Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a pirózásnál tartunk, a termitről hallottál már?2000 fokon ég.vas-oxid meg alupor keveréke.
Na jó egy kis alupor is volt benne csak hogy megadja a zamatát
Azt tudtátok hogy a benzines cukor keverékéből ilyen gyurmaszerű anyagot keversz akkor az nagyon jól és sokáig ég? szinte el se lehet oltani
Szórólapokat osztogatok , valami kell a suliig...
Ma pl a pajzs tulaja osztogatott melettünk, az az autóvédő rendszer, egyébként tök jó fej, most azt mérte fel egy óra alatt hány lap fogy el...

De ma eltört a modellmocim propellerje próbáltuk beindítani nem belevaló üzemanyaggal, gázolajjal, és amikor felhevítettük a mocit akkor pöffent is egy párat, aztán majdnem beindult, de eltört a légcsavar
Meg mondjuk egy pár érdekes dolgot csináltam ma egy kis pirózás volt
annyi amennyit még van képed hazudni róla
80 nem merrek töbet irni mert megint leleszünk ugatva ,hogy soha nem megy enyit meg hogy, hogy megy az rs stb nincs kedvem vitázni szal 80
sziasztok ! most szeretnék venne cbr 125 öt és az szeretném kérdezni a végsebessége mennyi ?
Én 5:10 kor mindennap! Kivéve hétfőn, mert akkor 9:30 ra kell mennem!
mit dolgozol?
Én 7:30kor keltem!
Na igen, én már rég melóztam amikor elkezdett feljönni nap...
hát én is felhuztam reggel a redönyt azt néztem milyen szépen süt a nap, tiszta az ég és az út! Csak mikor ki mentem az ajton akkor éreztem h egy kicsit még hiddeg van, de nem zavart!
Itt is fújt a szél rendesen, meg azért amikor mentem melóba akkor kibaszott hideg volt(5:45), de aztán moszkván kicsit melegebb volt de még mindig hideg(6:15) aztán amikor elkezdtem dolgozni bogdándi útnál(7:20, hivatalosan 7 ) akkor is még csak -1 fok volt, de nagyon szép volt az ég, aztán feljött a nap, és nekem tök jó kedvem volt, láttam is vagy 14 motort amíg melóztam(robeszokat nem számoltam)
Amugy tegnap halottam a rádióban h szar idönk lesz ma!
Nem hazudtam , itt is 7ágra süt a nap és jó az ídő csak a szél fúj kicsit! Nálunk olyan du. 5 körül elkezdet nagyon fujni a szél és esett is egy kicsit! Hajnalig nagyon fujt a szél aztán, de most már elviselhető! Néztem is reggel ahogy kijöttem az ajton h ma megjáratom kicsit az Mz-t szóval azzal jöttem suliba! Csak térd melegitött vettem fel a farmer alá!
Hazudtál, itt hétágra süt a nap, és tök jó idő van
Reggelt!
Hozzánk ma jön a fényező, viszi el az egész bal oldalt!Azt mondta apu, hogy 40.000 Ft! Nekem is lesz benne kicsi idomjavítás! Jah, jó szar idő van(még mindig)! Jó ez a kép!
Na mi van? Mindenki alszik már?
épp most írok ítéletett a kis CBR-röl a Totalbike oldalára! Van már itt pár ismerös le írása!
kösz megvagyok! És te? tegnap vettem elő a CBR-t és ma mentem vele suliba! Már nagyon hiányzot! Holnap viszont sajna szar ídőnk lesz!
jaja
Csak pár helyen van elrepedve meg az aljára kellene valami csattokat rakni, de nem tudom érdemes-e még foglalkozni az egésszel a segédmocc rendszámoztatás miatt.
Teis széttkúrtad az idomokat?