Nekem se jön be az oldal.
Igaz én még csak 2szer voltam a Kakucsringen(kb. 2-2,5óra), de sikerült megfognia az egész dolognak.
Úgyhogy jó lenne, ha olcsóbb lenne a pályabérlet. Amúgy is, ha megyek, utazok oda-vissza 120km-t, amiben csak az a baj, hogy +pénz. Szóval, mondjuk lehetne, az, hogy amikor én megyek oda, akkor min. nekem ingyen van a pályahasználat.
És majdnem az egész pályahasználókat ideiglenesen likvidáljuk a pályáról, hogy legyen egy kis sikerélményem is, hogy hű, de marha jól megyek.
remélem tényleg így van
mondjuk tekintettel arra hogy lassan már teljesen elfoglalják a pályát a motorosok. Igazán bővíthetnének kifele is mondjuk egy ilyen kanyarral
hú vazzeg te jó korán keltél. Siheder koromban én volt hogy a suli miatt 6kor már szegeden kellett h legyek :( de utáltam! meg nyáron amikor melóztam minden nap 5 után kelni, az egy álom volt... azt sem értem hogy húztam ki 4évet szegeden a gimiben úgy hogy mindennap 6előtt kelés... most meg... ami délelőtt van előadás arra be sem megyek :)) még a du. 1 órai is korán van
Nos mostmár megtudom mondani, hogy mi ez, bár sok ész nem kellett hozzá. Ez a jing cheng kínai motorgyár terméke, ahogy az ibrahim hasonmás is ugyan ott az oldalon, de ez nem gáz, mivel az ibrahim eleve ott készült, mégis futárok erzrei, és a posta is használja. Pár éve azt mondtam, a kínaiak hamarosan megezsik reggelire az egész világ motorgyártását, pont mint a japók 1970 körül.(ehez sem kellett sok ész:)
SZóval a kínaiak már a spájzban vannak:)
Ez olyasmi mint a Kymco...elég CBR 125ös motor viszont a fejidom olyan mint az 1000RR-é...léghűtéses motorja van ha jól olvastam akkor nem CBR blokkos...De viszont nagyon hasonlít rá de akkor ezekszerint nem vette meg a licencet...ha nem vette meg a licencet akkor a Honda-nak nem fog tetszeni!Igy nem hiszem h tudunk véleményt mondani mert én szerintem nem sokan láttam még ilyen motort viszont nem csunya!
Hát szépen megfogalmaztam.