Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fennt vagyok msnen
legjobb pályázásom volt. nem voltak sokan meg sok sok km-t tudtam menni folyamatosan emlékszem akkor mentünk csak le a pályáról mikor már tankolni kellett vagy nem tudtunk moccani a fáradtságtól
Miröl beszélsz?
Gyerre fel msn-re!
tuning megbeszéltük hogy erről senkinek egy szót se csúnya lenne itt beégetni ciberkét mikor Rocky olyan rendes volt velünk SZal ami kakucson történt az kakucson is marad
hmm jóó a 2. képed
azért marad örök rejtély hogy mit alakított a tzr és az ns1 a cbr ellen, igaz Rocky ?
Nem ároljuk el a titkunkat! SOHAAAA!
És mivel kevésbé olyan sürű a levegő jobb is az égés!
Aha vagom, akkor neked a 2. kepen ki volt egve? :D
helyzetjelző csak egy van elől. Az a búra közepén alul abban a kis csücsökben van. A tompított és a refi is ég egyszerre (ha nincs kiégve egyik sem)
Hello

Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.

pl:
-helyzetjelzo: mindeketto
-tompitott: jobb
-refi: bal

Remelem ertheto volt, kosz szepen.
Nem tudod mi a jó, most megvettem a jawat az első ami feltünt hogy milyen könnyű tolni, nagyon fasza motor
nem tudom mit esztek ennyire ezen a motortolás dolgon. Egyszer talán ki kellene próbálnom, de sajna még nem állt meg alattam a CBR az elmúlt 3 évben
Simsont áttolni hármashatárhegyen télvíz idején
Emelni könyebb volt mint tolni, de úgy meg elsúlyedtem a sárban
ok, bármikor :)
Én porfi vagyok motortolás témában, nyomhatunk egy versenyt ha gondolod
ahogy bencce mondaná extrém motorozás extrém helyeken.
ha azt látod hogy valaki a hegyre tolja fel a 06os rst az én vagyok :)))) próbálj csak utánozni!
persze, szebb és hasznosabb ha papírnehezéknek akarod használni én inkáb motoroznék velük gyúrós
jobb ma egy besült rs ami még így is szebb és hasznosabb mint egy működőképes cbr :)

kicsicsávó, én úgy megtolom az rsem, hogy te járó motorú cbrel nem tudsz követni! :D te emos :P
Jobb ma egy CBR mint holnap egy besült RS!
soha nem fogom feladni.
egyszer térdenállva fogtok nekem könyörögni hogy hallgassalak meg titeket

"a cbrem csak 120at megy, se többet se kevesebbet. Minden más érték lejtőn lefele hátszéllel, és simson km óra pontossággal sikerült"
nem és nem és nem... belőlem nem szednek ki semmit! Akár meg is kínozhatnak de én nem beszélek!