Szerintem nézesd meg mindenképpen. Mert ha valaminek szokatlan hangja van az nem hiszem, hogy jó lenne. Bár lehet, úgy tervezték, hogy ne und meg a hangját.
Tudom, hogy már egyszer írtam és nem is olyan rég, de SOS-ba kellene egy kis infó! Előre is köszönöm!
"Van egy olyan gondom, hogy a kihajtó tengelyen (amin van a kis lánckerék) lévő csapágy egy ponton morog. Szerintetek cseréljem vagy nézessem meg szerelővel? Mit kéne látni rajta?
Ha cserés mennyibe fájna? :S"
Ja és még, szét ne vágd régit-nem lesz jó az íve sem és a vastagsága sem biztos. a LEO VINCE -nek mekkora a befogadó torka?(- belseje-
mer ugyibár az összekötőnek bele kell mennie a dobba!
A gyárit meg tedd el a polcra, és ha eladod a motort, visszapattintod rá mert a s. dobot nem fizeti meg senki rajta , de külön jól ellehet adni.
sziasztok!
ismételten kiderült, hogy műszaki analfabéta vagyok, ezért inkább kikérném a véleményeteket: a 600f4i gyári dobját szeretném lecserélni egy leo vince dobra, amit már ki is néztem neten, hétvégén meg is veszem... problémám az, hogy csak dob van, összekötő cső nem jár hozzá... hogyan lehetne ezt olcsón, esztétikusan megoldani? ha a meglévő csőről levágom a gyári dobot, az felhasználható a leo vince dobhoz? (az új dob rugófeszítős rögzítésű) vagy ne kókányoljunk, csináltassak egy új csövet? help, please!
a második megoldás lenne a szebb, de drágább verzió... az első az egyszerűbb és olcsóbb... esetleg más ötlet?
előre is köszi
Van egy olyan gondom, hogy a kihajtó tengelyen (amin van a kis lánckerék) lévő csapágy egy ponton morog. Szerintetek cseréljem vagy nézessem meg szerelővel? Mit kéne látni rajta?
Ha cserés mennyibe fájna? :S
Abban nem bízom meg. Saját káromon, nem rakok fel enyémre, bár enyém nehezebb, lehet azért nem vált be. Nissin vagy valami hasonlót szeretnék én is.
Az F3 nem az enyém, hanem páromé és valamiért nagyon hurka a hátsófék. Ha teljes erővel nyomod, akkor talán érzel kis fékhatást úgy, hogy ülnek mögötted. Tárcsa nincsen elszíneződve, válla sincsen, nem barázdás. A betéteken kívül másra nem tudok gondolni. Ja és nem levegős.
De akkor ahogy nézem nem egy horribilis összeg. A NISSIN-t hol vetted?
hello!
Mostnem akarok hülyeséget mondani de ha jól emlékszem akkor az F3 és F4 fékbetétjei nem egyeznek de ha egyeznek is akkor valami nagyon kis összeg lehet a hátsó fékbetét 16 ezerért vettem nissint előre és hára egyben csak nem emlékszem hogy ebből a hátsó mennyit tesz ki :D
Contim volt fent race attack. Ha megvárod hogy kellő képpen bemelegedjen akkor egész jó de komoly gázadáskor kanyarból kifele jövet megtudtam kacsáztatni a seggét a motornak. Szóval zavarba lehet hozni a gumit.
nincsen eddig Nekem metzeler sportec m1 volt,de az nem jött be michelin power race soft, az nagyon jó volt, azután corsa és maradok is ennél ha tudok szerezni jó árban én most előre vszinű dunlop d209 Gp-t teszek fel most olyat tudok szerezni
Enyimé is kritikán aluli lassan .
Nekem most sajna nincs zsetonom pirellire,viszont van egy garnitúra conti race attackom elfekvőbe,azt fogom kipróbálni
Van tapasztalatod róla?
Szerintem nézesd meg mindenképpen. Mert ha valaminek szokatlan hangja van az nem hiszem, hogy jó lenne. Bár lehet, úgy tervezték, hogy ne und meg a hangját.