Köszi!Majd egyeztethetnénk, privátban is, ha nem gond!Örülnék, ha tudnátok ebben segíteni, mert valjuk be 44. 000 Ft ért rohadt drágát azok a matricák!
Szia Tiger.Szeged cityben csináltattam .szerintem mivel jó a másik oldali matrica lefényképez v. körberajzol ,beszkennel fotoshop ,és matrica sorrend elképzelhetó nállam is igy történt. .de mondom csak szerintem.
Nah basszus, látszik, hogy hétfő van! Ma felkeltem 6:30 helyett 5:10 kor, mert elfelejtettem, hogy ma csak 9:20 ra kell mennem! Én meg kimentem az állomásra, és ott jutott eszembe!
Szia Tiger . Ha nem akarsz 44pézt adni érte menj el egy dekoros műhelybe és kb8000-pézé megcsinálják.Nekem a yamaha 600asra 15.000-volt a jobb és baloldali matrica komplett és nemlehetwett megmondani hogy nem gyári.
De rossz az idő! Fúj a szél, mint az atom, és kicsit esik is az eső, és itt bent unatkozok! Mocit akartam mosni, amilyen elvetemült vagyok, de aztán lemondtam róla... !Nyáron jön valamelyikőtök a Hungaroring közelébe, mert akkor találkozhatnánk!
Hali!
Hát, tudod Zoli az - az új Yamaha!Az YZF 125 R! Meg a Gábor, meg megcsinálta a motor oldalát, olyan lett, mint egy álom! Majd lefotózom, nagyon szép munka volt! Már csak a matrica kell rá és lehet hirdetni!
Itt ülök éppen info. gyak. - n, és most fejeztem be a körleveles dogámat! Ma felrakom, ha megtalálom a kábeljét a gépemnek, oks?
Te hol csináltattad a matricákat? Mert mi 5 helen voltunk már, és mindegyik azt mondta, h egy bizonyos színt nem tudnak legyártani...!
már csak egy dugó hiányzik... asso...
Hát, tudod Zoli az - az új Yamaha!Az YZF 125 R! Meg a Gábor, meg megcsinálta a motor oldalát, olyan lett, mint egy álom! Majd lefotózom, nagyon szép munka volt! Már csak a matrica kell rá és lehet hirdetni!