Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhh sajnálom. Mennyivel mentél? Látom letört az index és a tükör is.
Sikerült egy nyeregtáska tartót kreálnom +doboztartó is,már csak a porszórás van hátra.
Ma sikeresen megfektettem a gépet a jobb oldalára,eső után picit csúszott ! még szerencse hogy a bukógomba megfogta 70 % -át !
Ez meg milyen mivv,ilyet még nem láttam nem lehet hogy elejét hátulját cserélték?
Hali,bocsi nem voltam mert kórházban voltam.Most néztem az emailokat,de semmit sem kaptam.
https://www.dropbox.com/s/97x4...

https://www.dropbox.com/s/yq6u...

Majd dobok fel videot is :-)

Neked sikerült tegnap venni valamit ?
Sikerült? Kaptál e-mailt?
Dobj majd fel egy képet ha fel lett szerelve.
Na megvan az új kipufogó , nagyon állat hangja van vele :D
Sógórnak veszem, aztàn küldöm neki külföldre.
He?
Jó állapotú 600f-et keresek megvételre 2004-től! Ha valaki megválna tőle szóljon!
Pár nap múlva ha majd gép elé kerülök,és kapok levelet beszámolok
Majd számolj be a fejleményekről.
Saválló, kör alakú, db killer, TÜV kártya+bizonylat, összekötő cső kb. 50-55e körül.
Na ezt mindjárt kipróbálom
Hello !
Mennyibe került az új MARTIN dob ? Lehet nekem is kéne ! üdv.
úgy zsír
A Mivv honlapján az írják a FAQ-ban, ha elküldöd a motorod típusát és a kipufogón található számot akkor elküldik neked a bizonylat másolatát. link 3.C pont.
Eladtam képesmotoron. Finster 36 centi volt, a martin 41-re kértem nem véletlen hosszú a gyári dob se. Ha valaki azt akarja hogy üvöltsön rakjon fel GP dobot :D
Én nem nagyon szoktam bontogatni az idomokat csak ritkán,tudom volt itt olyan a fórumon aki folyton le vette hogy fogkefével sikálgasson,de az se jó állandóan leszedegetni.
Köszi, nekem ott le van vágva a műanyag valamiért :(
Prizma a hátsó lámpa alatt van a kis négyzet alakú részen.
Pont ez a lényeg, hogy nem kellett áztatni
Ha már mosás a téma, a motorikus részeket hogyan és mivel szoktátok lemosni? Illetve lebontjátok hozzá az idomokat vagy alulról kell ügyeskedni ?
Másik dolog,szeretnék egy F3 tulajt megkérni, hogyha van esetleg fényképe a motor hátsó részéről illetve a hátsó kerék feletti,ülés alatti részéről és fel tudná valahova tölteni azt nagyon megköszönném.
Jövő héten viszem vizsgázni és ma a szervizben szóltak, hogy a gyári rendszámtartó le van vágva így nincs prizmám, meg valamit még a kerékjáratnál is levágtak az előző tulajok és érdekelne hogy néz ki a gyári.
Köszönöm!