Még nem nyúltam hozzá, várom a fejleményeket.
Sajnos nem tudok menni, mert új melóhely van, még próbaidős vagyok, így nincs szabadnapom. Pedig szívesen körbemotoroznék mindenkit.
Sziasztok!
Szeretnék matrica szettet beszerezni,cbr felirat a ram air oldalán,nagy F4-et az oldalára és 600f4 feiliratot a farokidomra és persze a honda szárnyat a tankra.tud valaki segíteni ebben hogy hol tudnám beszerezni?Mivel a google nem igazán segít
Sziasztok!
1999-es CBR 600 F4-hez keresek kormánysúlyt, típusa: 53104-MV4-000. Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném :D tudom ebay-en van, de ha lehet olcsóbban szeretnék ;)
Per pillanat azt tudom mondani, hogy a Pirelli Angel a világ egyik legjobb gumija, ha utcai motorozásról van szó. Több, mint 15.000 km-t futott a hátsó ( kevés autópályával) az elsőben meg még bőven van.
Pilot Roadokkal nekem nincs tapasztalatom, de szerintem ár/értékben azokat is veri.
A sportosságra sem lehet panasz, ha megnézitek a Kakucsos képeimet.
(a futásteljesítményhez tudni kell, hogy én sokat megyek falvakban, meg lakott területen 50-nel, ami nem nagyon eszi a gumit. Sok autópályával nyilván kevesebb)
Na bekerült a gépbe az új akkumulátor jó sokat szívtam vele,mert be szorult a tartóba nagy nehezen sikerült kivenni és lemérve a régi és a mostani között van 3mm különbség,de a végén csak sikerült beszerelni,most már jó ez kicsit macerásabb de frankón működik vele a motor.
Nekem a nagyon 2. garnitúra M3 van nagyon szeretem kb 13.000 km mentem el vele (tatásan közlekedem nem gyakran van a mutató 200 körül). Kakucson is nagyon szépen lehet vele dönteni a gépet akár lábtartóig is. Asszony gépére is ilyet vettem tavaly nagyon jól szuperál.
A Fazert Angellel vettem nekem az nem jött be kigyorsításkor állandóan csúszkált a hátulja ezért cseréltem sportosabra. Más meg esküszik az Angelre lehet hogy nem próbált még tapadósabb gumit fene tudja..... Haverom most a BT023 szidja hogy 20 fok felett csúszkál vele mint az állat és halál félelme van. Lehet kifogott egy gyártási hibás gumit ki tudja.
A z6 előtt m3 volt nekem, azért az jobban tapad. A z6-ra nem mondom, hogy rossz gumi, de többször megcsúszott alattam, még szerencse, hogy csak hátul volt olyan.
Az Angel azért sokkal jobbnak érződik, mint a Metzeler, de biztos van itt még másnak is tapasztalata.
Én is most készülök gumit venni , én pont a Metzeler Z6-ot néztem , bár az M3 is játszik még . Elég jókat írnak róluk , ezek szerint ez a Z6-ra nem igaz ?
Olyat kell venni aminek a közepe keményebb anyag hogy ne kopjon annyira a széle meg puhább hogy jól tapadjon és elég sokáig el fog tartani a gumi,nekem pl volt ilyen Bridgestone BT023 sporttúra gumi ez nagyon jó gumi,de a végét sosem tudtam meg sajnos :(
Én is Ebayen vettem, kb. 3700 (!) volt postával, szóval majdnem ingyen, de hülyén néz ki a gépen, lerúgom róla, amint megvan a műszaki, mert valami botrányos a nemilleszkedése.
Köszi. Meg látom mennyit megy ez el. Lehet vmi tartósabbat kéne vennem. Bár ez meg olyan jól tapad. Félek , hogy a tartósabb nem tud ennyit ami elég valószínű.
Nekem eddig jól szolgál lassan 5e km lesz benn de még nagyon nem látszik hogy kopna na jó kopik azért de nem vészes vizes úton is jól tapad ezt a hétvégén meg is tapasztaltam
Sajnos nem tudok menni, mert új melóhely van, még próbaidős vagyok, így nincs szabadnapom. Pedig szívesen körbemotoroznék mindenkit.