Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Téged láthattalak Kakucson ugye?
tegnap énis gurultam pár métert vele. Nem volt rossz... sőt. Bár a nyakam azért még fázott
Hello! Na végre motoral megyek le barátnömhöz ma!
Már elegem van Pestböl és a tömeg közlekedésböl!
Mára 14 fok, holnap 13 fok, tisztat égbolt!
Egyébként nem szoktál véletlenül Pilisszentivánon meg Vörösváron mászkálni piros kisderbi-vel krosz-sisakkal a fejeden?
Nyuszifül? Mit gondolsz miért nem ugatott senki vissza az RS-es hozzászólásomra (téged kivéve) és miért válaszoltak az igazi kérdésemre utána?

gondolkodj ember mielött fölhúzod magad!
Egyébként szar a bőrszerkód! Csak a buzik vesznek ilyen ratyi szerelést!
Hali!
Megint megy a veszekedés....! Holnap megyek megnézni apummal, a fekete - fehér CBR - t!Képzeljétek osztályelső lettem a félévim alapján!
Kolega, nemááár....
Értelmesebb ember vagy te annál, minthogy valami nézetkülönbség miatt ennyire elveszítsed a fejed!
Tudod, amit szoktam mondani"ebben a stílusban akkor sincs igazad, ha igazad van" !
az rsnek 7et lehet mérni ha ügyes a pilóta, és nem 100kg. De lehet még kevesebbet is.
engem
hát a 12 az elég gyenge...
Nektek csak a vegsebesseg szamit? Az kajak nem fontos, hogy 12 alatt er fel 100 ra?
Ne fáraggy...felesleges nekik magyarázni...
egy kérdés, és gpsel mérted már a végét?
hogy ne lenne értelme a vita tárgyának?
szép kis bunyó lesz rstalin :)))) csak azt nem tudom ha nálam lehet fogadni, és én is bunyózok, akkor magamra fogadhatok? :D
hallod télleg nekem is van egy álláspontom rs ügyben de ez az én ügyem az meg hogy ő megvan érte dögölve az övé:)ha én most itt elkezdem neked mondani hogy 5 CBR 125szart be a környezetembe 1hónap alatt akkor se lesz semmi szarni fogsz a fejemre és isteníted tovább ciberkét...és ez így helyes...hisz én se tennék máskánt ha tytelkezdené szidni a tüzért és télleg sokat bántják az rs-eket de nekik ez kell ők választották ezt szeretik nincs értelme a vita tárgyának
na tényleg mentem mielőt idejön a gyurós gyerek és megver jó éjt mindenkinek
jó akor a te rs-ed nem gyári hiba miatt szart be csak a hozá nem értés miatt, de nem egy rs-ről halottam ami GYÁRI HIBA MIATT nyifant ki és ezzel nem vok egyedül de motorhibás cbr -ről halottál már? én még nem na akor ez a minőség beli külömbség enyit akartam most mondhatod hogy nem értek hozá meg stb de nem érdekel befejeztem
Remélem kakucson egy büfézés után nem fogok kulccsal a motoromba karcolt feliratot találni ("Ez a szar nem az rs")
megtaláltam a karácsonyi ajándékom ház átépítés közben amit elfelejtettek oda adni kellemes ünnepeket nekem
na jól van tiplizek fürdeni meg fábryt nézni! nem fogok itt veszekedni de nem csak én állítom egyedül amit állítok...
hát öcsém... na mind1 :)

várlak téged is az rstalira,azt ott élőben megbeszéljük.
ez nem teszto ez mások hülyesége.

de érted, tisztán világosan leírom hogy hogy SZAR KARBURÁLÁS + SZARABB MINŐSÉGŰ DUGÓ miatt akadt meg 2x, erre beírja hogy gyárilag konstrukció meg motorhibás. Az ilyentől falra mászok.

most érted, attól még nem szar a bejgli, ha valaki volt olyan fasz mert sóval csinálta és nem cukorral.
istenem ez az ember mekora gyökér ez belebuzult az rs 125-be.. komolyan azt kivánom neked hogy minden évbe ilyen jól menjen az rs-ed mint a tavalyi évben és az anyázást nem kellene én sem irtam ilyeneket nekde de mondjuk nem is nagyon érdekelsz
komolyan mondom, nem semmi vagy, feltudsz idegelni szépen.
elvekről beszélek töki, nem az a lényeg hogy tuning vagy gyári, az a kérdés, hogy mennyit menne el egy cbr125, ha gyárilag vagy tuningolva (nekem tökmind1) 30-35 lóerő lenne.
értelmezd már egy picit kérlek.

bocs az anyázásért, csak felkúr ha értetlenkednek, meg olyat írnak aminek semmi valóságalapja. olvass a dolgok után.