Talán 1-2hónap mulva.Nemsokára ugyis vissza kell mennem a kórházba,de utána nekiállok kicsit gyúrni,rámfér.
A végén akkora leszek hogy nem férek rá a mocira
Én is gondolkozom nagyobb mocin! Az az igazság hogy teljesen beleszerettem a Repsol külsöbe.
Talán most sikerülk is venni Repsolos kabátot
Eddig teljes tévedésben voltam.Azt hittem hogy Repsol szinü CBR csak 125-ben és 1000 Fireblade-ben van.
1000-est nem akartam volna mert egy iszonyat drága az én pénztárcámnak,na meg rögtön 1000-esre...háááát
Na de mint kiderült van 600-ban is Repsol! Na arra beneveznék!
Elnézem mert én sem köszöntem ugy hogy bocsi és Hello!
Hát nem is turázásra gondoltam csak mondjuk egy órás mocizásra vagy kijöhetnél Kakucsringre ha jobban vagy!
Amugy meg nyáron már ha minden igaz egy 400-ason vagy egy 600-as gépen ülök majd!
Egyébként szia Laci,bocsi nem is köszöntem
Hát nem tudom.Tavaly november óta elég sokat vagyok beteg,nem igazán érzem magamon hogy belevágnék egy túrába,pedig jó lenne! Talán nyárra összeszedem magam és összegyüjtök annyi eröt hogy belevágjak valamibe.
Muthéten,meg elötte való héten már nem birtam hogy jó volt az idő,én meg csak feküdtem bent,és kimentem mocizni kicsit.
Hát apám sosem gondoltam volna hogy annyira le tud gyengülni az ember hogy a motort is alig tudja megtartani
De nem lesz itt semmi baj! Nyárra minden oké lesz
Nálam meg első a Vöröstenger, mássodik az Adriai!
Amugy nálam is vetélkedik a barátnőm és a motor!
Multhét szerdán lettünk 1 évesek barátnömel!
Amugy össze kénne hozni egy együtt motorozást végre nem?
Eddig csak a Keletiben találkoztunk motor nélkül!
Elsö a fradi,második a ferencváros,harmadik az ftc
Nekem a moci is meg a barátnöm is elsö helyen van :)
Igaz a mocizásból mostanában nem igazán jut annyi amennyit akarok
Nem értem hogy miért van veled a barátnőd ha ilyen vagy