Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

O hogy aza............

Én meg szopgatom a brét a testzárlatos generátorral.

Itt volt a vinersnicli?
Nekünk is pár db van csak majd Béláéktól megkapom a többit akkor felrakom valahová
Én nem kattintgattam, de akkor Piciz-t megkérjük, hogy tegye közkinccsé mailban, vagy akár egyet-kettőt ide is
Kalte Kuchl
Majd összedobjuk amink van
Fotók készültek? Ha már ki kellett maradnom belőle, legalább azokat hadd láthassam.
Mönichkirchen nagyon szép hely, az egy dolog, hogy nem volt rajta az útvonalon

De csak hogy fájdítsuk a többiek szívét, elmondjuk, hogy volt 5000 kanyar, ebből132 visszafordítós, ja és ettünk Wienerschnitzelt, meg Hühnerbrustot, sőt én ittam egy söröcskét is
Újratervezés.........
Ok!Előre is köszönöm!
Az a baj, hogy 24.-én és 25.-én is éjszakás vagyok Egyébként ment a válasz
Vki próbálkozott már Hornet oldaldoboztartót rakni f4i-re ? lehet vagy nem ? csak látszólag hasonlítanak a farokidomok ?
Aug 1. meg balcsi :-)

valamiért nem kapok email-eket, hogy válaszoltak nekem
Éjszakás vagyok. esetleg júl 25 még jó.
Szia!

Jövőhét vasárnap keress,nyaralok,úgy emlékszem van.
Esetleg holnap egy kecsóring?
aug. 1.?
Na mi a helyzet hondások?

Kakucshoz vagy Kecskeméthez nincs kedvetek?

Nekem csak hétköznap játszik.

Júl. 29-31ig bármikor,
aug 7. vagy 14
Utángyártott nincs......így vagy bontott, vagy gyári kb. 20.000ft cikkszáma: 19300-ML7-003
Szevasztok!Keresek 1993 Honda CBR 600 F2-hez termosztátot,már az összes nagyobb motor webshop kilőve(Nagyvas,Motoralkatrész.eu.....),előre is köszönöm!
Nem az ilyen kicsikre gondolok, mivel ez logikus hogy ez nem fog.
Olyan méretűre gondolok, ami pl: az oldal idom kb. +40%-át takarja.
nem annyira vékony és nem szakad nem deformálódik
Így néznek ki,ha érdekel ami külön van cbr és honda és a szárny eladó ha érdekel.
Matrica sokkal olcsóbb.
Nézd meg az albumomat, hogy az enyém hogy néz ki,utána jártam dekorosnál, felrakással a matrica 13e lenne. Így ha esetleg csúszok tuti nem fújatom bele a mintát.
Ha netről rendeled egy oldalról, jóval drágább.
Pl: havernak volt egy olyan rs, mint ami nekem volt, neki a matrica volt 12e, a felrakás 6e, és az egyik oldalsóból kettő kellett, mert bele szakadt.
+AMI FONTOS nem jó a nagyon vékony matrica, mert nem tudod vissza szedni!nyúlik! (online dekor oldalon, rohadt vékony és nyúlik, nem tudod jól hajtogatni, ha domború, vagy homorú a felület, mert szakad,hőlégfúvóra meg nagyon lágyul).
Nézz egy jó dekorost, idomot oda adod neki és olyat csinál neked amilyet kérsz és azt is lehet lakkozni+mivel ő csinálja a matricát is, így garanciát vállal rá.
Bedobhatnál egy fényképet meg hogy mibe került ha nem gond. Télen én is szeretném átfényeztetni/matricázni a gépet.