Budapesten a XIX. Kerben a motorrad-be voltam, nekem nagyon bevált.
Ha rákeresel találsz telefonos elérést a szervízhez, sajnos nincs most nálam a névjegyük, de arra emlékszem, hogy Robinak hívják a szervízvezetőt, érdemes vele beszélni egyből.
Laza karok, combal tartod a tartalyt , egyenes hat. Nem szabad tamaszkodni a kormanyon, mert farad a csuklo is, meg veszhelyzet eseten nem tud reagalni az ember.
Akkor hagyd a fenébe nekem is a jobbos tárcsám üt egy picit vettem egy pár gyári használtat de abból is pont a jobbos a rossz még rosszabb mint az enyém úgyhogy maradt minden a régibe ennyi
Nagyon minimális a rázás, kis fékezésnél nem is jelentkezik, csak ha kb 200-ról csinálok egy nagyon intenzív fékezést.
Ilyenkor is csak egy kicsit ráz.
Ki kellene mérni a tárcsát fenn a motoron, hogy mennyit üt meg a legvékonyabb részen milyen a vastagsága mert ugyebár ha 4,1 vastag üt két tizedet akkor mindkét oldalról 0,2mm-t kell leszedni minimum ahhoz, hogy szaladjon a két oldala és ne üssön akkor az már csak 3,7-es lesz ami nem valami nyerő már. Annó kawám tárcsáját én is felszabályoztam jónak jó lett mert az ütés megszűnt csak hát már az alsó határhoz közel volt a vastagsága azt egy nagyobb fékezésnél ellilult az egész és eldeformálódott így újat kellett vennem
Mivel ugyebár kopott betétet cseréltek újra a féknyeregben a dugattyúkat vissza kell nyomni, hogy az új beleférjen előszeretettel feszegetik vissza csavarhúzóval a tárcsának támasztva a csavarhúzót és hamar megvan a baj látni nem látszik de az az egy két tized ütés ezt eredményezi
Telefonszám: 06202751778
Ország: -
Megye: FEJÉR
Város: Mány
http://hu-hu.facebook.com/page...
Budapesten a XIX. Kerben a motorrad-be voltam, nekem nagyon bevált.
Ha rákeresel találsz telefonos elérést a szervízhez, sajnos nincs most nálam a névjegyük, de arra emlékszem, hogy Robinak hívják a szervízvezetőt, érdemes vele beszélni egyből.
Megírtam a számom! Tiszaföldváron voltam talin,azért nem írtam eddig!
milyen lett?
Ilyenkor is csak egy kicsit ráz.
Írtam Neked mailt mert idő közben aktuálissá vált a dolog....tudnál adni egy telefonszámot amin el tudlak érni ?
Ha lenne egy érintő fogás csinálva a tárcsán?