Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó,csak nekem leérne a kanyarban

Azért ez nem jó hír!szép hangot megtöri:)
Nekem tetszik ez a széles kormány ! F4i n is eltudnám viselni,biztos kényelmes ! Jó lett ! üdv.
Ohh pedig azt hittem sorstársra találtam
Én csak megrajzoltam cad-ben, nem cnc-zem sajna, pedig iszonyat szép szakma
Jéé Walter-es firkapapír csak nem CNC-zel te is
Elkészült!
Rengeteg szopás. és szerelés árán mai nap sikeresen átalakítottam a motoromat egyenes kormányossá.
Tudom van kinek ez szentségtörés, na de nekem ez volt az álmom. Kicsit széles a 810 es kormány még most, de hogy mennyivel könnyebb kezelni, elmondhatatlan.
Nem-nem, semmi száraz kuplung. Ezek gixerek voltak.
Ducati?
Nem fog elhallgatni. Van egy rugó, ami a kosarat hátulról támasztja, és az van elgyengülve. Sajnos ez nem cserélhető, szegecselve van és ez ki van súlyozva, ha szétszeded sose fogod tudni kisúlyozni. Zörgésen kívül mást nem okoz. Cbr-en nekem is eléggé zörgött, hiába cseréltem az összes cserélhető rugót nem hallgatott el. 150 e ft és elhallgat, a vicc az, hogy nem sokáig. Nagyon sok motoron zörög a kuplung, nekem szerelő rögtön beindított két motort, és szintén zenészek voltak.
Vártál volna még egy kicsit bekapcsolt volna 108-nál kapcsol ahogy előttem is írták mivel zárt rendszer nem fog felforrni 100 foknál ne aggódj
Hát nekem se kapcsolt még be, normál használatnál. Aztán amikor megálltam, és hogy megmutassam milyen hangja van a sportkipufogónak párszor odarántottam neki és föl is ugrott a hőfok 90-108-110 környékére(azt hiszem), na akkor rögtön bekapcsolt. Javaslom próbált ki te is ezt. De csak üzemmeleg motornál, hidegen nem javaslom.
Akkor jó, mert 106-108-nál kapcsol be
Nekem az F4i óra szerinti 130nál 6500-at forog.
mert fagyiztam közben, és nem is siettem
92 volt amikor hazaértem (már előtte melegedett lámpáknál, de menetszél esetén visszament a hőfok). Járattam tovább álló helyzetben, kb 2 perc alatt 100 fokon volt. Ott állítottam le.

A venti meg sem mozdult :/
Ja nem bocs csak 2 percig
Nade 4 percig
Kuplung nyom csapágy azt hiszem ez a neve. Ha ez zörög akkor behúzott kuplungnál elvileg el kell hallgatnia.
Azért kérdezted előbb, mert én kijavítottam a vizet hűtőfolyadékra.
Hány fokos volt a hűtőfolyadék?
Majd a nyáron elindul ne aggódj mit írt hány fokos a víz?
Mennyire?
Mi zöröghet még ott?
Nálad mennyiért lehet beszerezni?