A Mivv honlapján az írják a FAQ-ban, ha elküldöd a motorod típusát és a kipufogón található számot akkor elküldik neked a bizonylat másolatát. link 3.C pont.
Eladtam képesmotoron. Finster 36 centi volt, a martin 41-re kértem nem véletlen hosszú a gyári dob se. Ha valaki azt akarja hogy üvöltsön rakjon fel GP dobot :D
Én nem nagyon szoktam bontogatni az idomokat csak ritkán,tudom volt itt olyan a fórumon aki folyton le vette hogy fogkefével sikálgasson,de az se jó állandóan leszedegetni.
Ha már mosás a téma, a motorikus részeket hogyan és mivel szoktátok lemosni? Illetve lebontjátok hozzá az idomokat vagy alulról kell ügyeskedni ?
Másik dolog,szeretnék egy F3 tulajt megkérni, hogyha van esetleg fényképe a motor hátsó részéről illetve a hátsó kerék feletti,ülés alatti részéről és fel tudná valahova tölteni azt nagyon megköszönném.
Jövő héten viszem vizsgázni és ma a szervizben szóltak, hogy a gyári rendszámtartó le van vágva így nincs prizmám, meg valamit még a kerékjáratnál is levágtak az előző tulajok és érdekelne hogy néz ki a gyári.
Köszönöm!
https://www.dropbox.com/s/yq6u...
Majd dobok fel videot is :-)
Neked sikerült tegnap venni valamit ?
Mennyibe került az új MARTIN dob ? Lehet nekem is kéne ! üdv.
Másik dolog,szeretnék egy F3 tulajt megkérni, hogyha van esetleg fényképe a motor hátsó részéről illetve a hátsó kerék feletti,ülés alatti részéről és fel tudná valahova tölteni azt nagyon megköszönném.
Jövő héten viszem vizsgázni és ma a szervizben szóltak, hogy a gyári rendszámtartó le van vágva így nincs prizmám, meg valamit még a kerékjáratnál is levágtak az előző tulajok és érdekelne hogy néz ki a gyári.
Köszönöm!