Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,most már meg rendeltem mindent ami most kell a géphez,találtam egy jó árakkal rendelkező oldalt és végül is néztem az általad használt aksit is de egy elég jó árban lévő banner lett megrendelve.de köszi a segítséget.
Esetleg szerinted ha a gyárihoz van igazítva akkor is törte volna vagy szélességével volt probléma?
Ebay-ről rendeltem valamikor télen.
Már szerintem kérdeztél róla, minősége pocsék, elég rideg anyag, és nem is illeszkedik rendesen, ez törte le a fejidomom egy darabját, mert feszült.
Azt hiszem ez volt az, árban kinézetben mindenképp, de nem 100%
Köszönöm
Kábeleket nézd át. Lehet valamelyik kicsit oxidált és csak pillanatnyi kontakt hiba lépett fel.
Szia!

Plexit hol vetted rá?
Köszi
Addig eljutottam hogy kiszedtem a műszerfalat , holnap elviszem egy műszerèsz ismerőshöz hátha lát rajta valamit
A rossz démon tehát elhagyta az F4-et. Ha lehet egy tudományos jellegű javaslatom: atomhangos (lehetőleg magyar) metálzenével tartsd távol tőle a kisördögöt!
Nem tudom nekem ez van amit küldtem képem !
Nagyon jól néz ki a gép !
Üdv
Lenne egy problèmám a 600 cbr f4-el remèlem tudtok segíteni .
A minap legurultam Gárdonyba ès hazafelè a műszerek nem igazán működtek.
A km/h , fordulatmèrő , hőfokmutató ,ès a kilómèterszámláló nem működött .minden más tökèletessen működik. Másnap reggel próbáltam ès semmi baja nem volt . Szerintetek mi lehet a problèma ? Csak egy test hiba vagy az egèsz egysèg kezd vacakolni?
Ilyen az üléspóz rajta
Durva. De ha már baleset, akkor ilyen legyen. Örülök, hogy nem lett nagyobb bajod.
Sehogy nem fért volna el az idomtól, az LSL átalakító szettet is úgy árulják, hogy plusz plexivel, és idomfaragás szükséges.
Ja és megvettem a a 810 es alu kormányt, olyan széles lett, hogy 40-40 mm levágtam belőle, hogy el tudjam érni mindkét kezemmel
Plusz egy hornet gázbowdenre cseréltem a gyárit, ami még 1 estés szopást garantálta.
De megérte a sok belefektetett munkát.
Ez a cross kormány túl széles egy ilyenhez.
Lehet kapni nakedekre való szűkebbeket.
Attól lehet elférne az idom is.
Peti komám lényeg, hogy ennyivel megúsztátok! Remélem lesz felelős kitől a javítási költségeket betudod hajtani.
Az az
Kényelmes bizony
Úgy terveztem, hogy bármikor vissza tudjam alakítani, nincs elfúrva a felső villahíd, masszív 1 anyagból lett marva (alumónium).
Amit be kellett áldoznom az a fejidomból két darab, de télen az egyik oldali letört így nem sajnáltam.
Két tükröt kell majd szereznem még rá, mert a gyári baloldaliban a könyökömet látom, folyamatosan mozgatnom kell ha látni akarok valamit, a jobboldaliban meg a rétet, pusztát erdőségeket látom
Csak kényelmes.
Ahogy nézem simán visszaalakítható.
eretnek

Köszi. Küldtem.
peti30 kukac freemail
Túra cibere