Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokszor bizonytalannak érzem, főleg hosszabb egyenes után kanyarban, pl M3 kivezető végén tök jó kanyar van, ami M0-- ra megy, jó mélyre lehet dönteni jó gyorsan, de elöl és hátul is érzem, hogy mászkál. Egy gumikereskedő mondta, talán vmelyik pirelliről, hogy ha egyenesen mész, akkor melegszik a széle is, de lehet, h ez csak marketing, de minden esetre jól hangzik.
10-11 000 az a 7. Én is filózok h tartósabb kéne de attól tartok nem tapadna olyan jól és mivel jót megszoktam nem lennék elégedett egy Roaddal v egy Angellel.
Mi a baj vele utcán? . Akkor kb ugyan az. Előző 11-et ment el. Mostani sztem 9-et fog max 10-et. Én elégedett vagyok vele nagyon.
Én ezért.................mg az ára.

http://youtu.be/I05xyoeP-Zo
Köszi!
Szivesen
Köszi!
okoska ...
arra gondoltatok már, hogy mi a fa.ért szívunk még ezekkel a savas akkumulátorokkal?

simán lehetne Li-ion vagy Li polimer, télen hozzá sem kellene nyúlni, tavasszal kicsit bedugni a konnektorba, aztán jóidő

persze lenne vagy 50.000 ft egy, az tuti
Nekem azt mondták hozzáértőbbek hogy a legnagyobb gond a ritkaföldfémek.(laptop,mobil akku jellemzően)
Minden nyugati ország bezárta ezeket a bányákat.................kivétel a kínaiak.
Belső ázsiai sztyeppén van egy kurvmérgező bazinagy bánya ott szerzik az anyagot..........naná hogy ők gyártják szarásig mindenkinek.
Gondolom kínában,meg taiwanon olcsóbb a munkaerő.Pláne ,hogy mindenre pl kína van írva.
A JP is magyar..............már a cég.......................de az akksi.............

Huhh minden hamis amit nem kínában gyártanak.

Boccs taiwanon...............bár ez nem egyértelmű mert ha kínait kérdezel az kínai ha egy taiwanit az szerinte taiwan.
Ahogy olvastam a landport márkáról max csak taiwan ban gyártják de holland a cég.

"A LANDPORT egy igazi holland márka egy holland akkumulátor kereskedőháztól. A Landport cég kiterjedt európai disztribúciós láncolattal rendelkezik napjainkban és Európán kívül is több mint 25 országban megtalálhatóak termékeik. Fennállásuk 25 éve alatt széleskörű kapcsolatokat építettek ki a legnagyobb távolkeleti akkumulátor gyárakkal. Csak és kizárólag akkumulátorok, akkumulátortöltők export-importjával foglalkoznak. Saját márkájuk a Landport akkumulátorcsalád, amely egyben a cég neve és végjegye is. Kínálatukban megtalálható mindenfajta jármű áramellátásához való akkumulátor. Magyarországon az elmúlt években motorkerékpár akkumulátoraik terjedtek el leginkább kedvező árfekvésüknek köszönhetően."
Én 8000 ft ért vettem Zalaegerszegen akksi szaküzletben ,igaz máshol dágábban árulják ! Elég jó,made in taiwan ! üdv.
Sportgumi és sporttúra-túragumi közt a keverékben,komponensben és minta vastagságban van.
A figyelemre méltó utcai futásteljesítményű michelin PR2 pl 6,9 mm a profilja.
Ez elöl Power 2ct-nél 4,9 mm.
Nem mindegy nagyon ez.

Élő teszt zsír új gumivan 2 héten belül várható precíz mintavétellel jobbára olasz szerpentineken.
Hali!
Sima F4-es kéne nem pedig F4i.ugyanolyan matricázást szeretnék mint a teljesen fekete fényezésűn.Csak nekem sárga lesz a motor és fekete matricákban gondolkodom.Azért köszi Mindenkinek a segítségét.
Üdv.:Széles és balesetmentes utakat kívánok ! Ády
Hali én itt vettem aksit ez a bolt volt a legolcsóbb én bannert vettem itt 10290Ft máshol meg minimum 13EFt tól felfelé,de itt pl a landport aksi is 8990Ft máshol 11EFt volt az is.Amúgy merem ajánlani neked a bannert.

http://www.akkutop.hu/
Sziasztok!

Megadta magát az akkumulátorom.Valaki tud segíteni,hogy hol lehetne beszerezni normális áron?YTZ10S,12V-8.6AH.
már szelet sem ír, változtattak

Fingjuk nincs, milyen idő lesz

szerintem jó
Gyereeeeeeeree!

Péntek KAKUCS'!

Aki tud és akar, az jöjjön
szelet mondanak, de csaknem lesz vészes. Holnap este azért rádcsörgök, hogy tuti-e a balhé
Ha nem esik én megyek pénteken Kakucsra, aki tud jöjjön legyen minél több cbr
szemtelen