Szevasztok!
Egyik cimborammal tortent egy kis baleset, hatha tud valaki segiteni....
Szoval a szitu az, hogy megjottunk motoros felvonulasrol, leallitotta a mocit, majd 2perc utan ujra inditotta, moci beindul de nem mutat semmit a muszerfal, csak a visszajelzo lampak mukodnek! Se km/h, se fordulatszammero, vizhofok meg akkor mutat ha leveszi gyujtasrol! Reggelre leszivta az akkut is, ugy kellett bebikazni!
Karbis f4! Otlet valakinek hogy mi makkanhatott meg?
Koszi
Már meg is rendeltem a plexit.
Akarok még ledes indexeket. Van füstös meg sima. Félek, hogy a füstös nem lenne jól látható, főleg hogy ez az idomba sűlyeszthető.
Ja meg rendeltem még fasza kis cnc-s fékkarokat.
Tegnap adtunk is a gépnek egy jó kis tesztet.
A blokk az úgy tűnik nagyon egybe van, maximum egy karbi szinkron kellesz.
Nem gondoltam, hogy a vezető ülés ennyire kényelmes, de utasként is kipróbáltam kb 5-10km-en és valami borzalmas volt nekem.
Elég sokat utaztam hátul egy sradon, az nagyon kényelmes volt, de az F4-en bele ér az állam a vezető vállába és kb egy perc alatt meredt nyakú leszek.
Összességében fasza gép.
Ha valami jó tanácsotok van, mint F4-el kapcsolatban lássatok el vele.
Hmm, akkor nálam úgy néz ki nem megy a szivató, mert még sosem emelkedett meg az alapjaratom 3000 kornyekire. Inkabb maradt normál alapjarat körüli. Van valakinek tapasztalata mit kell megnezni ilyenkor?
nem találtam tipus specifikus topicot sajna. érdekelne ,hogy swt-600 nagy robogóra lehet e a gyári 20 kilós behemót kipufogó helyett valami értelmes dobot tenni ? és ha igen mit ? és ugyan mib fájhat egy ilyen . esetleg valaki tud e eladót? nem szeretném ha( orditana. )köszi üdv.
Egyik cimborammal tortent egy kis baleset, hatha tud valaki segiteni....
Szoval a szitu az, hogy megjottunk motoros felvonulasrol, leallitotta a mocit, majd 2perc utan ujra inditotta, moci beindul de nem mutat semmit a muszerfal, csak a visszajelzo lampak mukodnek! Se km/h, se fordulatszammero, vizhofok meg akkor mutat ha leveszi gyujtasrol! Reggelre leszivta az akkut is, ugy kellett bebikazni!
Karbis f4! Otlet valakinek hogy mi makkanhatott meg?
Koszi