Mönichkirchen nagyon szép hely, az egy dolog, hogy nem volt rajta az útvonalon
De csak hogy fájdítsuk a többiek szívét, elmondjuk, hogy volt 5000 kanyar, ebből132 visszafordítós, ja és ettünk Wienerschnitzelt, meg Hühnerbrustot, sőt én ittam egy söröcskét is
Szevasztok!Keresek 1993 Honda CBR 600 F2-hez termosztátot,már az összes nagyobb motor webshop kilőve(Nagyvas,Motoralkatrész.eu.....),előre is köszönöm!
Matrica sokkal olcsóbb.
Nézd meg az albumomat, hogy az enyém hogy néz ki,utána jártam dekorosnál, felrakással a matrica 13e lenne. Így ha esetleg csúszok tuti nem fújatom bele a mintát.
Ha netről rendeled egy oldalról, jóval drágább.
Pl: havernak volt egy olyan rs, mint ami nekem volt, neki a matrica volt 12e, a felrakás 6e, és az egyik oldalsóból kettő kellett, mert bele szakadt.
+AMI FONTOS nem jó a nagyon vékony matrica, mert nem tudod vissza szedni!nyúlik! (online dekor oldalon, rohadt vékony és nyúlik, nem tudod jól hajtogatni, ha domború, vagy homorú a felület, mert szakad,hőlégfúvóra meg nagyon lágyul).
Nézz egy jó dekorost, idomot oda adod neki és olyat csinál neked amilyet kérsz és azt is lehet lakkozni+mivel ő csinálja a matricát is, így garanciát vállal rá.
Én meg szopgatom a brét a testzárlatos generátorral.
Itt volt a vinersnicli?