Figyelj ma oda húztam a gépnek nekem erős volt ,de mondhatod hogy gyökér vagyok hogy egy 600 as erős nekem de nem érdekel nekem jó,igaz is te vagy a tökös csávó mert ezressel gurulsz.
Amikor én kezdtem motorozni még kicsit más volt minden ,úgy hogy ismeretlenül ne ítélj ,amúgy meg ez egy bődületes baromság hogy motoros vagy motor tulaj vagyok,van aki motor tulaj de még annyit sem tesz mint én de én még motorosnak tartom magam,és nehogy már azért ne legyek motoros mert valakik azt mondják kivülről hogy te nem vagy az.Ez kicsit olyan mint a divat ha nem követed akkor kinéznek a többiek,de miért ne lehetnék divatos a magam módján,és úgy hogy magamnak jó legyen.De úgy látom mostmár ki vagyok közösítve a "motoros vagyok" berkekből is,és szerinted én már csak motoros tulaj lehetek.De akkor kérdem én magyarázd meg mitől lehet motoros egy motoros?Csak attól hogy te annak látod vagy mi?Egyébként ma is mentem pár kört,csak megdöglött az aksim.Egyébként szomorúan látom hogy már itt is az megy mint máshol hogyha az ember nem úgy csinálja mint a többi akkor ő már ki van nézve.
Hogy lenne bukó az ha használod? Azért veszünk motort hogy használjuk... ez pénzbe kerül, cserébe meg ott vannak az élmények.
Ha egy motorba belemegy évi 6-10k km az pont ugyan annyit fog veszíteni az értékéből így tíz év körüli korában mint amelyikbe csak évi 1-2 megy. De nekem nem úgy tűnik, hogy értenéd, mire akarok/akarunk kilyukadni...
Az értékvesztés az a bukó, az összes többi csak egyszerű, zömmel használatarányos költség
Hát ne haragudj de ha használom és az is bukó akkor inkább nem veszek semmit,egyébként pici költséggel is meg lehet tartani valamit nulla használat mellett.Ha viszont a hasznát nézzük hogy használom és bukok akkor haszna csak az autónak van.
Azért "árnyalatnyi" különbség csak van aközött, hogy valami pénzbe kerül úgy hogy egyáltalán nincs is használva,és aközött, hogy rendesen használva van és úgy kerül pénzbe... vagy nem?
Ha így nézzük akkor bármire rá lehet aggatni,ha használom akkor is van értékvesztés és bőven többet lehet rá költeni mint amennyit ér még használat mellett is bukó de így van ez mindennel.Ennyi erővel ne vegyek semmit sem mert ha meg veszem már bukok rajta még használattal is.
A tények makacs dolgok.
Ha eddig se mentél akkor ezután se fogsz.
De felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Ha kell egy évi 50 rugóba kerülő szobadísz csak azért hogy elmond "ha kedvem tartja megyek vele" és nem mész az sem érdekel.
Csak ne ötölj-hatolj.............hanem csináld.
motor tulaj aki nézegeti.
picit olcsóbb is a költségei mint a 750esnek.
és olyat húz, hogy lefosnád a bokádat :-)
szerintem te is cseréld le.
De már nehezemre esik olvasni a hülyeségedet
Amúgy te motorosnak tartod magad vagy csak motor tulajnak?
láncszett pl.
Ha egy motorba belemegy évi 6-10k km az pont ugyan annyit fog veszíteni az értékéből így tíz év körüli korában mint amelyikbe csak évi 1-2 megy. De nekem nem úgy tűnik, hogy értenéd, mire akarok/akarunk kilyukadni...
Az értékvesztés az a bukó, az összes többi csak egyszerű, zömmel használatarányos költség
Azért "árnyalatnyi" különbség csak van aközött, hogy valami pénzbe kerül úgy hogy egyáltalán nincs is használva,és aközött, hogy rendesen használva van és úgy kerül pénzbe... vagy nem?
Lehet van jobb ár, de ők számomra legalább "biztos forrás", tuti, hogy nem kamu hamisított olajat adnak.
Ha eddig se mentél akkor ezután se fogsz.
De felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Ha kell egy évi 50 rugóba kerülő szobadísz csak azért hogy elmond "ha kedvem tartja megyek vele" és nem mész az sem érdekel.
Csak ne ötölj-hatolj.............hanem csináld.
Amúgy meg motorbérlés.
1 hétre 70 rugó.
Azalatt letudod a 2000 Km/2 év alatt és spóroltál egy vagon pénzt amit most elköltesz olajra biztosításra meg fejidomra.