Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és szerintem a motor összképét sem rontja el!
Sziasztok!

Eladó egy cbr 125 r-re való eredeti sérülésmentes givi hátsó doboz felfogatóval+ugyan olyan
eredeti csavarokkal mint ami a hátsó kapaszkodót fogja(felszerelésénél azt sem kell
levenni),és természetesen az eredeti 2 kulcsával adom.
Könnyen felszerelhető,levehető igény esetén,jól pakolható(sisak lazán belefér),
túrázásnál nagyon hasznos.Nekem feleslegessé vált ezért adom el.

Képet még küldök ha kell,meg szerintem a postai után vétel is megoldható!
Ára:30000FT

tel:06-20-391-9664
e-mail:nagyzo
lika@citromail.hu
valamikor a szezon vége felé valami zseni rányomta a hangosbeszélőre valamelyik vidéki rádió adását! Azt hittem bedilizek ha mégegyszer meg kell hallgatni a 8óra munka 8óra pihenés-t
én nem akarok... ezért mondom hogy inkáb versenyezünk egyet augusztus vége felé mert akor már lesz szabad időm
Miért akar itt mindig mindenki verekedni?
azér nem megyek ám mert megilyedtem tőled valószínű , de ha gondolod majd valamikor versenyezhetünk egyet mondjuk augusztusban na?
tyt fizetti a benzint, de ha kikapsz akkor te fizetted a benyót
akkor sajnálom, de az ilyeneket nevezik gyávának :)
ha már először azt mondod hogy "megversz", akkor vállald élőben is. mert ez így...... pont olyan jellemre vall, mint amilyennek eredetileg is gondoltalak :)
te kis...
nem fogok a te gyönyörű bucid kedvé ért 300km-ert meni mert rád még a benzint is sajnálom...
TYT maradjál már rs-tali meg a faszom nem fogok azért felmeni pestre vagy hol a picsába laksz hogy megverjelek...

vásárhelyi vagyok, de kecskemét környékén lesz a tali, oda elég lesz ha eljössz hogy "megverhess". Bár ha te ennyire biztos vagy magadban, akkor kérlek tényleg gyere el :) Várunk szeretettel!
kakucson van kanyar . .
Ehhez én nem tudok mit mondani
Nem ismerem még
Hmmm kanyar.... Na jahhh... a legjobb egyenes a kanyar
Rocky nem ismer rs tulajokat, mert pályának a közelébe sem megy,mert nagyon kanyargós, és nem játszik a hangosbemondó tokijó hotelt, Csongit sem ismeri, de ha ismerné letagadná, mert rs-e van:)
Hát, hogyne néhány pajtással, mint pl tuning, vagy RSpetya, meg van dumálva, hogy elgurulunk párszor Ha nem épp Hring aszfaltját karcoljuk
gondolom te is jösz majd kakucsra?:)
Rocky egyébként nem húztam fel magam
Csak gondoltam megpróbálom leírni nagyon szépen, szinte költőien, hogy sima szerkezetek vagyunk mi RS-esek
Na sebaj, majd ha megismersz egyszer, rájössz, hogy nem húztam fle magam
Na jah... :P Gondolom akkor
ment a mail
Nade, mé" csak "volna"?

emzoli22357@freemail.hu

Nemtom milyen alkat rece kellhet neked ami nekem van:)
nem nem
jaja mailen kerestelek volna al - cat -race (alkatrész)
vagyis hódmezővásárhelyi:) á ott van egy tök jó motorosbolt tök jó fejek
szegedi:)
Jaja, mint Pedróza speedway-en az nsr250-nel, ment végig kettesben:)
Mellesleg valamiért kerestél, vagy megőrültem?
sok pálya manó