Hát skacok tegnap voltam egy cbr600f-el kb 120km-t.
Ez az első alkalom, hogy sor4 volt alattam rendes távon.
180-200 az ott volt hezitálás nélkül de tovább nem erőltettem nem az enyém volt, de ment volna még bőven.
Sportos testtartás nem az igazi de elbírnám viselni
Jááóó paripa ez a 600f
Üdv újra itt. Én magamnak cserélem az olajat+ szűrőt. 3,3 liter körül szokott bele menni durván. Ha nem cserélnek szűrőt akkor elvileg elég 3 liter. Olajszűrő is volt cserélve?
Töltsd fel vedd le töltőről ha kész ne tedd vissza a motorba hagyd pihenni és egy 24 óra múlva mérj rá ha 24 óra múlva 12,6 vagy az alatt van akkor az kuka milyen akksi hogy 3 hónapot bírt? A 14,7 az még jó töltésnek!
Szia Pityu. Nem elég...a rendszerben van maradék olaj, de 3,5 körül bele szokott szottyanni. A maradékot viszont kérd el, és ha szerencséd van, akkor a következő olajcserénél csak 3 litert kell venni.
Hát nem tudom meddig leszek még 600f tulaj mert az anyagiak nem mindig úgy alakulnak ahogy én szeretném.Hát esküszöm anno 4 liter olajat vettem 1 litert vissza dobtak 3 lett bele öntve és a kukucskáló ablakon megfelelő helyen volt az olaj.
Hali mindenkinek,régen jártam erre,lenne egy kérdésem anno mikor olajcsere volt a gépemen úgy emlékszem a szerelő azt mondta 3 liter olaj ment a gépbe tehát egy flakon olajam kimaradt a 4 ből,hogy ez tényleg így van hogy 3 liter elég bele?Na is kik vannak még itt a tagok közül cbr el mert láttam már volt aki pl:aprilia tuono cserére is hirdette a gépét.
Újabb hülyeség..:) Szóval vettem egy új akksit 3 hónapja. Kb 1 hónap után totál lemerült. Visszavittem, bevizsgálták, semmi baja elvileg. Most ott tartok, hogy egész nap a töltőn van, este leveszem, de reggelre le is merül az akksi.
A járó motornál a kimért feszültség 14,7 Volt (~14 a jó?!). Szóval a kérdés, magasabb töltés okozhat-e zárlatot az akksiban, fordítva, ha az akksi zárlatos, azáltal lehet-e magasabb a töltés?
Hát nem tudom..múltkor egy tízest nyomtunk el a haverral, csak búzasörre..
Tudom, nem egyformák az anyagi lehetőségek, de nem kell mindenben a rosszat látni. Reklámszagú a cikk, biztos (Kotamának szól)
Ugyanakkkor meggyőződésem, hogy a motoros balesetek egy része elkerülhető lenne, ha a motorosok azon része úgy tudna motorozni, ahogy nem tud, és ahogy csak pályán lehet megtanulni
nagykep/
Bár eddig motult 5100 10w40 et használtam,de jól fel nyomták az árát