Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 6500-7000
Én hétvégén 340km-t mentem átlag 1*60-al néhol volt egy kis 2*00 felett is :-D bírni kell neki lehet az a ciripelés szelephézag vagy vezlánc is
Miért is jobb?
Szia

Véletlen egybeesés,de én is néztem 750 gsx-f et a CBR előtt.
Leírom számomra mi a pro és kontra:

pro:
-sokkal kényelmesebb a suzuki, egy napon nem lehet számomra (170cm,65kg) említeni a cbr-el, kezdve az üléspozíciótól magáig az ülés puhaságáig
-jóval olcsóbb mint egy hasonló évjáratú cbr
-állítólag elnyűhetetlen az lég-olajos hűtésű motor
-van sárga színben (csak a 600-as)
-olcsó hozzá az alkatrész

kontra:
-nehéz, nem ideális a városba
-állítólag elég gyenge az első futóműve
-súlya miatt képes magától eldőlni oldalsztenderről (1-es szoktak vele parkolni)
-valamiért rettenetesen rosszul tartja az árát (bár ez vételnél előny)

Végül F3 cbr-t vettem és nem bántam meg, de ez azért inkább sport ,mint túra, míg a gsx-f inkább túra mint sport :)
gsx-f szerintem faszább, de nagyon ocsmány szegény
Más dolog nem nagyon van a lánc kenésen és az előbb leírtakon kívül. Gsx-F 750-ről nincs tapasztalatom.
Vezér lán feszítő a típushiba. Más nem igazán.
Az a különbség hogy egyre újabbak ilyen sorrendben. De ha FS-t akarsz, akkor ez nem értem miért érdekel. Ha jól tudom csak F4-ből van Fs azt is kb. 2 évig gyártották csak.
24 000 km-en ként gyertya csere szelephézag ellenőrzés/ állítás.
6000 km-en ként olaj olajszűrő, 12-18 000-en ként levegőszűrő csere.
Azt nem figyeltem,te tudsz feszítőt jó áron?elvileg küldtem mailt.
Miért érdekes a fordulat?
Csak vicceltem.

140nél mekkora a fordulat?
ment
Távgyógyításban sose hittem, szóval te mondtál valamit, és ő is mondott rá valamit. Írd meg emailben, hogy mit mondott.
Beszéltem vele,kicsit mellbe vágott amit mondott:(
Kérdezd meg bury-t hátha tud, de a szerelő is fog tudni szerezni, akinek megadtam a számát.
Hondától.
Láncfeszítőt honnan lehet beszerezni jó áron?
12000km-el ezelőtt volt lánc és feszítő csere,ennyi idő után megadta magát?
Vez.lánc feszítő. A lánc tud ciripelni, ha már gyengusz a feszítő és persze típushiba, de persze tényleg nem ártana az adatlapod kitölteni, ha infót kérsz.
Válaszoltam rá. Adatlapodra egy kis töltögetés ráférne.
Ment mail
Én is oda hordom, ha szar lenne nem vinném hozzá. Adatlapomon az email-em, dobj egy mailt.
Az szuper lenne itt van a szomszédba.
Én megbízható ?ügyes az emberke?
Vértesszőlősön tudok.
Nem tudom mi lehet ,teljesítményével nincs gond gázra rendesen reagál csak lett ez a hang.
Azért 140 -es tempó szerintem nem kínzás egy ekkora vasnak.
mivel nincs kitöltve az adatlapod így csak annyit mondok, hogy 2 hetente téma. lapozz vissza 30 oldalt és olvass :-)
hamar kinyírtad. új gumit már ne vegyél rá :-)