Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9kor ott a híd után.

67pár km. 10körül ott vagyunk. Előtte nekem tankolni kell majd :-D

Aztán mehetnek a körök.
Későbbi eladás is fontos nekem. Marad akkor a Roli féle Vfr.

Azért köszi.
Helló-helló Mindenki!Sikerült szert tennem egy F3-ra ezért számítanék a tapasztalatotokra illetve a szakértelmetekre mivel eddig csak a Kawasaki részlegben garázdálkodtam Lehet,olyan kérdéseket teszek majd fel amit már 100x kitárgyaltatok,ezért nem haragudjatok csak lusta vagyok évekre visszaolvasni de nekem ez a típus és márka még "új" de az első tesztek alapján nagyon bejön
Azt tudod hogy ezek nem a megvesszuk x penzert majd pikk-pakk tuladok rajta x+pici nyereseggel.
Nem ismerik ezert azt se tudjak mi fan terem ezert veszunk inkabb egy japot.
Daty kollega a bandit forumon most vett egy 2008 as tultarolt szalonuj darabot.
Tulvan a bejaratas naggyan.
O szivesen ir rola sokat neked.
De inkabb irj neki a dajtona topikba.
Az ugyis halott igy nrm zavarod senki gyomrat idegen motorral.
az az
Vedd meg............jó az.
Nagyon.

De előtte ülj rá.

Pécsi ezüst dobozokkal?
700ért vennék én is
triumph sprint st 1050-ről van valami infód?

De azért jobban képben vagy az angolból mint én.
bármi hasznos jöhet
köszi.
Árulni hogy majd megjön rá a vevő és eladni gyorsan közt van 2-3 kiló különbség.
Ne viccelj már. 700e körül 2003-as 2004-esek vannak. 3 hete vettünk egy 2006-ost, 23e km-rel 1,05M Ft-ért, patent állapotban.
Jo lesz a hid utani keresztezodes. Szerintem is inkabb delelott kellene menni.Mikor talalkozunk?
Mol kútra gondoltál?

Nem tudom merről jössz, de ha neked jobb akkor az új híd utáni jobb oldalt a kereszteződésben is jó.

Bugyi fele mennénk. Kecsónak unalmas meg messzebb is van.

El kell még dönteni, hogy mikor megyünk:

Fél nap délelőtt: 10:00-14:00
Fél nap délután: 14:00-18:00

Szerintem a délelőtt jobb mert nincs annyira meleg. Meg talán akkor kevesebben is vannak.
Köszi a tippet de már vettem!
Rendben!Akkor legyen Kakucs.Mikor es hol talalkozzunk?(gondolom a szokott helyen)
Hát szerintem ez árban és minőségben is jó. A Spidik tapasztalat szerint kicsik szűkek. Mindenképp próbáld meg mielőtt megveszed
Nemtom ki kereste-kérdezte a szivargyújtós töltőt, talán Neoka, most akcióban van a bázismotornál 5.250,- helyett 3.500,-.

szivargyújtó
Választ nem kaptam az eladótól,de közben nézegettem egy másik fajta kesztyűt ami aránylag jó árban van és eredeti minőség
ez lenne az: http://www.motorline.hu/ruhaza...

csak hát mostanában nem nagyon járok pesten.
~700 körül
Sziasztok !

Most milyen áron lehet megválni egy CBR600F-től 2006 évjárat igaz km az van benn egy kevés , de állapotilag teljesen rendben van . Van rajta néhány karc az előző tulajnál eldőlt . ?
kakucson szépkártyát is elfogadnak.
Ha esetleg van rá lehetőséged.
Nekem is jó. Mind a kettőre mehetünk.

Nem tudom, hogy voltál-e már rajtuk.

Kecsó kicsi de nagyon tapad, 18 vagy 20 perces etapok vannak.
Kakucs nagyobb, kevésbe tapad úgy mint kecskemét de azért faja. Akkor mész jössz amikor akarsz.

Kecsó szerintem fárasztóbb.

Ha szavazni kell én Kakucsra mennék
Aha de ha minden igaz megtaláltam de ha mégse javíts!
Tahitian BLUE - PB215
Sparkling RED - R127
Ross White - NH196
Ez?
Nem tudja valaki véletlenül a 1999-2000-es Tricolor CBR piros színének a színkódját? A Google nem akar a barátom lenni
Megharapod a pici ujj protektort. Ha kemény eredeti, ha üreges akkor másolat. A többi egyébként egyezik. Ennyiért meg.....