Szórólapokat osztogatok , valami kell a suliig...
Ma pl a pajzs tulaja osztogatott melettünk, az az autóvédő rendszer, egyébként tök jó fej, most azt mérte fel egy óra alatt hány lap fogy el...
De ma eltört a modellmocim propellerje próbáltuk beindítani nem belevaló üzemanyaggal, gázolajjal, és amikor felhevítettük a mocit akkor pöffent is egy párat, aztán majdnem beindult, de eltört a légcsavar
Meg mondjuk egy pár érdekes dolgot csináltam ma egy kis pirózás volt
hát én is felhuztam reggel a redönyt azt néztem milyen szépen süt a nap, tiszta az ég és az út! Csak mikor ki mentem az ajton akkor éreztem h egy kicsit még hiddeg van, de nem zavart!
Itt is fújt a szél rendesen, meg azért amikor mentem melóba akkor kibaszott hideg volt(5:45), de aztán moszkván kicsit melegebb volt de még mindig hideg(6:15) aztán amikor elkezdtem dolgozni bogdándi útnál(7:20, hivatalosan 7 ) akkor is még csak -1 fok volt, de nagyon szép volt az ég, aztán feljött a nap, és nekem tök jó kedvem volt, láttam is vagy 14 motort amíg melóztam(robeszokat nem számoltam)
Nem hazudtam , itt is 7ágra süt a nap és jó az ídő csak a szél fúj kicsit! Nálunk olyan du. 5 körül elkezdet nagyon fujni a szél és esett is egy kicsit! Hajnalig nagyon fujt a szél aztán, de most már elviselhető! Néztem is reggel ahogy kijöttem az ajton h ma megjáratom kicsit az Mz-t szóval azzal jöttem suliba! Csak térd melegitött vettem fel a farmer alá!
Reggelt!
Hozzánk ma jön a fényező, viszi el az egész bal oldalt!Azt mondta apu, hogy 40.000 Ft! Nekem is lesz benne kicsi idomjavítás! Jah, jó szar idő van(még mindig)! Jó ez a kép!
Csak pár helyen van elrepedve meg az aljára kellene valami csattokat rakni, de nem tudom érdemes-e még foglalkozni az egésszel a segédmocc rendszámoztatás miatt.
Ma pl a pajzs tulaja osztogatott melettünk, az az autóvédő rendszer, egyébként tök jó fej, most azt mérte fel egy óra alatt hány lap fogy el...
De ma eltört a modellmocim propellerje próbáltuk beindítani nem belevaló üzemanyaggal, gázolajjal, és amikor felhevítettük a mocit akkor pöffent is egy párat, aztán majdnem beindult, de eltört a légcsavar
Meg mondjuk egy pár érdekes dolgot csináltam ma egy kis pirózás volt
Hozzánk ma jön a fényező, viszi el az egész bal oldalt!Azt mondta apu, hogy 40.000 Ft! Nekem is lesz benne kicsi idomjavítás! Jah, jó szar idő van(még mindig)! Jó ez a kép!