Hali !
Én is láncszett vásárlás előtt vagyok illetve már megrendeltem.
JT lánckerekek 16 /43 fogú,D.I.D. lánc arany 525ZVMX,szerencsére nagy része akciós,2-7 nap alatt megjöhet.
Üdv.:Ády
FM - Székesfehérvár környékről van olyan aki találkozott már ezzel a vezérműlánc dologgal? Szívesen összefutnék vele valahol dumálni erről 1 kicsit. ( Mennyire macerás stb. stb. , meg legalább meghallgatná más fül is a mocit )
Köszi ez kicsit drága nekem,mert ehhez még power commander is kéne meg sportlégszűrő és akkor bőven 200EFt felett van a móka és az sok,na meg nem akarom a gyári dolgokat el berhelni,lehet marad a mivv dob csak benne lesz a tompító.
Nem vagyunk egyformák.
Én a magam részéről a cbr 600 f4-et eleve sportdobbal vettem, de szívesen elcserélném egy gyárira.
Nem túl hangos, szép hangja van, jól is néz ki, de nekem személy szerint jobban tetszik a a gyári dob.
A csaknoriszhidon akkor szartam ossze magam mikor a bal elso kerekemhez ert valami gixxeres menocsavo.
Pedig figyeltem ezerfele.
Szoval tapasztalat.
De az sv n olyan cerkaallito volt a negyvenert szinten gixxerrol lemokolt yoshi rs3 hogy megertem.
Mondjuk harom honap mulva eladtam.
Volt több CBR-es srác is, nagyon szuper volt!
Képeken: Pihenés az etapok közt
Én is láncszett vásárlás előtt vagyok illetve már megrendeltem.
JT lánckerekek 16 /43 fogú,D.I.D. lánc arany 525ZVMX,szerencsére nagy része akciós,2-7 nap alatt megjöhet.
Üdv.:Ády
Dobj egy emailt légyszíves, cím az adatlapomon.
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Én a magam részéről a cbr 600 f4-et eleve sportdobbal vettem, de szívesen elcserélném egy gyárira.
Nem túl hangos, szép hangja van, jól is néz ki, de nekem személy szerint jobban tetszik a a gyári dob.
Nekem Komplett Akrapovic rendszer van fent,és egyáltalán nem hangos sőt!
Ja és eladó
Siman hallanak.
A szomszed falubol tudja minden autos hogy jossz.
Kifejezetten biztonsagra torekves minntapeldaja a spordob.
Igy jobb.?
ízirájderek
Pedig figyeltem ezerfele.
Szoval tapasztalat.
De az sv n olyan cerkaallito volt a negyvenert szinten gixxerrol lemokolt yoshi rs3 hogy megertem.
Mondjuk harom honap mulva eladtam.