Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!Majd egyeztethetnénk, privátban is, ha nem gond!Örülnék, ha tudnátok ebben segíteni, mert valjuk be 44. 000 Ft ért rohadt drágát azok a matricák!
Hali!
Itt ülök éppen info. gyak. - n, és most fejeztem be a körleveles dogámat! Ma felrakom, ha megtalálom a kábeljét a gépemnek, oks?
Szia Tiger.Szeged cityben csináltattam .szerintem mivel jó a másik oldali matrica lefényképez v. körberajzol ,beszkennel fotoshop ,és matrica sorrend elképzelhetó nállam is igy történt. .de mondom csak szerintem.
Tiger képeket lassan berakhatnád ide a fórumba ....
van ez így.én nem tudtam elaludni,mert É-ra néző szobámon állandóan bekopogott a 120km/h-s szellő.
Énmeg elfeledtem lefeküdni aludni ésmost itt ülök
én elfelejtettem felkelni
Ezt ne reklámozd
Nah basszus, látszik, hogy hétfő van! Ma felkeltem 6:30 helyett 5:10 kor, mert elfelejtettem, hogy ma csak 9:20 ra kell mennem! Én meg kimentem az állomásra, és ott jutott eszembe!
Szia Tomcat!
Te hol csináltattad a matricákat? Mert mi 5 helen voltunk már, és mindegyik azt mondta, h egy bizonyos színt nem tudnak legyártani...!
hát, nem szponzorálnak, csak kaptam tőlük matricát :))) majd ha felrakom, dobok fel képet :)))

már csak egy dugó hiányzik... asso...
A szponzor adott neki ajeszba egy dugattyúmatricát:)
tán szponzorálnak hogy ennyire reklámozod őket?
www.motormatricak.hu :) ők tuti megcsinálják!
Szia Tiger . Ha nem akarsz 44pézt adni érte menj el egy dekoros műhelybe és kb8000-pézé megcsinálják.Nekem a yamaha 600asra 15.000-volt a jobb és baloldali matrica komplett és nemlehetwett megmondani hogy nem gyári.
Nem fogjuk elkótyavetyélni a kistüzért, mert annak viszont nincs értelme!
bazzeg nyelvtanozzál kicsit a motort rakjátok fel drágáért a használtmotorra...
Jó drága, 44.000 Ft kedvezménnyel a bal oldalra, az összes! Egyszerűen nem lehet máskol megcsinálni...!Na mek matekozni, csá!
Kössz, nagyon rendes vagy...! Bazz, ez LoOoL, apu rendeli rá a gyári matricákat!
remélem jó drágáért rakjátok fel! ne haggyuk esni az árát!
De rossz az idő! Fúj a szél, mint az atom, és kicsit esik is az eső, és itt bent unatkozok! Mocit akartam mosni, amilyen elvetemült vagyok, de aztán lemondtam róla... !Nyáron jön valamelyikőtök a Hungaroring közelébe, mert akkor találkozhatnánk!
Hali!
Hát, tudod Zoli az - az új Yamaha!Az YZF 125 R! Meg a Gábor, meg megcsinálta a motor oldalát, olyan lett, mint egy álom! Majd lefotózom, nagyon szép munka volt! Már csak a matrica kell rá és lehet hirdetni!
oljaülepítő van csak benne de a szakszervízesek se tudják hogy mihez kellene vele kezdeni
egy gonddal kevesebb :D