Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudtad hogy a szőke nő a fagolyót is el tudja rontani?
Jelentem manuális feszítővel üzemeltetek tavasz óta. Nincs szerencsétek, mert újabban keveset megyek a régi sokkal ellentétben, ezért még csak egy ezres van a feszítőben.

A beállítás nem macera, a hozzáférés annál inkább: tank le, oldalodom le, légszűrőház le...

Cserébe soha nem romlik el. Lehet választani.

Ha lesz újabb infó, természetesen közlöm
Használ valaki ilyen feszítőt?mennyire macerás az állítgatás?sűrűn kell?
kb 2 hete cserélték enyémben. 30 500 ft volt. alkatrész + 1 óra munkadíj.
Ebay APE cam tensioner.CBR 600 F amilyen van neked sokféle.
Létezik! de hol lehet vajon beszerezni?
Hali, valaki esetleg tudna nekem küldeni Honda CBR 600 F2 motoromhoz service manual-t magyar nyelven?Köszi előre is
e-mail: leader@outlook.hu
Ez a mechanikus feszítő létezik F2-F3-hoz is?
:)
600 rr-nél meg még 1xrűbb, jobb oldalidom + még egy borítás.

http://youtu.be/cln1SDCajcY
nem néz ki vészesnek.

azt hittem meg kell bontani a motort stb :-)
"Tokkal vonóval" = alkatrész + szerelés. Tapasztalt szerelőnek ez megvan 1 óra alatt.

BTW, ez is Yamaha szerviz, de sokan hordanak oda Hondákat is.
Alkatrész + szerelés?
Komoly. Múlthéten hívtam a Yamaha Harmatit, hogy kellene 2002-es 250-es Majesty-be láncfeszítő. Azt mondták, hogy 30-35e ft és kb 10 nap mire megérkezik.
Nincs annyi.
Én 16e-ért vettem 4 éve, most 20 körül lehet. Cserére max. 1 órát szánhat a szerviz. De ha nem akarsz a szervizért pénzt ki adni és nem vagy fakezű + vannak szerszámaid, akkor te is meg tudod oldani.

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.com/watch?v
...
+ óradíj vagy ez már ruha le és kotorászással együtt?
30e tokkal, vonóval számlát adó, hivatalos szervizben
Nalim kolléga említett egy pöttyet nagyobb összeget.28e körüli.
Szóval akkor nem annyira vészes ez a hiba, szóval 40-50be megáll gyári alkatrészből és akkor le van tudva a gond minimum 15e km-erre, vagy még többre.
Nem tudom. Nekem még nem kellett cserélni hál istennek. Azt hiszem a gyári 20 000 Ft körül van vagy volt 1-2 éve. Munkadíjat nem tudom szervízbe nem vittem nem tudom mennyiért dolgoznak. Magán szerelőhöz vittem de az meg neked messze van. Majd a többiek írnak mi vált be nekik arrafelé.
5 méterre megállsz egy faltól merőlegesen rá,1 méter magasra kell világítani a vízszintes résznek.én így tudom.ez a tompított a refi adja akkor magát.
Pont annyi mint betenni az elefántot a hűtőbe.
Hi!
Ez a vezérműláncfeszítő csere mekkora mutatvány? Mármint átlagosan mennyiért cserélik? Gondolom feszítőből mindenképpen a gyári ajánlott.
Budapesten (lehetőleg pesti oldal) van normális/bevált szerelő, aki ért is a típushoz rendesen?
Olvasgatom a népítéleteket, de még a márkaszervizről is rosszakat olvasni (trehányság, lassúság, stb).
Szezon végén remélhetőleg én is CBR600F F4 tulajdonos leszek, addig is olvasgatok és tanulgatok robogón :-)
Szasztok!

Srácok vki elmondaná, hogyan kellene a fényszóróim beállítani? mmint tudom hogy a csavarokkal kell, de hogy hány méteren hova kell világítson stb, mint az autóknál hogy 15 m en 15fok vagy mittomén...

jelenlegi konfiggal éjszaka életveszélyes közlekednem...
Henrik Kakucson ;)

link