Bassz akkor most ezen fogsz kattogni..................tankolj bele és motorozz ne filózzál meg keseregj.
Ha keveset akkor keveset.............ha többet akkor többet.
Na most jut eszembe minap láttam egy hirdetést,2005 ös ducati 999 eladó 375km el az órájában,2007 es forgalomba helyezéssel gyönyörű gyári állapot,a tulaja csak azért vette hogy a szobában dísz legyen és most 9 év után eladja 375km el .Na akkor ki a pazarlós én a cbr el vagy az a ducatis fószer?
Imádom én, csak hát többet akarok... de ez már csak jövőre, mert van ami fontosabb. Egyébként azért is nem váltom, mert részben a pénz, részben ebben az évben alig fogok gurulni, ez van
Sziasztok!
Szerintem most már lassan én is közétek tartozok .Ugyanis lefoglalóztam egy '99-es CBR 600F4-est és már csak a javításokra kell várni aztán hozhatom haza a gépet valamikor a jövő héten.Nem tud valaki eladó műszerfalat hozzá?koso rx2-es műszerfal van benne és nem igazán tűnik jónak,hülyeségeket mutat a fordulatszámmérője meg hasonlók...
Széles utakat mindenkinek Ády
Ez is egy nagy baromság ,ha tépelődnék ahogy írtad,minden hozzászólásomban ez lenne de ha vissza olvasol alkatrészekről kérdezgettem meg ilyenek meg egyszer le írtam hogy még nem tudom mi legyen.
Sose értettem, hogy miért kell a saját elképzelését valakinek a másikra ráerőltetni?
Ha neki úgy jó akkor úgy!
Valakinek lételeme, hogy 2-3 évente cserélgessen és kipróbáljon jó pár gépet.
Valaki meg 10 évig használ egyet. Egyikkel sincs probléma de nem kell a másikra szólni semmit.
Ahogy érzed, úgy csinálod
Valamikor hasonlóan voltam én is meg vettem egy gépet és nállam volt max 2 évig vagy picit többet és jó áron adtam el,de kezdem meglátni hogy nincs értelme a cserélgetésnek,de ezt sokan úgy sem fogják megérteni,én az autómat is 10 évre vettem.Tehát a cbr em 2001 es tizenéves de ez még motor lesz akár 10 év múlva is.
Nem feltétlenül bukta egy motor vétel.
Én az első motoromat többért adtam el, mint amennyiért vettem ( használtam 2 évet)
A második motoromat vettem x összegért és ha eladom akkor is legalább annyi lesz, mint amennyiért vettem.
Nem buktam és ha picit is jól megy ha megakarok válni a mostanitól akkor sem bukok rajta.
Ezt csak érdekességnek írtam, hogy ha az ember jól csinálja és nem idős motort vesz vagy őskövületet akkor nem biztos, hogy évekkel később ha használj ha nem , bukik a gép és veszít az értékéből.
Nem írok számokat de eddig csak pluszba vagyok az eladások és a vételek árait nézve.
Annyit használod amennyit akarod, te dolgod. Senkire nem kell hallgatni és pláne nem követni az okos gondolatait.
Minden ember más és másak az igényei.
És húzd a gázt.
Ha keveset akkor keveset.............ha többet akkor többet.
Sokkal jobb lenne, mert akkor az állna a garázsban
Az én motoromhoz képest a tied még csitri...
Szerintem most már lassan én is közétek tartozok .Ugyanis lefoglalóztam egy '99-es CBR 600F4-est és már csak a javításokra kell várni aztán hozhatom haza a gépet valamikor a jövő héten.Nem tud valaki eladó műszerfalat hozzá?koso rx2-es műszerfal van benne és nem igazán tűnik jónak,hülyeségeket mutat a fordulatszámmérője meg hasonlók...
Széles utakat mindenkinek Ády
Még ha megrendeled szállítással akkor is olcsóbb
http://www.olajraktar.hu/terme...
Nem akarom elbaszni a kedved, de 2014 van
Majd eldönti
Ha neki úgy jó akkor úgy!
Valakinek lételeme, hogy 2-3 évente cserélgessen és kipróbáljon jó pár gépet.
Valaki meg 10 évig használ egyet. Egyikkel sincs probléma de nem kell a másikra szólni semmit.
Ahogy érzed, úgy csinálod
Én az első motoromat többért adtam el, mint amennyiért vettem ( használtam 2 évet)
A második motoromat vettem x összegért és ha eladom akkor is legalább annyi lesz, mint amennyiért vettem.
Nem buktam és ha picit is jól megy ha megakarok válni a mostanitól akkor sem bukok rajta.
Ezt csak érdekességnek írtam, hogy ha az ember jól csinálja és nem idős motort vesz vagy őskövületet akkor nem biztos, hogy évekkel később ha használj ha nem , bukik a gép és veszít az értékéből.
Nem írok számokat de eddig csak pluszba vagyok az eladások és a vételek árait nézve.
Annyit használod amennyit akarod, te dolgod. Senkire nem kell hallgatni és pláne nem követni az okos gondolatait.
Minden ember más és másak az igényei.