Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Egyik cimborammal tortent egy kis baleset, hatha tud valaki segiteni....
Szoval a szitu az, hogy megjottunk motoros felvonulasrol, leallitotta a mocit, majd 2perc utan ujra inditotta, moci beindul de nem mutat semmit a muszerfal, csak a visszajelzo lampak mukodnek! Se km/h, se fordulatszammero, vizhofok meg akkor mutat ha leveszi gyujtasrol! Reggelre leszivta az akkut is, ugy kellett bebikazni!
Karbis f4! Otlet valakinek hogy mi makkanhatott meg?
Koszi
Már meg is rendeltem a plexit.
Akarok még ledes indexeket. Van füstös meg sima. Félek, hogy a füstös nem lenne jól látható, főleg hogy ez az idomba sűlyeszthető.
Ja meg rendeltem még fasza kis cnc-s fékkarokat.

Tegnap adtunk is a gépnek egy jó kis tesztet.
A blokk az úgy tűnik nagyon egybe van, maximum egy karbi szinkron kellesz.
Nem gondoltam, hogy a vezető ülés ennyire kényelmes, de utasként is kipróbáltam kb 5-10km-en és valami borzalmas volt nekem.
Elég sokat utaztam hátul egy sradon, az nagyon kényelmes volt, de az F4-en bele ér az állam a vezető vállába és kb egy perc alatt meredt nyakú leszek.
Összességében fasza gép.
Ha valami jó tanácsotok van, mint F4-el kapcsolatban lássatok el vele.
Kezdünk átmenni humor-topikba
Olyan fáradt vagyok, hogy má' írni se tudok.
Ércccsed jól.
Ezt a képet csak Neked küldöm, hogy ùjra bepárásodhatjon a szemed.
Az nem elég, hogy rátöltök mindig, hogy maxon legyen a szint, kb 12000 km-ként 1 decit? A szűrőt egyébként hol találom, és mire jó?
van olyan ismerősöm aki csak minden másodiknál cserél szűrőt...
Ejnye nalim hogy gondolod ezt, hogy még gyári van rajta? Tartogatod az olajat benne, hogy jobb legyen? Ez nem bor.
ez most komoly? olajszűrőt is kell cserélni?
nekem még a gyári van benne
Köszi....
3,3 liter kb. Már ha olajszűrőt is cserélsz de miért ne cserélnél. Úgy hogy 4 litert kell megvenni hozzá.
Sziasztok.

F4i-be mennyi motorolaj kell? Köszi
Plexi ügyben keresd a motorplexibolt.hu-t.Én ott vettem az enyémre.
Kipufogó részlegben nagyobb szerencsével járhatsz
:http://www.sportmotor.hu/motor...
Ma sikerült haza hozni az új gépet.
Rögtön kezdem is szépíteni:
F4-es sötét plexit keresek rá és matrica szettet
olyat mint ami a képen is van
Köszönöm!
Hmm, akkor nálam úgy néz ki nem megy a szivató, mert még sosem emelkedett meg az alapjaratom 3000 kornyekire. Inkabb maradt normál alapjarat körüli. Van valakinek tapasztalata mit kell megnezni ilyenkor?
Kössz!
szeva hondások.

nem találtam tipus specifikus topicot sajna. érdekelne ,hogy swt-600 nagy robogóra lehet e a gyári 20 kilós behemót kipufogó helyett valami értelmes dobot tenni ? és ha igen mit ? és ugyan mib fájhat egy ilyen . esetleg valaki tud e eladót? nem szeretném ha( orditana. )köszi üdv.
Nekem F4-be 2 liter meg 1-2 deci ment bele (termosztátot nem vettem le) Előre -37 fokosra bekevertet vettem bele.
Repsol 10W40-et használok.
Köszönöm Kollega! Még azt megmondanád hogy milyen olajat használtok bele?
Nekem felnyomta 3ezerig.
de viszonylag "meleg" motornál is. tehát 40perc állás után pl.

engem zavart