A gondozásmentes akksit is neked kell először felsavazni. Vársz vele pár percet, míg feltöltődik, aztán lezárod, és többet nem kell hozzányúlni.
Nincs útmutató a dobozban? Ha van, akkor nem árt elolvasni.
Akkor jó enyém is gondozás mentes AGM de savazni kellett. Mondjuk nem úgy mint a régi hagyományost tömbösítve volt a folyadék felfordítottam bele borítottam az egészet és kész. Ha le van már zárva akkor minden oké vele csak bele teszed és egyből használható.
Hali,megérkezett az új akkumulátorom a motorba,gondozás mentes,az lenne a kérdésem hogy ezt használat előtt kell tölteni vagy csak bele rakom a motorba és indíthatom is?
Egyébként hogy szolgál neked az Angel? Olyasmi lehet mint a Pilot Road? Nekem Pilot power 2-es van. Elől elment 17-et most cseréltem. Hátsó 11-et azt ősszel. De amit ősszel feltettem abban szűk 7000 km van és úgy látom, hogy 2000 km-nél nem igen van benne több. Nem tudom miért ette/ eszi meg hamarabb, mint az előzőt.
Na jó, csak vicceltem, igazad van, én is látom a baráti társaságban. Nekem szerencsére van egy saját, különbejáratú, megkímélt példányom a 83-as évjáratból immáron 11 éve. Sok baja nincs, havonta egyszer folyatja az olajat, más baja nincs.
Rosszul csinálod, hosszú haj kell, amit hajvasalóval simogatsz reggelente, színes répanadrágot kell húzni, amit cipőkanállal kell felvenni, és fel kell venni a sokak által használt buzis napszemüveget, ezek után már a motort se kell elővenned.
Elkorcsosult a fiatalság, még jó, hogy nem keresek csajt, van és normális is. :D
Hát igen, ez így van ebben tökéletesen igazad van (enyém is még abból a jófajta évjáratból való) ki is tartok mellette
Lehet, hogy a te évjáratod nem passzol a fiatalabb csajokhoz , mai csajoknak a nézetem szerint inkább passzolnak ezek a félrefésült hajú lányos kis miller palánták! A mi motoros "fajtánkat" ezek nem nagyon komálják, persze ha van mellette egy M-es BMW akkor már egészen más a helyzet.
De jó, hogy nekem már ilyen gondjaim nincsenek de a másik oldalról meg nem is olyan jó, mert ez azt jelenti, hogy öregszem
Nincs útmutató a dobozban? Ha van, akkor nem árt elolvasni.