Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tombol a teszto?:D
Spedee, most nagyon visszafogom magam mert majdnem nagyon ronda dolgokat írtam rád.
olvastad tegnap az yzf125 topicot? ott leírtam miért szorult meg a motor.

akkor meg miféle motorhibáról beszélsz a kurvaanyád?
De Tyt az rs- gyárilag széthullik.. te vagy rá az élő példa a cbr meg nem! nem halotam még motor hibás 125-ös ciberől... azt nem mondom ha a cbrt megtuningolnád hogy egy idő után nem mene szét bent valami de én a gyári gépekről beszélek... csak te irtad a tuningolást itt az elöb...
Na jóéjt, van akinek szép álmokat, van akinek meg bézbó" ütőket
ez még nem egészen publikus... .
holnap már mennek a yamaha yzfr 125 tulaj jelöltek is
"aprilia szalonokba törnek be álarcos honda-s polót viselő fiatalok"RTL MOST MOST!
Hova lett mindenki?
Mindenki az aprilia topicba, kövezzük meg az árulókat
Na ja... Szólj Apriliának, hogy hozzák a motort is már
Éjjen Dani .
Piliscsaba - Csaba Beton vkienk ismerős a hely ? holnap du-án irány a vezérrel remélem végzem addig a sulival
Legyen
Z3 is?
Annyira nem veszem komolyan
Csak találkoztam már ilyen előitéletekkel.....a motor, és pilóta kapcsolatában
Egyébként ha idejöhetsz cbrt cikizni, akkor rocky is átugorhat cikizni titeket, ez az egyenjogúság
El tudod mesélni miért számit ennyit a köbcenti (a jogsit ne mond, ott a pacihatár is, azt hozza CBR)?
Szerintem azt számit, hogy X összegért milyen erős meg megbizható, nem mindegy milyen szám van a blokkon?
poén volt, ne vedd már komoylan...
Örülnék, hogyha ez az ember is elolvasná amit írok: RockandyRoll
Bocsi hogy a RS fórumon írt kommentedhez fűznék valamit, mégpedig azt, hogyha az embernek
van ízlése, és egy RS-t vesz, attól még a szexuális vonzódásunk nem fog a férfiak irányába fordulni,
már boccs, de neked lehet hogy volt egy rossz élményed egy RS-essel, aki más volt, mint a többiek,
de nem kéne áltílánosítani!
Azért köszi
Ezt magyaráztam ma....mindenkit cseszegetsz.
Ez jóvolt Rs 4ever
Hát csak próbálom a tényeket a legérthetőbb formában leírni, de köszönöm
"Ha a Derbim a jelen, akkor XVIII. század a CBR, az RS meg 2020.... ennyi, nincs min vitázn"

öcsém ez marha nagy igazság :))
akkor meg mi a kurvaanyádért ugatsz hogy széthullik? magadnak mondasz ellen töki!
Ezt persze mindenki maga dönti, el, de Mediterrán országok mégiscsak.....