Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már arra jártál, a fal mellett ki is gazolhattál volna.
Itt van még egy fotó a túráról.
Éppen Mariazell előtt fordulok be a sarkon

Köszi
Imádom! Hálás kis paripa
Nyeregtáskát + tanktáskát többen is használnak itt szerintem. Ha jó állapotban van és beállítások is jók akkor nem eszik sokat. Enyém is karbis még nekem eddig 4,2-től 6,3-ig eszik eddigi mérések alapján. 5-5,5 literből viszonylag tempósan motorozva gyakran gyorsítgatva is eljárok. Tehát 1 tele tankkal 300 km-t simán elmész inkább még többet.
Köszi :) hát megpróbálom majd új gyertyával hátha menni fog.
Ha szikrázik is meg benzint is kap azaz benzines a gyertya a vezérlés is tuti jó a szelepek is zárnak rendesen akkor annak mennie kellene olyan nincs hogy nem!
Mérjetek kompressziót hogy biztos legyen a szelepek tuti jól zárnak!
Ha minden jó akkor meg nem jó helyen gyújt de ha csak a hengerfejet vettétek le és a vezérlés is jól lett összerakva akkor annak is a helyén kell lennie?!?!? Esetleg új gyertyával próba én már jártam úgy hogy este leállítottam a motort másnap meg nem indult csak néha egyet durrant új gyertyával meg indult meg utána évekig ment is sőt azzal a gyertyaszettel adtam el!
Sose adnak sokat etteremben.meglesz a generator tuti arramegyek.utalom kihagyniegy celpontot.
ki az a hülye, aki gabonát gyújtogat?
Sajnos nem, Mariazellben. Azért sajnos, mert kevés volt a köret a magyar parasztgyomrunknak
Ja meg hogy mennyi a fogyasztása kb?
Mert üzemanyagszint jelző nincs ezeken ugyebár.....
Mennyit megyek el egy tankkal ha nem tépem?
Köszi
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy CBR600 F3at!
Tudtok mondani esetleg olyan "rászerelhető" táskát vagy kisebb tárolókat amik praktikusak és nem mutatnak idiótán egy sportmotoron?

Köszi
Rajzoltad a köröket a hülye UFO fanoknak?
Hali srácok!

Irigykedtem vasárnap, míg ti kanyarokra vadásztatok a sógoroknál, én meg egyik gabonatábla tűztől a másikig rohangáltam 36 fokban
Őszinte részvétem
Sajnos az ilyen kivédhetetlen, de legalább nem más hibája miatt kellett értelmetlenül eltávoznia.
Ha nekem lenne lehetőségem választnia akkor én is úgy szeretetnék távozni, hogy azt csinálom éppen amit szeretek és örömet okozt.
Nincs valakinek feleslegbe a tank peremére való hézagoló gumi? 2db-ra lenne szükségem.
Sziasztok! 99es karbis f4em van és még mindig az a problémám, hogy nem indul be.. szét volt szedve a motor, mert hengerfejes volt és meglett síkolva.. a vezérlés jó, a szelephézag jó, a karbik ki vannak takarítva, és a benzinpumpa is nyomja a benzint, a gyertyák jók, mind a 4 gyertya pipába van szikra és mégsem robban egyet sem.. próbáltam hideg indítóval is :D és úgy sem jó.. esetleg valami tipp, hogy mi lehet a gond?
Részvétem!
Szörnyű az ilyet olvasni is...
Részvétem.
Elment az egyik motoros társam

Horvátban voltak nyaralni. Hazafele egyszer csak rábukott a tankra és ~120al kiütötte a szalagkorlátot.

Vigyázzatok magatokra. Főleg ilyen melegben.
Az a volt.....most meg most van.
Itt meg nem voltam.
De ami késik az lassan jön
Te csak ne panaszkodj, nem rég jöttél vissza hasonló helyekről!
Jól fest ez a hely. Bár ha ti este 10re estetek haza, akkor nekem még + egy-két óra lett volna.