Tyt nem akarok tovább veszekedni mert már unom egyezünk meg h az rs 80le és megy 250-et a cbr meg 8le és megy 80-at és azt is 20sec alatt éri el így meg nyugszól?
TYT maradjál már rs-tali meg a faszom nem fogok azért felmeni pestre vagy hol a picsába laksz hogy megverjelek... inkáb megyek haverokkal p-ringre döntögetni
Neb baj. Szeretek döntögetni. Esztergom,Dobogókő,Szentendre,Szentlászló,Visegrád. Ezt a környéket szeretjük,itt se kell sokat váltogatni,csak tornászni .
peti levihetünk bár hát nem tudom rsv hmmm sztem inkább hring jobb lenne neki vagy ering de ha döntögetni akarsz olcsón arra ez is megfelel. bár nem sokat fogsz váltogatni
valahogy így sikerült összehozniuk. Én a lelátón ültem és onnan néztem vigig. Először úgy tűnt hogy meg tudja fogni a KTM-es srác de Jamal erősebb volt és végül mégiscsak kétvállra fektette
jaja. itt a fórumról láttam még egy SV650-es lányt, egy valamilyen 400-as régi japán sportmotorral is volt egyszer egy girl (esett is) és volt egy túraendúrós pár is egy nagy KTM adventure-rel vagy mi a neve (olyan amilyet Jamal lökött fel egyszer a célegyenes végén ).
Mi is szinte minden hétvégén ott voltunk.
Olyan sokszor motoztunk együtt?