Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha így folytatódik az időjárás és ennyi eső esik eladom a Ciberét és veszek egy Jetskit
Szerintetek egy motorért lehet többet kérni pénzben mint amit ér,csak azért mert 25kw sítva van?Nézegettem egy 1000 res gépet és ugyan olyan évjáratoktól jelentősen drágább volt és gazdája azzal indokolta hogy nem sok 25kw os 1000 res futkorászik,német országi hivatalos fojtott gép,de szerintem akkor sem ér annyival többet.
NTK MC-6543 ez jó a Honda CBR600f hez
Ehhez a típusú motorhoz?
Én is kivonattam pár éve, majd amikor márciusban végig sütött a nap, nekem meg csak április végén helyeződött vissza a motorom a forgalomba, eldöntöttem, hogy többet nem vonatom ki.

Biztosításon 6 ezret spórolok, a súlyadó vagy mi a bikatöke most a neve kb 5 ezret, az ugye 11. 11-2 ezer=9 ezer ft spórolás. Nekem megér annyit, hogy ha kedvem támad és az időjárás is kedvező akkor tudjak motorozni egyet.

Plusz felénk minden évben van motoros mikulás amikor egy gyerekotthonhoz elgurulunk némi ajándékkal, amit szintén nem hagynék ki a gyerekek mosolya miatt.
Már nem írják be! :)
Max 6 hónap!
2300Ft

ocsmányirodában kell intézni. De ha van ügyfélkapud akkor ott is lehet.
Ha nincs akkor csináltass ügyfélkaput is. Jól fog jönni máskor.
Szia,

Okmányirodába kell bemenned, kell hozzá a motor forgalmija, mivel abba is beírják, hogy ideglenesen kivonva. 2800Ft kornyéki összeg volt 2 éve ez a mutatvány a kocsimra. Azt hiszem 3 vagy 6 hónapig terjedő a max intervallum amit tudsz kérni. Az időtartam lejárata után autómatikusan visszakerül a forgalomba a gép.
Sziasztok !
Október 15 től kiszeretném vonatni ideiglenesen a motorom jövő tavaszig a forgalomból ! Milyen anyagi költséggel jár ? Önkormányzatnál be kell jelenteni ?Csinált már ilyet valaki ? üdv.
Vagy ez!

http://www.ebay.com/itm/ngk-nt...

jobb ötletem nincs! :)
Az tényleg sok!
Akkor vagy bontott,vagy sétálj be egy autós boltba és kérj árat erre:
NTK MC-6543!
Nekem f2-ben 3000-3500-ig pörgött egyszer gondolt egyet aztán csak 2500-ig azóta.
Az nem gyenge egy ilyen szarért.
A gyárihoz képest mivel 90 ezer ft a Hondába Cegléden
nekem kb 2500 ig
srácok az létezik hogy 1994-es f2-ben vékonyabb a tű mint 2000 hornetben,karbi ugyan az de a tűket összehasonlítva a horneté valamivel vastagabb
3ezerig
Sziasztok, F4i tulajoktól kérdezném, hogy első indításnál, mikor hideg a motor, akkor milyen fordulatra emelkedik meg az alapjárat?
Mi a nem olcsó?
Pl.: ebay

Vhol középen van direkt 600f-hez 2007-2008-ashoz, de lehet az rr-é is jó, rá kell kérdezni.
Bontó esetleg?
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni abban hogy van egy Honda Cbr600f em 2008 as és elszállt a lambda szondám.hol lehetne beszerezni bolton kívül mert ott már érdeklődtem és nem olcsó
A lambda szondán ez áll .: FHC AZD01-H4 NTK JAPAN
segítségeteket előre is köszönöm
várom a válaszokat és a segítségeteket
üdv.: Krissz
valaki vett már cbr f2-höz benzincsap felújító szettet?már másodszor tréfál meg. vákuumcsövet lehúzom a blokkról megszívom úgy indítom be és megy rendesen megint.
esetleg hol keressek?
Főleg nála
"Símaszk+rózsaszín póló+45 ös kar"
A spray se túl akciós.
A 4-5e-res cucc inkább 6.
De van benne vagy 10 defektre való kukac,segédeszközök,lyukasztó,befűzőszar,és CO patronok a kerék felfújásához.
Csini táska,és a vagizófaktor sem elhanyagolható.

Bár én valahol 160-180 Km/h közt elhagytam a kukucot a nulláson.