CSáó ! Balu nekem megfelel annyiért bőven. A kilométer óra is jó amúgy csak az nem fehér de egy baja van a kilométer órának hogy a nullázója az eltört. A fordulat számmérő az jó. BAlu legyen az hogy akkor egy 5 de abban már benne van akkor a postaköltség is. Oksi? Az elvileg egy ezres. TEhát akkor 4 ezer a fordulat számmérő plussz akkor egy ezres a postaköltség, ha jól emlékszem annyi. HA az úgy oké. ÉS akkor dobsz a zsolt1214@freemail.hu-ra egy emailt. Én elküldöm a bankszámla számom. Mikor te rá utalod a lóvét rögtön kapok egy smst mert nekem olyan a szolgáltatásom és akkor én még aznap de másnap rögtön küldöm a csomagot. DE csak akkor ha ez így neked megfelelő.
üdv, eladó egy pirelli diabló hátsó gumi 180/55 17 jó állapotú küldök képet is ha érdekel valakit 6e ft+ posta de elég sűrgős lenne!
ennyiért nem veszel normális gumit sehol!
Szió!
Balu én nem cigánykodni akarok ezzel, mondj egy árat ami neked megfelelő lenne. És ha azt mondom igen már pedig valószínű fogom azt mondani akkor elküldöm ennyi. A posta meg ne utánvételbe legyen hanem úgy hogy megkérdezem hogy mennyibe kerül és az úgy olcsóbb lesz. Utánvétellel mindig minden olyan drága. Jól befogo mcsomagolni ne hogy valami baja legyen. Ez az óra amúgy működik. Ha még sem működne nálad, akkor azt is megdumáljuk. Nem fogok bunkó lenni elhiheted.
Szia tesó. Két dolog lehet. Ahogy írták már nem emel ki rendesen de szerintem ez ne mvalószínű. Tudod mi lehet a másik baj? Be van verődve a kuplungkosár és ahogy forog úgy a lamellák hozzá verődenk és te azt hallod amikor kiengedett kuplunggal jár a motorbokk. Onnan tudom hogy az F3-somnak is ilyen "baja" van úgy mond. ÉS ezt úgy orvosoltam hogy vettem itthonra egy másuk kuplungot ha az meghal akkor rögtön csere. ÉS Fél óra múlva már motorozhatok is. HA jól megnézed látod a finom kis beverődést ahol felfekszik a lamella de ettől nem kell megjiedni mert nincs jelentősége. Újjat úgy sem fogsz belőlle venni :D Mert ha meg tudod mennyibe kerül akkor padlót fogsz. CSeréld évente ha úgy jobban érzed magad. 15 forint általában azo ka kuplungok amik baromi jó állapotban vannak.
Balázs úr ez egy F3-sé de elvileg jó lehet neked is. Totál kárra tört F3-somé. Taxis csávó elintézte nekem a gépet. Ha valaki taxis ne haragudjon meg, de rohadjon meg az a buzeráns. Krajcár hajhász pöcs.
Amúgy ezt neked raktam fel.
A napokban lettem egy '93-as CBR 600 F2 büszke és örömteli tulajdonosa. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a motorral annyi problémám van hogy üresben alapjáraton néha hallatszik egy halk kopogó hang, de amint behúzom a kuplungot azonnal megszűnik vagy elő sem jön. Remélem valaki tud majd segíteni, hogy pontosan mitől lehet ez vagy esetleg ez a hang a típus sajátossága.
A választ/válaszokat előre is Köszi!
Különbséget csak esős vagy nedves időben fogsz érezni, meg lesz a hatás foka. Én meleg száraz időben nem éreztem különbséget.
NGK Iridium Ix CR9EHIX-9 Honda CBR
2890ft6db áron lenne...
ennyiért nem veszel normális gumit sehol!
Balu én nem cigánykodni akarok ezzel, mondj egy árat ami neked megfelelő lenne. És ha azt mondom igen már pedig valószínű fogom azt mondani akkor elküldöm ennyi. A posta meg ne utánvételbe legyen hanem úgy hogy megkérdezem hogy mennyibe kerül és az úgy olcsóbb lesz. Utánvétellel mindig minden olyan drága. Jól befogo mcsomagolni ne hogy valami baja legyen. Ez az óra amúgy működik. Ha még sem működne nálad, akkor azt is megdumáljuk. Nem fogok bunkó lenni elhiheted.
Köszi szépen és remélem igazad lesz.
Amúgy ezt neked raktam fel.
A napokban lettem egy '93-as CBR 600 F2 büszke és örömteli tulajdonosa. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a motorral annyi problémám van hogy üresben alapjáraton néha hallatszik egy halk kopogó hang, de amint behúzom a kuplungot azonnal megszűnik vagy elő sem jön. Remélem valaki tud majd segíteni, hogy pontosan mitől lehet ez vagy esetleg ez a hang a típus sajátossága.
A választ/válaszokat előre is Köszi!