információra lenne szükségem.
Kinek milyen van. A gyárit leszámítva.
Honnan rendelte? Mennyiért? Miket kellett vele szerelnie? Mik a tapasztalatok?
Ha esetleg képekkel is tudná illusztrálni, az maga lenne a tökély.
Előre is köszi
Már nagyon várom
Tényleg. Nem voltál CBR kupán? Keresgéltelek, hátha...de nem találtalak.
Szeptemberbe lesz még.
Majd egy tankkamerás vidit szeretnék még az idén összehozni
Akkor hajrá. Uccu neki fotózni.
Várjuk a fotókat.
Jól tetted
Még várjuk a képeket a fehér sárkányról
Nem birtam ki
Jó képek!
Én is kedvet kaptam a fotókhoz
Okés köszi szépen. Én annyira nem gyííí mert már fosok. Meg most hallottam, hogy 2000-2500ig ciripel a motorom mint egy tücsök. Vezérműlánc gyanús.
Szerintem egy dupla bubis plexi jobb ehhez a tipushoz. Mellesleg jobban is mutat. De ez csak az én véleményem.
Nekem is az van és jópár 600F-en láttam már ilyet. Persze van akinek turaplexi van.
Ha érdekel keress meg, tudok ilyet hozni és akkor küldök képeket,árat.
mgergo600@gmail.com
Szia karter!

Nagyon hálás lennék a pontos méretekért. Belső, külső átmérő, vastagság kéne. Jó lehet a dobozon szereplő típusszám is, hátha több infót is írnak róla a neten. Köszönöm szépen!
Szia!
Én tavaly cseréltem, de én nem hallottam, hogy lett volna valami hangja, csak gumicserénél vettem észre, hogy az egyik csapágy akadozik. A csapágy méretére nem emlékszem, de valami extra méretű, és csapágyboltokban sehol sem találtam, így kénytelen voltam gyárit rendelni. Pontos árra sem emlékszem sajnos, de elég húzós volt. Ha esetleg méret kell, akkor előásom a csomagolását, és megnézem.
Már látom meg is tetted
Ollé
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy 600 F 2004-es évjárathoz túra plexit hol lehet venni?
Van több típus is?
Ha van melyik a jobb?
Előre is köszi!
Faszák lettek
Én is akarok kattogtatni párat a sajátomról.
Szeva.
Én nemrég cseréltettem első fékbetéteket és nálam is jelentkezik ez a fura jelenség. Nálam egy enyhe morgás, egy pici rázkódással (de nagyon pici). Nagy sebességről ha megállok akkor szokta. És nem satuzásnál. Én is a kerék csapágyra tippelek. Fék probléma szerintem nem nagyon lehet. Én jövőhéten kérdezem meg a szerelőt. Majd ha kiderítettem valamit, szólok.
Addig is Gyííí
Hellosziaszevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy cserélt-e már valaki első kerék csapágyat F4-ben (F sportban pontosabban, de ez ua. szerintem)? Néha morgást hallok elölről mostanában pedig ilyen kissé élesebb hang mint ha a fék ciripelne, de nem az mert fékezés közben is pont olyan hangja van csak lassul ugye ahogy a motor is lassul. Nagyon az első kerék csapágyra gyanakszom mert a porvédője kicsit halott már. Nem szeretném ha pl. autópályán megragadna, így szeretném minél előbb kicserélni. Az érdekelne, hol, mennyiért és milyet érdemes venni bele továbbá, hogy a csere megoldható-e házilag vagy gép kell hozzá? Szerintetek lehet, hogy más adja a hangot és nem a csapágy? Tudom előrébb lennétek ha hallanátok, de nehezen kivitelezhető lenne a dolog.

Előre is köszönöm a válaszotokat!