Lehet megvan kicsit törve az üanyag cső, vagy üanyag szűrő ellenállása nagy és kevés benya megy az úszóházba, mert piros fordulaton hamar megissza a paci.. nem éri meg amúgy tartósan pirosban hajtani szegényt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném vagy volt-e valakinek hasonló tapasztalat?
97 cbr600f3
3.-4.fokozatban magasabb fordulaton(piros mező)gázreakció megszűnik és kicsit köhögve leáll a motor!
Újraindítani nem tudom önindítóval,csak tekeri és semmi!
Pár perc múlva szívatóval beindul, kicsit össze vissza jár az alapjárat,majd pár perc múlva minden rendben!
Ötlet?
Múlt pénteken szervízben voltam a paripàval, orvosoltàk az olaj csöpögést. Nagyon kellemesen csalódtam,mert sok rosszat olvastam a különböző szervizekről, de itt a szervízvezető is korrekt volt,az àr is,minden. Szerdàn lejàr a műszakim, ugyhogy azt is velük csinàltatom meg.
Amit kérdezni szeretnèk töletek, az kicsit màs, nevezetesen a sisak belső tisztítàs. A napokban a nagy melegekben rendesen beleizzadtam és valahogy ki kéne takarítani. A belseje kivehető, viszont nem tudom mivel és hogyan kell tisztítani... Mehet be a mosógépbe simàn vagy hogy csinàljam?
Köszi!
Végül nem vettem semmit, még gondolkodok mi legyen, illetve inkább motorral megyek majd fel én is, hogy a hangját is halljam. A tied jó lett, kár hogy nem értem fel hamarabb, akkor a hangját is hallottam volna.
Nem mentem gyorsan,a betonon volt egy 10 centis nyálkás vízátfolyás és enyhén fordultam jobbra. Picit játszottam az első fékkel s mikor ráértem erre a csúszós szarra megszűnt a tapadás és pillanatok alatt eldobta magát ! Sajna ez van .
Megkerlek ha tudnal kozelebbi kepeket csinalni akkor nem bannam,mert nekem nincs kapaszkodo...nem is volt akkor sem rajta mikor vettem a mocit. Elore is koszonom a kepeket.
A felső rögzítést a kapaszkodóra tettem mint látod bele fúrtam és bele hegesztettem jobbra balra egy -egy menetes szár toldót.
Az alsót pedig a kapaszkodó szpoiler alatti csavaros rögzítéséhez tettem,onnan álltam ki fülekkel.
Ha érdekel csinálhatok kedden közelebbi képeket a rögzítési pontokról.
Nagyon fasza lett, le a kalappal :D Egy annyi segitseget kerhetek,hogy a rogzitesi pontot hova tettet a motornal a keretnek? En es fabrikalnak eggyet itthon magamnak, s egy kis segitseg jol jonne Meg egyszer le a kalappal elotted
Egyébként kézzel.