hali,most már meg rendeltem mindent ami most kell a géphez,találtam egy jó árakkal rendelkező oldalt és végül is néztem az általad használt aksit is de egy elég jó árban lévő banner lett megrendelve.de köszi a segítséget.
A rossz démon tehát elhagyta az F4-et. Ha lehet egy tudományos jellegű javaslatom: atomhangos (lehetőleg magyar) metálzenével tartsd távol tőle a kisördögöt!
Üdv
Lenne egy problèmám a 600 cbr f4-el remèlem tudtok segíteni .
A minap legurultam Gárdonyba ès hazafelè a műszerek nem igazán működtek.
A km/h , fordulatmèrő , hőfokmutató ,ès a kilómèterszámláló nem működött .minden más tökèletessen működik. Másnap reggel próbáltam ès semmi baja nem volt . Szerintetek mi lehet a problèma ? Csak egy test hiba vagy az egèsz egysèg kezd vacakolni?
Ja és megvettem a a 810 es alu kormányt, olyan széles lett, hogy 40-40 mm levágtam belőle, hogy el tudjam érni mindkét kezemmel
Plusz egy hornet gázbowdenre cseréltem a gyárit, ami még 1 estés szopást garantálta.
De megérte a sok belefektetett munkát.
Kényelmes bizony
Úgy terveztem, hogy bármikor vissza tudjam alakítani, nincs elfúrva a felső villahíd, masszív 1 anyagból lett marva (alumónium).
Amit be kellett áldoznom az a fejidomból két darab, de télen az egyik oldali letört így nem sajnáltam.
Két tükröt kell majd szereznem még rá, mert a gyári baloldaliban a könyökömet látom, folyamatosan mozgatnom kell ha látni akarok valamit, a jobboldaliban meg a rétet, pusztát erdőségeket látom
Már szerintem kérdeztél róla, minősége pocsék, elég rideg anyag, és nem is illeszkedik rendesen, ez törte le a fejidomom egy darabját, mert feszült.
Azt hiszem ez volt az, árban kinézetben mindenképp, de nem 100%
Plexit hol vetted rá?
Addig eljutottam hogy kiszedtem a műszerfalat , holnap elviszem egy műszerèsz ismerőshöz hátha lát rajta valamit
Lenne egy problèmám a 600 cbr f4-el remèlem tudtok segíteni .
A minap legurultam Gárdonyba ès hazafelè a műszerek nem igazán működtek.
A km/h , fordulatmèrő , hőfokmutató ,ès a kilómèterszámláló nem működött .minden más tökèletessen működik. Másnap reggel próbáltam ès semmi baja nem volt . Szerintetek mi lehet a problèma ? Csak egy test hiba vagy az egèsz egysèg kezd vacakolni?
Plusz egy hornet gázbowdenre cseréltem a gyárit, ami még 1 estés szopást garantálta.
De megérte a sok belefektetett munkát.
Lehet kapni nakedekre való szűkebbeket.
Attól lehet elférne az idom is.
Úgy terveztem, hogy bármikor vissza tudjam alakítani, nincs elfúrva a felső villahíd, masszív 1 anyagból lett marva (alumónium).
Amit be kellett áldoznom az a fejidomból két darab, de télen az egyik oldali letört így nem sajnáltam.
Két tükröt kell majd szereznem még rá, mert a gyári baloldaliban a könyökömet látom, folyamatosan mozgatnom kell ha látni akarok valamit, a jobboldaliban meg a rétet, pusztát erdőségeket látom
Ahogy nézem simán visszaalakítható.