Na a Shoxos nekem is büdös mint állat és még a kezemet is megfogta az a kurva festő anyag amivel kezelték, kb 4 hónapig fogott mint állat.
Persze biztos van különbség csak most már sajna a neves gyártóknál is fontosabb a fogyasztás.......... Évente cserélj kesztyűt csizmát, kabátot, stb...... lassan már motorot is.......
Azert a 35e res bering zaius es a 10e res shoxos kesztyum kozt van erezheto kulonbseg.
Mondhatni kezzel foghato.
Talan van koze hozza hogy a bering kecskebor.
Vagy csak a shoxos egy budosborzhoz hasonlit annyira sokat volt a kezemen.
Asszonynak ilyen kesztyűt vettünk.
2 hónap után a belső tenyér részen van egy plusz nubuk bőr rész ami kilyukadt, és levált. Erre az volt a válasz hogy ne szorítsa annyira a kormányt! Gratulálok nekik, azért elvitték megragasztották. Mindez a Pardiban volt számlával eredetiséget igazoló kutyafaszával stb......Semmivel nem szarabb a kínai hamis vagy fake vagy ahogy akarjátok mondani kesztyűk ezeknél.
Tuti még 1X nem veszek ilyen drágán kesztyűt. De a 25.000Ft Arlen Ness sem bírta sokáig........Úgyhogy RMC 12.000 Bos kesztyű azt hali......http://www.rmcmotor.hu/termek/...
na franc most olvasom hogy a bolt katalógusa azt írja hogy az alpinestar sp2 amit hirdetnek az női,legalább is a bolt szerint,van valami különbség női és férfi kesztyűk között?
Ahogy el nézem az ára alapján kerülhet eredeti ennyibe kéz alól csak meg találtam egy oldalon a kesztyűt de a hirdetett tenyerén sehol sem látom az sp2 feliratot mint a boltién.
Úgy néz ki jobb ha átszokok a minden menet után leáztatom a bogarakat forgatókönyvre,egyébként annyira nem vészes leginkább napfényen közelről látszik,de távolabról nem.Így néz ki
Sonax bogaroldo + dorzsis zold szivacs. En ezzel mosok mindig (ez a szakmam). Ha ez nem hozza lehet mehet a polir. De szezon vegeig felesleges. Bar en is szezon kozepen poliroztam a gepet
Persze én vagyok a hülye...
Én inkább vennék olyan motort amin 1-1 kopott gumi meg lett füstölve, mint hogy egy igénytelen gazdától vegyek de még soha nem volt kihasználva a gép. Amit kell rá kell költeni és jó lesz, ennyi. Ha meg nem veszik meg nagy kaland akkor meg marad, és használom tovább. Annyira nem eget verően fontos hogy lecseréljem.
Ember függő a kényelem,mondjuk nekem az FS változat van de sportmotorhoz képest az is kényelmes,de nekem hosszabb távon ez is kényelmetlen,és hosszabb távra nem 950km re gondolok hanem pl 200km vagy ilyesmi,nekem még a leg kényelmesebb motor is tud kényelmetlen lenni
Hát nagy hülyének tartom azt aki 1500 km-er miatt nem néz meg jobban egy motort és ha tetszik nem viszi le. Hirdeted a motor ezzel ugye el adni akarod, de ez nem azt jelenti hogy üveg kalitkába várja az új tulajt. Ha motorozni akarsz és még a te tulajdonod miért nem tehetnéd meg?
Persze biztos van különbség csak most már sajna a neves gyártóknál is fontosabb a fogyasztás.......... Évente cserélj kesztyűt csizmát, kabátot, stb...... lassan már motorot is.......