Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom elvagytok.

Annyit elárulhatok, hogy nem a sampon fajtája a lényeges, inkább az aztatás hossza. Mivel a bogár nem pillanatragasztó, előbb-utóbb kénytelen távozni mosás hatására
Válaszaim a kérdéseidre
Ez most komoly ? IGEN
És van ebben több fajta vagy csak egy?FASZ TUDJA Én eddig egyet láttam a boltok polcain
És az egész motort mostad vele vagy csak az elejét? EGÉSZET!
Meg mennyit tettél a vízbe vagy hogy? HOGY JÓ HABOS LEGYEN!
Beírod googleba hogy kipufogó műbizonylat vagy valami ilyesmit és ott lesz a találatok között legfelül egyből látszik a képen, hogy Mivv.
Úgy nézz ki holnap megyek a dobért meg az összekötő csőért :-)
És hol lehet letölteni?
Az jó üzlet volt. Beszámították a régit?
Én is lecseréltem a repedtfazék hangú finster dobot. Martin-nál csináltattam E-betű, kártya, TÜV papir mindent kaptam hozzá és csak 5ezer pluszba fájt a csere és van egy gyönyörű hangú ciberém
Nem küldött sajna. De neten fent van.
Köszi ! Akkor majd én is 4. h-től hívom őt :D
Nem kell, szuper így. A kipuhoz kaptál valami műbizonylatot, vagy valahonnét beszerezted hozzá?
Én is hívtam, de külföldön van, azt mondta, hogy 4.-től keressem :)
huu de jó hangja van , hivtam ma én MIVV-es srácót , hát ha még a héten hozzájutok egy GP-hez de nem kapcsolható a telefonja :-(
pedig már nagyon rá vagyok izgulva
Nem nem cseppet sem. Szerettem a yoshit jó hangja volt vele de a végén már... És nem esett jól venni sport dobot megint pláne h eleve azzal vettem a gépet. Gyárit meg nem akartam visszatenni jó ha hallják, hogy jövök. Igazából ez volt a legolcsóbb megoldás hogy E jeles műbizonylatos kipum legyen...
http://youtu.be/I1gqhvY6xl8

Ezen látható/hallható + gyorsabb mintha lefényképezem és felteszem. De ha továbbra is igényled holnap lehet meg tudom oldani.
En mindig azzal mosom. 90fokra allitom es rogton szarad is. Felnimosoval neha atkenem a felnit. Szep fekete lesz. Az elejere meg sonaxos bogaroldot. Utana papirral torlom a pexit muszerfalat meg tukroket. Gurulok picit es meg is szaradt.
Jah mosoban dolgozom...
Szia !

Dobtam mail-t Neked !
Így nézett ki akkor, biztos emlékeztek ti is.
Huszonsok évvel ezelőtt mi is azzal mostuk a Lada 1200s-t, és mosás után mindig áttörölte fater igazi szarvasbőrrel.
Ez most komoly ? És van ebben több fajta vagy csak egy?És az egész motort mostad vele vagy csak az elejét?Meg mennyit tettél a vízbe vagy hogy?
Gyerekek, én múltkor kipróbáltam a WU2 hajsampont motormosás céljából... tökéletesen oldja a bogarakat
Hát az idomnak szerintem sem kéne hogy baja legyen,csak tudom a lánc és az egyéb tömítések vagy akár simering,meg a hűtő érzékeny,viszont ha az idomot plexit le lehet csapatni tisztára az már meg könnyíti a többi dolgot.
Nagyzolunk, nagyzolunk?
Hát én a nagyját mindig leveretem a kúton, nem lesz tőle semmi baja.

Vödörrel képtelenség, főleg egy jó eső után, akinek meg nincsen családi háza, az slagot legfeljebb képen látott...

persze hűtőt hanyagold a nagynyomásúval
Lehet mosni vele, de messzebről, nehogy a nyomás tönkre tegye.
Tudnál képet feltenni róla? Nem túl pici a GP a mocin? Sajnos még élőben nem láttam, hallottam.