Pedig de.gyarilag olyan volt nekem.
Az ugy. Az szar.....osszement a lakk alatt.......a georgedesig os nem at fasza viszont olyan vastag mint a dog.szarul nez ki.
Srácok valaki tud jó megoldást a eredeti matrica eltávolításra?
Nincs lakkozva utólagos felragasztás.
És még annyi kérdeznék,a lakkozott matricát le kell szedni vagy arra lehet fényezni?
Ajajj. Más ötletem nem nagyon van. Esetleg valami kábel nem lett rendesen összedugva/ felcserélve? Bár az meg gondolom nagyobb galibát okozna...
Légszűrőház helyén van -e rendesen csavarjai rendesen meghúzva? cső nincs-e lecsúszva róla? Normálisan illeszkedik?
Többieknek hátha lesz még vmi ötlete. Kábel meg az utóbbi dolog azért jutott eszembe mert akkor festés összeszerelés előtt nem csinálta hanem csak utána valószínűnek tartom valami nincs rendesen a helyén vagy ilyesmi.
Egyébként nem a kanyarodással volt gondom, mert szinte már álltam, hanem szeritem nagyon betekertem a kormányt és ahogy első fékeztem megbillent az egész.
Mind a kettő 1 hónapja volt állítva/mérve. A motort 2 hónapja vettük kb, akkor minden rendben volt vele, aztán a fényezéshez leszedtük az idomokat, majd mikor kész volt felraktuk és azóta nem megy rendesen. Nem nyúltunk hozzá akkor már semmihez. A nagyszervíz a festés előtt volt, tehát ott sem rontottunk el semmit.
Sikerült ma elesnem a motorral...
Lassan kanyarodtam egy parkolóban, fordulás közben behúztam az első féket és már borultam is.
Az a gáz, hogy már ezerszer olvastam,néztem videót, hogy ilyenkor nem használjuk az első féket, csak a hátsót,de valahogy a jobb lábammal kényelmetlen ilyenkor fékezni, kézzel kényelmesebb, meg is lett az eredménye.
A mocin kicsit ledörzsölődött a matrica, úgyhogy nem vagyok boldog.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik barátomnak van egy 1997-es CBR 600 F-es motorja, és 3-6-ig olyan mintha fulladozna. 1-es és 2-es fokozatban szépen kipörög, és az alapjárata is jó. A karburátor teljesen tiszta, a benzinpumpa is működik, olaj, légszűrő és gyertya cserélve volt 1 hónapja. Gyújtása tökéletes, aksija nincs lemerülve és töltése is van. Van valakinek ötlete hogy mi baja lehet? Segítségeteket előre is köszönöm!
Iszonyat vékony és lakkozható.