Eladó egy cbr 125 r-re való eredeti sérülésmentes givi hátsó doboz felfogatóval+ugyan olyan
eredeti csavarokkal mint ami a hátsó kapaszkodót fogja(felszerelésénél azt sem kell
levenni),és természetesen az eredeti 2 kulcsával adom.
Könnyen felszerelhető,levehető igény esetén,jól pakolható(sisak lazán belefér),
túrázásnál nagyon hasznos.Nekem feleslegessé vált ezért adom el.
Képet még küldök ha kell,meg szerintem a postai után vétel is megoldható!
Ára:30000FT
valamikor a szezon vége felé valami zseni rányomta a hangosbeszélőre valamelyik vidéki rádió adását! Azt hittem bedilizek ha mégegyszer meg kell hallgatni a 8óra munka 8óra pihenés-t
akkor sajnálom, de az ilyeneket nevezik gyávának :)
ha már először azt mondod hogy "megversz", akkor vállald élőben is. mert ez így...... pont olyan jellemre vall, mint amilyennek eredetileg is gondoltalak :)
te kis...
TYT maradjál már rs-tali meg a faszom nem fogok azért felmeni pestre vagy hol a picsába laksz hogy megverjelek...
vásárhelyi vagyok, de kecskemét környékén lesz a tali, oda elég lesz ha eljössz hogy "megverhess". Bár ha te ennyire biztos vagy magadban, akkor kérlek tényleg gyere el :) Várunk szeretettel!
Rocky nem ismer rs tulajokat, mert pályának a közelébe sem megy,mert nagyon kanyargós, és nem játszik a hangosbemondó tokijó hotelt, Csongit sem ismeri, de ha ismerné letagadná, mert rs-e van:)
Rocky egyébként nem húztam fel magam
Csak gondoltam megpróbálom leírni nagyon szépen, szinte költőien, hogy sima szerkezetek vagyunk mi RS-esek
Na sebaj, majd ha megismersz egyszer, rájössz, hogy nem húztam fle magam
Eladó egy cbr 125 r-re való eredeti sérülésmentes givi hátsó doboz felfogatóval+ugyan olyan
eredeti csavarokkal mint ami a hátsó kapaszkodót fogja(felszerelésénél azt sem kell
levenni),és természetesen az eredeti 2 kulcsával adom.
Könnyen felszerelhető,levehető igény esetén,jól pakolható(sisak lazán belefér),
túrázásnál nagyon hasznos.Nekem feleslegessé vált ezért adom el.
Képet még küldök ha kell,meg szerintem a postai után vétel is megoldható!
Ára:30000FT
tel:06-20-391-9664
e-mail:nagyzo
lika@citromail.hu
ha már először azt mondod hogy "megversz", akkor vállald élőben is. mert ez így...... pont olyan jellemre vall, mint amilyennek eredetileg is gondoltalak :)
te kis...
vásárhelyi vagyok, de kecskemét környékén lesz a tali, oda elég lesz ha eljössz hogy "megverhess". Bár ha te ennyire biztos vagy magadban, akkor kérlek tényleg gyere el :) Várunk szeretettel!
Nem ismerem még
Hmmm kanyar.... Na jahhh... a legjobb egyenes a kanyar
Csak gondoltam megpróbálom leírni nagyon szépen, szinte költőien, hogy sima szerkezetek vagyunk mi RS-esek
Na sebaj, majd ha megismersz egyszer, rájössz, hogy nem húztam fle magam
emzoli22357@freemail.hu
Nemtom milyen alkat rece kellhet neked ami nekem van:)
jaja mailen kerestelek volna al - cat -race (alkatrész)
Mellesleg valamiért kerestél, vagy megőrültem?