Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd fel középsztenderre a motort úgy, hogy tehermentesüljön az eleje..elöl a villával párhuzamosan mérd ki a hivatalos rugóutat a sárvédőtől. Ennek ki kell adnia, hogy mennyi hézag lehet a normális, ha minden gyári és teljesen összeül az eleje a motornak féktávon.
Az oké de akkor sem ülhet össze annyira hogy a lámpa alja még ha van is ott egy pici vadriasztó beleérjen a sárvédőbe bár még nem figyeltem mennyire van közel egy komolyabb fékezésnél de biztos nem mm-ek vannak csak
Ha csak ráülünk nekem 10 centi van de ugye ott a féktáv közbeni változás...
Hogy a bánatba érhet bele a sárvédőbe akkor ott valami nagyon nem oké most mértem meg nekem 2 személlyel megterhelve is 8-9 cm hely van még a lámpa meg a sárvédő között
Helló. Balaton biztos nem, de ha Pilisbe mentek, akkor lehet, h csatlakozom. Sietned nem kell, amíg felérsz, mi eszünk egy zsíros kenyeret, iszunk egy teát, nyalunk egy fagyit és elszívunk egy cigit.
Sziasztok!

Van valakinek érthető leírása vagy tudása az első futómű beállításról?
Alul-felül állítható minden. Csak jó lenne tudni mit mivel mert sajnos előttem már biztos tekergetve lett és jó lenne keményíteni kicsit... 2 személlyel a lámpatest alá rakott kis "vadriasztóm" beleért a sárvédőbe, szerencsére eddig csak érintőleges nyomot hagyott...
Azt hiszem 2003 as első sárvédő, csak festeni kell!
Gyári hátsó lámpa!
Sziasztok van egy pár eladó cuccom!
Mondjuk ez egy 150x200x60-as szekrény volt.................Te mire gondoltál?

Amúgy egy huszas hosszúcombú szőke lányzó foghatná?
A hétvégén végre jó idő lesz. Mi szinte biztos, hogy gurulunk egyet. Neked nincs kedved?
Valószínűleg Balaton lesz a cél, az útvonal még képlékeny. Az is lehet, hogy Üvegtigris felé megyünk.
Gyüssz'?
(Tájékoztatlak, hogy én annyira azért még nem forszírozom, ennek tudatában dönts. )
CBR 600 F fényezhető matricaszettet hol lehet venni?és esleg ötlet?
Mondjuk 150 kilós csomaggal az olemben nekem is fájna biztos a derekam, de az öcsém akkor sem foghatna a másik végét.
"öcsém fogta a másik végét". Ne haragudj, de hogy jön ez ide? Az még ok, hogy nincs cbr-ed, de ez már kicsit több, mint amit tudni akartam.
.
Ismét próbálkoznék a kéréssel:
Ha valaki ismeri, vagy bütykölte mostanában, vagy meg tudná nézni sokat segítene vele. Arra lennék kíváncsi, hogy a tompított izzót takarja-e valami, hogy fölfelé ne világítson? A korábbi tulaj xenonosította, és mindkét oldal reflektorként világít, ezzel szeretnék valamit csinálni. Tettem bele H7-es halogén izzót, de a helyzet változatlan. Köszi.
Na erről beszéltem pár oldallal ezelőtt, amellett hogy iszonyat órabérben dolgoznak mellé még ilyenek is és gondolná az ember minden oké nyugodt szívvel használja a motort mert hát márkaszerviz akkor baj nem lehet azt itt a bizonyíték aztán mégis lehurrogtak páran mert mi az a 6-7e Ft-os órabér hát ilyen munkáért még nekik kellene fizetni! Na ezért viszi a legtöbb ember a legvégső esetben szervizbe és próbál mindent megoldani otthon!
Nem osztok észt.................szerintem..................és nem te fogod megmondani hol és mit csinálok..................szerintem................ha már ennyire a szíveden veszed egyet megígérhetek..................veled nem fogok találkozni.
Köszi szépen ! De szerintem te kezdted a baxakodást ! De ha nem tűnt volna fel itt Hondákról van szó ! Nézd meg a lap bal felső sarkát : Honda CBR600F ! Szerintem máshol kéne osztanod az észt !
Részemről befejeztem ! Jó motorozást a TRIUMPH-al !
Ja tudom hogy jó motor belszélgessenek is arról.
Gyulladás gátló nem.Jelzést elnyomni hiba.Se masszőr sem pedig csont kovi nem nyúlhat hozzád először a gyulladást kell megértened,kezelned.(nem orvosággal) 22 éve izületi áldásom is van és imádom jó barátom lett Az út hosszúnak tűnik de így jó élni,csak a honda cbr,F egyébként nagyon jó motorkerékpár
Huhh..............20 éve csinálom.
Tudom.
Nem is tettem.
De egy utánfutón üldögéltem ölemben a 150 kilós cuccal...............öcsém fogta a másik végét.
És elgondolkodtam hogy mit is tehetnék.
A.Maradok ott ahol vagyok mert végülis kényelmesebb.
B.felkelek a cuccal a kezemben.
Maradt a B mert véges az éettartalmom 100 évig csak nem üldögélek.
Na ekkor éreztem hogy összecsúsztak a csigolyák.

Azóta meg jobb lett.Voltam csontkovácsnál meg szedtem gyulladásgátlót.
Most jobb.Nem teljes de egy hét és tünetmentes.
Nem derékból kell emelni!
Ha te mondod.
Biztos voltam a válaszodban DE a derék fájáshoz semmi köze semmi köze a munkádhoz,sőőt nagyban hozzájárul jótékonyan ... Szép napot
Víz az van................derék meg az emeléstől.................szopás de dolgozom az önjáró szekrényen ami mászik lépcsőt is.
Nagy találmány lesz......................kaszálni fogok vele.