Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajaj
Mi van itt
Én nagyon jól tudom hogy miért és tisztában vagyok elég sok paraméterrel más motorokkal kapcsolatban is,csak nem vagyok annyira benne mint egy szerelő pl,te fitogtatod itt magad.
Én tudom hogy mik az előnyei,de te ezt nem tudod,én nem műszaki paraméterekre gondolok,de te arra gondolsz,kicsit felszínes ember vagy.
Nincs is azzal baj mindenkinek más az ízlése meg az igénye tehát kinek mi a jó...De a "jobb a többitöl mert nekem olyan van és tuti jobb nem tudom miért csak jobb és kész" jellegű megmondásokat nem tudom ki tudja komolyan venni
Azért valljuk be az furcsa lenne, ha ebben a topikban Gsxr-t dicsérgetné bárki is.
Szerinted abban is? Csak arrol indítok vitát amiben kellően tájékozott vagyok...csak azt nem tudom hogy akkor ha te nem vagy otthon ebben a dologban.Még a saját motorod tipusának paramétereiben sem nemhogy a kategória többi motorjának.Akkor miért állitasz olyat hogy több előnye is van a többivel szemben?És nem hivatkozok itt egyik modellre sem vagy istenítem bármelyiket.Pl a Gsxr csak azért mert nekem olyan van.Itt pont az ellenkezőjéröl van szó hogy te nyomod annyira itt a Cbr t hogy milyen fasza a többihez képest csak épp nem tudod elmondani hogy miért
Sajna már 1 éve volt nem tudom a linkjét. :(
Én legalább elismerem ha valamiben nem vagyok otthon,de te még abban is menőzöl szerintem,amihez nem értesz.Nem mondhatom azt hogy majd én mondok olyat ha nem vagyok mindenben benne.De mindegy te fiatal vagy még ez a lényeg.
Ok, mehetünk máskor is. Nézd meg ezt a bukócsövet, ilyesmire gondoltam: http://youtu.be/9twUAi1Q4o0
Linkjét nem tudod belinkelni?hogy az vegyem.
Engem egy sèrülèsmentes jobb oldali idom èrdekelne f4-hez ha trikolor az nem hátrány
Hát de b+ tényleg normálisan megkérdeztem h vajon mik lehetnek azok az előnyök amikröl beszélsz erre rögtön Gsxr buzizol...akk ki az idióta nem értem...Az meg hogy "tudsz valakit aki mesélni tudna" hát hallod... Más tudására hivatkozni az ám a nagy szó
Szia! Én már vettem hozzá Kínából benzincsapot. Semmi gond vele és valóban 6000 ft volt!
Az is nagyon állatul néz ki
Köszönjük! Jut eszembe, volt ott egy piros F4i is.
Szép gépek,de azért állat ott a háttérben a fekete cbr is
Nem érdekel a fellengzőséged,adod a nagyot mi,egyébként meg semmi közöd mire is van a motorom sőt azt sem tudod mennyit megyek vele,de jó hogy én nem ilyen idióta vagyok mint te,és nem kell nagyzolni hogy te mennyire tudnál mesélni olyan dolgokról amiről én nem,de ennyi erővel én is tudok olyat aki mesélne neked olyat a gépekről hogy köpni nyelni nem tudnál.

Üdv egy szobanövény
Fő előnye a tartósság!
Hiába nem zöld, azért a csibirukiról' is készült kép. Szépen megbújik a háttérben.
Megköszöntem én egyáltalán az asszisztenciát odafent? Ha nem, akkor köszi. Amúgy a Tbánya-Fehérvár szakaszt már baromira élveztem. Jó volt, menjünk máskor is.
szia,

van mindenem f4-hez,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Nézd már... Normálisan válaszolni luxus te szobanövény? Olyan dolgokat mondanék a cbr edröl hogy azt se tudnád miröl van szó ami mellesleg nem is motorozásra van csak h legyen mit fényképezni Ezt a barmot... még oszt "gsxr buzi"
Te nem ide valósi vagy úgyhogy el húzhatsz,itt legtöbb ember szereti a cbr t te meg csak gsxr buzi vagy .
Egy sportmotorban nem annyira lényeg a lóerő mint a nyomaték? Mit akarsz vele szántani? Ott lényeg a nyomaték...De ha szerinted egy 600F legalább annyira sportmotor mint egy ZX6 vagy GSXR akkor fejtsd már ki légyszives kicsit bővebben hogy mik az előnyei a cbr nek ezekkel szemben.Mert ahogy irtad több is van... melyek ezek?
Szerintem is jó gép és sportos is eléggé még az egy ülés végett is,szerintem a cbr egy klasszikusan sportos gép még az igaziak közül.
Nem akarlak meggyőzni csak le írtam a tényeket.