Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs olajszűrője!
toba ha már ki akarod cserélni (feltételezem hogy te magad), akkor egyszer úgyis meg kell keresned azt az olajszűrőt (feltéve ha van benne )
ha meg már megtaláltad akkor megnézed hogy milyen.
annyi tippet adok, ha van benne, akkor a blokk körül keresd
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ebben a motorban van e olajszűrő? És ha van milyen?
Gondolom illene de nem találok hozzá sehol.
micsináltmeg és milyen új yamaha?
az derék
Én meg ma jöttem haza! Barátnöm megfüzött h maradjak még nála! Hát mondom csak nem fog esni az eső ma meg talán jó ídő lesz , erre ma fél8kor arra ébredtem h iszonyat fuj a szél és mint ha az eső is esne! Aztán kaptam sms-ben h 90-100 km/h szél van! Na mondom fa**a, de végülis haza motoroztam 75km-ert ebben a szélben és esőben!
Hali skacok!
Tegnap elmentünk megnézni a CBR - t!Nagyon szép! Először furcsa volt, hogy az én mocim nagyobb idomokkal rendelkezik, de aztn már észre sem vettem!Csávó ezzel kezdte "Láttátok már az új Yamahát? "! Készültek képek is, majd felrakom csak moziban voltunk aztán későre értem haza, és akkor már nem volt kedvem...! A csávó akinél fényeztettük a mocit, már megcsinálta az egészet!
msnen meg cseszel valaszolni:D
Ki nem hagynánk
Hogyne lenne ismerős Idén is jöttök?
HondásPisti!Ismerős? Egyébként rajta van még Gozsi, RS fórumből, én még az RG-vel meg Facsar Sanyi!
Szórólapozok...
Ez speciális havasi tengerimalacok
20-fokos éviátlaghömérséklet
Ja tényleg mig el nem felejtem,egy kis direkt marketing
Van egy vadonat uj elsö sárvédöm CBR 125-höz Repsolos,motoron még nem volt,gyári csomagolásba.
A gyári csomagolás egyébként az hogy körbebugyolálják sima barna papirral
Ha valakit érdekel irjon a yanee@pannonmail.hu-ra
jó hát nyílván nem ilyen hidegben. Meg kell teremteni hozzá az EU-s előírásoknak megfelelő környezetet. Szív alakú franciaágy, pezsgő... eper tejszínhabbal
Nem tom,igy képröl azért biztos más mint életben,nekem nem tünik csunyának.
A másik felni az felejtös.Ha még találnék is olyan mintáju felnit amilyen az eredeti csak szélesebbet akkor az biztos hogy egy vagyon lenne.
Egyébként pesten hollehet kapni ilyen méretü gumit?
Több helyen néztem(neten) de ilyen vékonyakkal nem igazán foglalkozik senki
Na és milyen márkát érdekes venni,esetleg tipust is.Nekem csak sima utcai használatra kell,ugymond elfogadható áron.
Na mondjuk ez is relativ hogy kinek mennyi az elfogadható
ilyen hidegben? .
én már próbáltam szélesebbet de Tarzan f.sza reccs
tréfát félretéve. Ha szélesebb gumit szeretnél akkor egy szélesebb felni se árt, mert a gyári felni összehúzza a gumit és ezért igazából látványra nem lesz szélesebb a gumi, viszont oldalról legalább szarúl is fog kinézni
tengerimalacokat tenyészt
Mit melozol?
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Most hogy kicsit jobb idö lett,rögtön elövettem a mocit :) Sajnos az enyémen még a gyári gumik vannak és hát ilyen hideg aszfalton nem az igazi.Mivel nemsokára ugyis esedékes lesz a csere vennem kell rá ujat.
Milyet érdemes venni ami még aránylag jó árban van,és hol? Na meg szélesebbet probált valaki? Tapasztalat?
A másik kérdeésem meg hogy probált e valaki halogén izzót rakni a fényszoróba?
Nem tudom hogy csak nálam van e ez,de az én mocimon elég hamar kiég a fényszoró izzó.Már 2szer cseréltem benne izzókat és az egyik most sem világit csak refivel :(
Ha már azt is cserélni kell akkor jo lenne esetleg halogén,de azt birja e a müanyag foncsor vagy megolvad?
Persze amikor melóztam volt vagy 0 fok és iszonyat szél volt
Miért akar itt mindíg valaki verekedni?
Mert van, aki még a lányoknál is csak a "teccik, tehát meghúzom a haját" fázisban van:)
Ezt a fajta útkereső viselkedést a pubertás beköszöntével ki szokták nőni.
(általában:)