A 600-as sem eszik sokat ha nem bántod. Nekem 4,2 volt a legkevesebb 6,3 a legtöbb eddig 100 km-en. Csuklófájás tényleg helytelen üléspozició miatt van. Mikor hoztam haza a mocit 100 km-ről én is éreztem 1 picit aztán rájöttem hogy jó rajta ülni és megszűnt a probléma.
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni,hátha tudna valamelyikőtök segíteni.Van egy Honda Cbr600 F1-es típusú motorom.Gyűrűzésre szorulna a motorblokkja,mert erőtlen,és eszi az olajat is.Olyan kérdésem lenne-e hogy megtudnátok-e mondani honnan lehetne gyűrű szettet rendelni a motorhoz,és szelepeket?Előre is köszönöm annak aki segít.
Nekem régi cbr 600 f3 van, csak vàrosba hasznàlom, pàlyàt nem is làttam még csak itt a sportmotoron képeken. Először fàjt a csuklóm, de màr megszoktam. Szerintem teljesen életképes a dolog, még ha sok értelme nincs is, de ha így néznénk akkor mindenki 50-es robogóval jàrnà a vàrost...
Az a baj, mint írtam, hogy szupersport párti vagyok, de szerintem lemondok róluk, mert kényelmetlenek. Csak egyedül használom utas nélkül, de hamar megérzem a csuklóimat...
A 600RR-be a kipufogó miatt szerettem bele, megőrülök a középen elhelyezett kirottyantó dobokért! (ezért van most derbi gpr 125-öm)
Lehet kinevettek, de még a csak szeptembertől kapható leendő 300R-el is nagyon szimpatizálok, de elvileg az is szupersport... Bár még mindig kényelmesebb lehet, mint a 600RR... De hol van a CBF-hez képest...?
Sokkal.
Bar varosi alacsony sebesseges szenvedes a viszonylag eoloredoles miatt szerintem gond.
Varosba a cbf vagy a hornet valo.orszagut,csapatas,palya az a cbr600f.
Mindenképpen sokkal kényelmesebb, mint egy 600 RR. Főleg a hátul ülőnek. Bár most hogy nézem városi használatra kell. 2 személlyel is használnád? Mekkora távokra? Ha főként városban használod lehet nem mondanék le az RR-ről. Csak hogy mindenki mást mondjon 1 kicsit. Nekem kell dönteni olvass teszteket stb. Sok sikert a választáshoz.
Nem.a cbr 600 f egy kulon modell rengeteg frissitessel kb talan 2000 es evek kozepeig gyartott eloszor sportmotor majd a 600 rr megjelenese utan sporttura kategorias gep.
Majd utod nelkul abbahagytak a gyartast.
Ezutan par ev szunet utan felmelegitettek a receptet de nem uj modellel hanem becsomagoltak idomokba egy hornrtet.
Ezt linkelted a hahun 600 f kent.
A hatotvenf ami uj az egy tenyleg uj gep de cbf utoda inkabb.
Köszi srácok! Az hogy kicsit gyengébb az nem érdekel, mert jelenleg egy kemény 20 lovas 2 ütemű GPR 125-öt használok, szóval ahhoz képest minden erősebb. Bár megjelenésre egy igazi sport gép, de hát 125ccm... Meg persze 20-30 perc után már érzem a csuklóimat, szóval azért gondoltam, hogy inkább sport-túra...
Én az alábbi motorok között vacilálok, mert ezek azért még olyan sportos kinézetűek, s jól néznek ki:
(S sajnos valszeg lemondok álmaim 600RR-jéről )
Motorozni akarok viszonlyag kényelmesen, nem pedig (csak ) villantani egy dögös géppel, amiről negyed óra mulva már le akarok szállni.
Pl. az amit én írtam
link
A 600RR-be a kipufogó miatt szerettem bele, megőrülök a középen elhelyezett kirottyantó dobokért! (ezért van most derbi gpr 125-öm)
Lehet kinevettek, de még a csak szeptembertől kapható leendő 300R-el is nagyon szimpatizálok, de elvileg az is szupersport... Bár még mindig kényelmesebb lehet, mint a 600RR... De hol van a CBF-hez képest...?
Ha nem az a cel hogy a gatya vonalkodos legyen.
Bar varosi alacsony sebesseges szenvedes a viszonylag eoloredoles miatt szerintem gond.
Varosba a cbf vagy a hornet valo.orszagut,csapatas,palya az a cbr600f.
Majd utod nelkul abbahagytak a gyartast.
Ezutan par ev szunet utan felmelegitettek a receptet de nem uj modellel hanem becsomagoltak idomokba egy hornrtet.
Ezt linkelted a hahun 600 f kent.
A hatotvenf ami uj az egy tenyleg uj gep de cbf utoda inkabb.
Bonyolult mi?
Tehát a CBR600 F az egy "idomított" Hornet, a CBR650 F pedig a CBF-család. Ezek akkor mind sport-túra?
A 600RR pedig egyértelműen szupersport.
A haccazerrert ne keverd ide mert masik liga.
Egyébként bocsi a sök hülye kérdésért, de még kezdő motoros vagyok.
Én az alábbi motorok között vacilálok, mert ezek azért még olyan sportos kinézetűek, s jól néznek ki:
(S sajnos valszeg lemondok álmaim 600RR-jéről )
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_600_s_2500_km_-80
20574
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f_abs_mo.
-i_2.tulaj_szervizkonyv-7981121
http://www.hasznaltauto.hu/motor/hon
da/honda_cbr_650_f_abs-7974844