Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt szokott lenni supermoto

hozzám a legközelebbi pálya is 150 km van
jó nektek h van pálya a közelbe nekünk csak rabócsi van ami elég kicsi... meg az aszfaltja se a legjobb
engem?
hát olyan már nekem is volt, hogy kimentem a pályáról, de hát ez van

idén sajnos csak úgy tudom megoldani a dolgokat, hogy lábon kell levinnem a kis drágát
igen mikor megelőz két sm-es két oldalról valami bika géppel.. nah de azt nem teszem fel
ja, csak az a szar mikor a te neked lábon kell haza menni mikor ő meg felhajítja a futóra .... szóval én nem megyek bele inkább olyan helyzetbe aminek nem tudom mi lesz a vége .... így is egyszer kimentem a pályáról nézztem hogy 250es nsrrel purmotól aztán benlzztem a kanyart és megnézztem milyen arra a talaj
Cuki képed?
ott voltam, de hát ez ilyen
yaya... volt már olyan örömben részem hogy együtt mentünk mindannyian:).. van is egy cuki képem de azt ide nem dobom fel
mert mennek árkon bokron akkor te ott voltál mikor ott hátul 2 smes kicsapta egymáss alul a motort :S
Tapasztalat?
ááhh nem tudom.. megérzés és tapasztalat
Miért is?
de jobb mintha az elvetemült sm-esekkel mennénk.. már bocsi
akkor gázos amikor 3 részre szednek, 20 perc nem sok
yah de nem vészes egyébként..
csak egy picit sokan szoktunk lenni
yah ugyanis itt nem tolnak le a nagyok mint pl egy hungaroringen meg azért az aszfalt minőségére sem lehet panasz.. nekem meg amúgy is megkell tanulni dönteni szóval ez a kanyarból kanyarba dolgo nagyon bejön
hmmmm... itt is mindenki Kukucskán motorozott
hát most nem mert elég szépen zakatol a gép szabályosan olyan rajta most az alapjárat is törött gyűrűvel mint egy traktoron
áááá most még nagyon hiddeg van még nap közben is! Majd ha ilyen 15 fok lesz!
és?
7fokban akarnál pályázni?
majd még jó lenne ilyen pályázást össze hozzni
bár én hétvégén viszem a gépet szerelőhőz
hopp bocsi elfelejtettem
én is emléxem