Rá lehet tenni a 190-es gumit, de semmi értelme! Egyszer én is tetettem fel próba kép, nehézkesebb lett vele a kanyarodás mert nem lehetett olyan könnyedén döntögetni egyik feléről a másikra. Több erőt követelt a ledöntéshez. Én nem ajánlom, maradj a gyári méretnél
Ami viszont segít a kanyarstabilitásban az egy mérettel magasabb hátsó gumi, na azt próbáld ki inkább!
Meg tud enni nyolcat ebben biztos vagyok.
Suzuki GS 500 -zal mentem már csaknem két órán keresztül 140-150 km/h körül, az kb. a végsebessége, a fordulatszám tartósan 8-9 ezer körül volt.
A fogyasztása 8 l/100 km benzin, + fél liter olaj, pedig amúgy nem fogyott az olaj két csere közt.
Amúgy általában 4,5 volt a fogyasztása.
A CBR nálam 5,5 körül eszik átlagos használat mellett, ebben van munkába járás, nyugis túratempó, de némi állatkodás is.
Szóval tuti hogy tartós autópályán hajszolással le lehet ennyit küldeni a torkán.
Csak úgy olvasgattam a netet és kíváncsi vagyok ezen kijelentésnek a valóság tartalmára,ezt írták a 2001 es cbr600 ról: "irdatlan sokat eszik. eddigi átlag 9 liter körül van.Egy év kihagyás után.
Oké, 2001esek sokat esznek (tudtam előre),meg húzom is szarvát,de az F2 ilyen gázállásnál max 7et enne. "
Nincs jelentősége tehát nincs bajom a fogyasztással csak vajon igaz ez a dolog.
Hátsó gumi vásárlás előtt állok.
Most 180-as van alatta.
Érdemes 190-est tenni alá?
Esetleg tudtok ajánlani valami jó típust? (2 komponensű jó lenne mert, sokat két személyezek, viszont a kanyarvadászat is előszeretett).
Nekem sem volt semmi bajom a shoxos kesztyűvel, amíg nem tudtam, hogy milyen egy igazán jó és kényelmes kesztyű. Azóta spyke futa-t hordok,és imádom. 4 szezont bírt nálam, az nem rossz, és nincs aranyarban. Most jött meg az új angliából 21000 postával együtt. Itthon sajnos már nem kapni.
Nekem nincs bajom a shoxos kesztyűkkel. Valszeg nem mostok kezet szarás után, azért büdös a kezetek.
Viccet félre téve, én 2-3 évenkét szoktam venni az év végi shoxos leárazásnál, ha már látom, h kezd beszarni a kesztyűm és akkor ott van tarcsiba. Mellesleg kb. 5 éve vettem egy Kushitanit (kenguru bőr) szintén évvégi leárazásnál a shoxba kb. 13.000-ért, még most is frankó, de van egy sima shoxos is már kb. 2-3 éve, aminek semmi baja.
Hát én ezért rendelek ebay-ról, vagy aliexpress vagy mifene oldal a neve.
Max ha nem jó eladod beszerzési áron......
Tessék lehet jobb mint a nem hamis 10.000-ért.... http://www.aliexpress.com/item...
Fogyasztói társadalom,tudnának tartósat csinálni de minek úgy kevés zsé jönne be,na és lehet hogy a motorok is arra felé haladnak,mert szerintem a maiak már nem annyira strapabírók,de majd az évek el döntik.
Tök jól néz ki ez a B-star kesztyű,na de a mi megyénk mindenben egy fos,itt már RMC motor kirendeltség sincs,mennyire hasonlít a shox hoz vajon ez a B-star kesztyű?Már úgy értem pl méret terén.Itt felénk csak rush-m et lehet kapni,vagy szolnokon max shox vagy a franc se tudja mi volt az a noname márka 14EFt ért.Basszus minden pesten van jó messze ide.
Amit az előbb említettem szerinted jó árba van?
Ami viszont segít a kanyarstabilitásban az egy mérettel magasabb hátsó gumi, na azt próbáld ki inkább!
Suzuki GS 500 -zal mentem már csaknem két órán keresztül 140-150 km/h körül, az kb. a végsebessége, a fordulatszám tartósan 8-9 ezer körül volt.
A fogyasztása 8 l/100 km benzin, + fél liter olaj, pedig amúgy nem fogyott az olaj két csere közt.
Amúgy általában 4,5 volt a fogyasztása.
A CBR nálam 5,5 körül eszik átlagos használat mellett, ebben van munkába járás, nyugis túratempó, de némi állatkodás is.
Szóval tuti hogy tartós autópályán hajszolással le lehet ennyit küldeni a torkán.
Oké, 2001esek sokat esznek (tudtam előre),meg húzom is szarvát,de az F2 ilyen gázállásnál max 7et enne. "
Nincs jelentősége tehát nincs bajom a fogyasztással csak vajon igaz ez a dolog.
Most 180-as van alatta.
Érdemes 190-est tenni alá?
Esetleg tudtok ajánlani valami jó típust? (2 komponensű jó lenne mert, sokat két személyezek, viszont a kanyarvadászat is előszeretett).
link
szerintem tuti kesztyű.
De amit még szeretek az a mugen G-MNR-2000 nevű.
10ezer Ft. Ennyit tökre megér.
Viccet félre téve, én 2-3 évenkét szoktam venni az év végi shoxos leárazásnál, ha már látom, h kezd beszarni a kesztyűm és akkor ott van tarcsiba. Mellesleg kb. 5 éve vettem egy Kushitanit (kenguru bőr) szintén évvégi leárazásnál a shoxba kb. 13.000-ért, még most is frankó, de van egy sima shoxos is már kb. 2-3 éve, aminek semmi baja.
Én beszoptam egy hamis memória kártyával, de legalább olcsó volt
Egyszeruen tenyerben szuk volt.
Buktam rajta.
De amúgy mindenki azt csinál amit akar
Max ha nem jó eladod beszerzési áron......
Tessék lehet jobb mint a nem hamis 10.000-ért....
http://www.aliexpress.com/item...
A KO-t a várrás felfeslése adta meg neki.
De ez a kecskebőr bering kúúúúúúrvajó.