Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, időközben kiköltöztem Németországba és még előtte inkább eladtam Mo-n a gépet, aztán itt vettem egy Fireblade-t. Először 600 RR-eket, Yamaha R6okat néztem, de a végén 1000RR lett belőle. Nem bántam meg, sőt :)
Hello !
Én februárban vettem F4i be vadi zsír Landport akksit 8000 ft ért !
YTZ10S . Szerintem jó ár !
Bejeloltelek facebookon a multkor. Ha megsem teged sikerult jelolj te engem adatlapon ott van aztan egyszer osszehozunk egy gurulast.
A yuasa akkumulátorok miért mennek ilyen borsos áron,aranyból vannak?Tudom jó minőségű de szerintem túl vannak árazva 33EFt durva.
Jó gyorsan túl adtál az f4 esen
Pirosban szebb
Szép gépek!
Gurultunk új fekete kistesóval :)
Igen kisebb az indítóáram,azt hiszem nekem 190
Jaaa hogy nem magyarban vagy az más :(
En nemetben vagyok igy ott nezelodtem. De ez tokeletes lenne, csak vhogy meg kell oldanom. Koszi a tippet. Bar fejtagitas meg mindig jol jonne a dologrol.
Ebben van katalizátor meg lyuk is a lambda szondának

http://www.jofogas.hu/zala/Hon...
Hi. Keresek gyari kipufogot 2006 os f4i-re. Talaltam ebay-en es sok mas oldalon jo aron, de ugy hirdetik h pc35-re. Pc35 es pc35 kozott van kulonbseg vagy mind ugyan az? Gondolok itt lambdaszomda meg katalizator amire figyelnem kell? Mert most van egy ami kep alapjan mintha kat-os lenne de allitolag nincs rajta lyuk a szenzornak. Van ilyen?
Koszi elore is a segitseget!
Bocs, mégsem ugyanaz, más az indítóáram.
itt olcsóbb ugyanaz, gondolom a posta kb ugyanannyi lehet..
Tökéletes
akkor ha jól nézem ez jó lenne bele

http://www.akkudiszkont.hu/web...

az ára sem rossz,barátságosabb mint a yuasa ára
most meg néztem az enyémben lévőt jp moto ytz10-bs gondozás mentes
YTZ10-S
Valaki csináltatott már szinkron tesztet injektoros: 600f-en?
Beállítottam magamnak, de elképzelhető hogy az 1-2 és 3-4 együtt állítható csak? mert 1-2 és 3-4 pillangó közös tengelyen van.
Persze ha van az akkuban némi kraft csak épp az önindító már nem bírja átfordítani a motort akkor be lehet tolni de ha full halott az akku akkor az AC nem fog elindulni üzemanyag nyomás nélkül meg mit sem ér a tologatás sőt áram nélkül az ECU sem vezérli az injektorokat ezért jó a karbis
Mik a pontos paraméterei a cbr be való akkumulátornak,ha esetleg venni kell.Azt viszont néztem hogy a yuasa rohadt drága,esetleg milyen márka jöhet még szóba ilyeneket találtam:varta,landport,exide
23körül
mondtam, hogy ne sértődj meg. nem gond
Rá raktam a töltőt,aztán 20 perc múlva mondom inkább kiveszem az aksit a motorból úgy töltöm,mikor le vettem a töltőt gyújtást adtam rá 20 perc után és minden rendesen működött azonnal.