Talán én külömbséget tudok tenni a két, avagy 3 motor között....
Aprilia RS 125-tel is mentem Hungaroringen 2007
Honda CBR 125 R(om) a CBR kupással valami 15 kemény paripa........
Meg Derbi GPR 50 R-emmel is mentem a ringen....
Hát a CBR-t inkább a GPRhez mérem, bár az 50-es, mégis a kettő között azzal volt élvezetesebb menni....
futomú, fékek, üléspozíció.... minden jobb még az 50-esnél is, ott eldöntöttem, hogy Hondát soha.....
Az RS-sel nem is hasonlítanám össze, nem egy dimenzió...
Ha a Derbim a jelen, akkor XVIII. század a CBR, az RS meg 2020.... ennyi, nincs min vitázni
figy eszembe nincs tuningolni az 1 baromság kis köbcentit tuningolni.. lázsd rs125 nagyon ki van hegyezve gyárilag és azért nem hoszú eletű... de ha azt akarom hogy jobban menjen a moci nem a kis cbr-t tuningolom hanem veszek nagyobb vasat mert felesleges ilyen kis gépre költeni
szidod mert kisebbségi komplexusod van a cibere miatt?
szidod mert nem úgy néz ki az rs mint egy bicikli?
szidod mert ugyanakkora köbcentiből 2x annyi lóerős?
szidod mert elég komoly eredményeket ért el az rs a versenysportban?
szidod mert 125ccmben az evo mellett a legütősebb verda?
szidod mert neked nincs ilyen?
mégvalami, tuningolj már fel ugyan egy cbr125öt 30-35lóerőre (125ccmben maradva, semmi 150es faszság), és nézd már meg ugyan mennyit megy el meghibásodás nélkül! Baszdki egy 4t kétszelepes őskövület blokk, jóhogy megbízható. Csakhát gyengusz 1 picit :)
Spedee, először tanulj meg írni, aztán kóstolgass.
Nézz már picit kérlek magadba. Nem vagy azon a szinten hogy egy rst lehurrogj.
vegyek példát a cbr125ről? szerinted így néz ki egy motor? vagy te még nem láttál rendeset?
minden jót.
Úr isten! bele olvastam az yzfr-125 topicba tyt nagyon dícséri az rs-t ... már tudja, hogy szar lesz az uj yamaha Tyt ha megkérhetlek mond meg milyen lesz az uj kis gixer..
Tyt ha jobb ma egy besült rs mint holnap 1 cbr akor gondolkodj már el azon h most a jó időbe mért nem motoroztál 06-os rs-ed van ha jól látom és már hozá kellet nyulni vegyél példát a cbr-ekről és utána beszélj Ja és sík úton 110-120? akor az én km orám meg még a 3 cbr 125 ismerősé is szar mert sík utón 130-135 hátszélel 140...
Aprilia RS 125-tel is mentem Hungaroringen 2007
Honda CBR 125 R(om) a CBR kupással valami 15 kemény paripa........
Meg Derbi GPR 50 R-emmel is mentem a ringen....
Hát a CBR-t inkább a GPRhez mérem, bár az 50-es, mégis a kettő között azzal volt élvezetesebb menni....
futomú, fékek, üléspozíció.... minden jobb még az 50-esnél is, ott eldöntöttem, hogy Hondát soha.....
Az RS-sel nem is hasonlítanám össze, nem egy dimenzió...
Ha a Derbim a jelen, akkor XVIII. század a CBR, az RS meg 2020.... ennyi, nincs min vitázni