Ne csak faridomot vegyél,mivel hót másak a felfogatási pontok egyedileg kell csinálni segédvázat,ezt összepasszítani az idomokkal a tankot és az ülést is.
Ha azt mondod két henger indul csak el akkor gondolom tudod melyik az a kettő akkor amelyik biztosan nem ment abból szedd ki a gyertyát ha nem benzines akkor karbi környékén keresendő a baj ha benzines akkor vagy gyertya vagy gyújtótrafó (egybe van a gyertyapipával) de az könnyen kiderül szedd ki az összes gyertyát indítózz és nézd meg egyesével a gyertyákat ha nem szikrázik valamelyik akkor másik pipában próba ha ott szikrázik akkor trafó ha ott sem akkor gyertya! Én ezekkel kezdeném!
F4-em van. Hidegen pöcre indul a gép, pár percig megy aztán szép lassan kezd esni a fordulat és dadogva megáll. Nem tudom újra indítani de ha várok fél órát - órát akkor legtöbbször hiba nélkül indul és többé nem jelentkezik a probléma. Ma viszont már nem indult újra csak két henger. A gyertyák újak benne. Én a gyújtás elosztóra (bobina) gyanakodom. Fesszabályzó le volt mérve nincs gond vele. Adjatok pár tippet mi lehet a gond? merre induljak el? Volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája?
Előre is köszönöm! minden jót és vigyázzatok magatokra!
Egyik ismerősömnek volt hasonló gondja az ha leszabályoztatta utána megállt és míg ki nem szellőzött a henger addig az istenér nem lehetett elindítani lyukas volt neki a karbiban a membrán és olyankor gondolom bezabált üzemanyagból aztán belefulladt neked is szerintem a karbi környékén kellene keresgélni
akkor neked kínszenvedés a motorozás?
Álmodj, királylány.....
Neked móka kacagás a motorozás.
Az én farom meg nem annyira kényes, inkább a barátnőmé hátul.
meg ez kényelesebb
F4-em van. Hidegen pöcre indul a gép, pár percig megy aztán szép lassan kezd esni a fordulat és dadogva megáll. Nem tudom újra indítani de ha várok fél órát - órát akkor legtöbbször hiba nélkül indul és többé nem jelentkezik a probléma. Ma viszont már nem indult újra csak két henger. A gyertyák újak benne. Én a gyújtás elosztóra (bobina) gyanakodom. Fesszabályzó le volt mérve nincs gond vele. Adjatok pár tippet mi lehet a gond? merre induljak el? Volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája?
Előre is köszönöm! minden jót és vigyázzatok magatokra!
Enyém egybe üléses és így olcsón meg tudnám csinálni, ha rá megy.