Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor itt vége is a hitetlenkedésnek.
valljátok csak be, sík úton tényleg nem megy 120 fölé :))
Ezzel tisztában vagyok. A Hungaroringen se menne 135-öt a célegyenesben ha a végén nem lenne leejtő.
mögé akkor 140-ig simán felkúszott volna a mutató. Visszafelé kb. 110-115-ig tudok

igen ez szép és jó, de itt az a lényeg hogy mit tud sík úton? mert az oké h 140et megy, visszafele meg 110et hehehehe

hát ennyi erővel szakadékba én 200al is tudok menni, csak visszafele lassan mászok

üdv :)
Értem. amúgy tényleg tetszik.Nekem leggközelebb a Tokajihegyen van lejtő.
így igaz, ott van egy enyhe leejtése a történetnek végig azon az egyenes részen. Ha be tudtam volna bújni a plexi mögé akkor 140-ig simán felkúszott volna a mutató. Visszafelé kb. 110-115-ig tudok felgyorsulni ezen a részen. Igazából az izgalmat itt nem is ez jelenti hanem az hogy valami kritikán aluli az út minősége. Azért ugrál végig a kép.
Király de azért kíváncsi lennék,hogy vissza felé mennyit tudna a gép.Ha jó láttam akkor szerpentinen lefele történt a felvétel.
itt van egy onboard videóm még tavaly tavaszról. Egy bazi nagy hungarocell dobozzal volt a kamera a tankra rögzítve szóval egyenes háttal kellett vágig ülnöm a motoron de még így is mentem 130-cal. Nagyon szar a videó minősége (mpeg-t nagy minőségveszteséggel konvertál át a youTube) de mivel neked is kisCBR-ed van, nyílván tudod hogy hol van a kilométerórán 120-as és a 140-es szám. Ha nem akarod végignézni akkor elég ha odalépteted a 45-ik másodperchez és azt megnézed.
itt biztos kevésbé sűrű a levegő és ezért kisebb a légellenállás
Jó tuning alap vagy
Itt Nyíregyháza környékén olyan110-120KM/h, de az ország közepe, és a Dunántúl környékén130-140KM/h.Nem tudom miért a környezetemben lévőké ennyi.
Helló / Sziasztok!

Én tudok egy eladó Honda CBR 125R-t,ha gondolod a részletekért hívj: 06 20 469 5414.
Bocsi, ha valakit megzavartam ezzel!

Csaó!
na megyek! Csáó
jó jó elhiszem!
Én tényleg környezetvédő vagyok, csak tömegközlekedéssel járok... se autóval, se motorral( )
na jó elhiszem!
Nem szoktam gyakran... tényleg
na jó, de csak egy kicsit!
nem baj akkor a te motorodal is megyek majd!
Igen , na meg rájöttem hogy magas hőmérséklet kell a begyújtásához is... ezért van a megnézium...
Ma elég rendesen mexennyeztük a környezetet mi is

Egyébként védem a környezetet, de ha már ilyen rendes vagyok néha megengedek magamnak egy kis szórakozást
Meg ne halljam h szenyezed a környezetet , mert ha Környezetvédelmi és vízgazdálkodási technikusi szakmám meglesz és megtuddom h szenyezed a környezetet akkor kénytelen leszek büntetésül menni az akkori motorodal vagy motorjaidal!
videóban benne van a keverési arány is.
2400 fok és igen halottam már róla, és tuti csinálok is, most is próbáltunk, de sajna fontos az arány, és mi azt pont nem tudtuk

Egyébként tudok már tűzkarikát fújni, füstkarikát tudok szájjal ezt is úgy kell, de mivel a szám nem bírja a tüzet(tudom hogy ciki ), azért egy műanyag flakonnal kellett ezt megoldani, és frankó kis tűzkarikákat tudtam fújni
Hát ebben sem fog már semit sem sütni!