Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán én külömbséget tudok tenni a két, avagy 3 motor között....
Aprilia RS 125-tel is mentem Hungaroringen 2007
Honda CBR 125 R(om) a CBR kupással valami 15 kemény paripa........
Meg Derbi GPR 50 R-emmel is mentem a ringen....
Hát a CBR-t inkább a GPRhez mérem, bár az 50-es, mégis a kettő között azzal volt élvezetesebb menni....
futomú, fékek, üléspozíció.... minden jobb még az 50-esnél is, ott eldöntöttem, hogy Hondát soha.....
Az RS-sel nem is hasonlítanám össze, nem egy dimenzió...
Ha a Derbim a jelen, akkor XVIII. század a CBR, az RS meg 2020.... ennyi, nincs min vitázni
Hát az új cbr sokkal jobban néz ki mint az rs ( na köss belém és vitatkozzunk )
figy eszembe nincs tuningolni az 1 baromság kis köbcentit tuningolni.. lázsd rs125 nagyon ki van hegyezve gyárilag és azért nem hoszú eletű... de ha azt akarom hogy jobban menjen a moci nem a kis cbr-t tuningolom hanem veszek nagyobb vasat mert felesleges ilyen kis gépre költeni
szidod mert kisebbségi komplexusod van a cibere miatt?
szidod mert nem úgy néz ki az rs mint egy bicikli?
szidod mert ugyanakkora köbcentiből 2x annyi lóerős?
szidod mert elég komoly eredményeket ért el az rs a versenysportban?
szidod mert 125ccmben az evo mellett a legütősebb verda?
szidod mert neked nincs ilyen?
mégvalami, tuningolj már fel ugyan egy cbr125öt 30-35lóerőre (125ccmben maradva, semmi 150es faszság), és nézd már meg ugyan mennyit megy el meghibásodás nélkül! Baszdki egy 4t kétszelepes őskövület blokk, jóhogy megbízható. Csakhát gyengusz 1 picit :)
Spedee, először tanulj meg írni, aztán kóstolgass.
Nézz már picit kérlek magadba. Nem vagy azon a szinten hogy egy rst lehurrogj.
vegyek példát a cbr125ről? szerinted így néz ki egy motor? vagy te még nem láttál rendeset?
minden jót.
pacsi
Én meg.... én vagyok
én is mindenhol szidom
én mindenhol szidom az rst de már megszokták
Na ti meg most itt szídjátok az rst, az vesse rá az első követ
rs topicba meg sirnak hogy ez szar lett az szar lett ez ragadt meg az ragadt meg ez van
Úr isten! bele olvastam az yzfr-125 topicba tyt nagyon dícséri az rs-t ... már tudja, hogy szar lesz az uj yamaha Tyt ha megkérhetlek mond meg milyen lesz az uj kis gixer..
nem tud valaki somogy megye környékén pályát?
köszi
ez az örökös végsebesség vita... 200 van az órába beleírva, nehogy már csak 130-140-et menjen
Máriapócs
Tyt ha jobb ma egy besült rs mint holnap 1 cbr akor gondolkodj már el azon h most a jó időbe mért nem motoroztál 06-os rs-ed van ha jól látom és már hozá kellet nyulni vegyél példát a cbr-ekről és utána beszélj Ja és sík úton 110-120? akor az én km orám meg még a 3 cbr 125 ismerősé is szar mert sík utón 130-135 hátszélel 140...
Nekem 246-ot írt a progi. (négyesen)
Repsol cbr Az a Rabocs ring hol található pontossan?
272km pályán
az lehet, hogy 278 km? ezt adta ki a kalkulátor
kakucs-nyíregyháza hány km? apucival megdumáltam h nyáron 1 reggel bedobjuk a kisbuszba a vasam meg a haver vasát és 1 napra meglátogatjuk a kakucsot