Szevasztok fórumlakók!
Most hétvégén fogom átfesteni a cbr f4 idomait gyönyörű sárgára.'99-es a gép de a fejidom már az injektoroséról került át(van kép).Majd ha kész lesz teszek fel képeket,hogy ilyen volt ilyen lett
Szeretném megkérdezni benneteket kedbes fórumlakók hogy ki lakik viszonylag közel hozzám,nóhrád megye rétságon lakom,váctól északra a 2-es úton 20km-re.Remélem mihamarabb visszaszóltok mert szeretnék majd több motorossal is összegurulni a környékről .
Rétságon tudtommal rajtam kívűl csak egy valakinek van még F4-ese...
Üdv.:Széles és balesetmentes utakat és elég volt az esőből...
Piciz:
Fz1-rt már próbáltam, iszonyat kicsi, fordulékony, és erős gép. RSV-vel mentem már, tudom nem ugyanaz, mint egy touno, de v2 feeling átjött azért. Z1000-hez még nem volt szerencsém sajnos. CB1000R meg kiesik a motorozásra szánt keretből.
Teljesen gyári a gép,azóta már a jó pár km bele szaladt.
Nagyon bejött neki. Alul rendkívül nyomatékos, ülés pozíció nagyon kényelmés. Eddig csak jót mondott róla.
Gyári dobot akarja lecserélni, hogy nagyobbat szóljon, de így se rossz.
Estére mentünk át amikor már tűrhető volt a hőmérséklet.
Más!
Láttam facen az egyik kollégád hajtja a szürke/barna Tounot. Sokáig szemeztem én is vele. Mi a véleménye róla? Elég szép gyári állapotban van. Gondolom még nem sokat ment vele, de mit mond róla?
Ha kijönne a lépés én is váltanék jövőre valami combos naked gépre (touno/z1000/fz1)
Közhírré tétetik!
Augusztusz 8-án pénteken Ajakon Nemzetközi Lakodalmas Fesztivál és motoros találkozó!
Várunk minden egyes motorost.
Az elmúlt években a motoron érkezők ingyen belépőt és ebédet kaptak, reméljük idén is marad a jó szokás.
Természetesen felvonulás és bemutató is lesz.
Köszi a fórum használatát ismerem,mert itt garázdálkodok már egy ideje csak arra gondoltam,hogy lehet,számotokra alapvető kérdésekre fogok majd rákérdezni,ezért ne haragudjatok...Inkább kérdezek,mint hülyeséget csináljak,nektek mégiscsak nagyobb a típusismeret
Rögtön az első:tényleg csak leszerelés után lehet az ülés alá belátni az F3-nál?
A motorszám megállapításához az oldalsó kisebb idom leszerelendő?
Folyt.köv.
Nem kell végigolvasni több évet ha valamire kíváncsi vagy beírod a keresés ebben a topikban rubrikába a kulcsszavakat és a kereső kiválogatja neked meg csak el kell olvasni
Ez a számod van meg: 0670 31x-xxx0
Ez meg a sajátom: 30 607-xx77
többi lényegtelen.
reggel kelek, ránézek a radarra aztán meglátjuk.
De amilyen szerencsénk van. reggel esik délután meg 100fok lesz.
Ma volt a temetés