attól függ,mennyit kell hegeszteni.Nekem elég sokat,és kitört darabokat visszahegesztnek mert lezúztam rendesen szal durva műtét lesz,így jön bele oylan 4800 forint körül...
Szerintem amúgy bőven elég egy 600 cm3 - s motor!Azok is mennek eleget, bőven eleget!Nagyon kielégíti az igényeket!Nézz rá a mai sportmotorokra, szerintem egy 600 ccm nél nem kell nagyobb!
Hát, több kategóriát is ki kell próbálni!Szerintem nem lenne furcsa, mivel ez is megy rendesen, a Hayabusa meg szinte olyan, mint egy "fegyver".Nekem csak tetszik a Hayabusa.
Egy kis szórakozás -- http://www.youtube.com/watch?v...
Most h így elnéztem az adatlapodon nem is rossz a piros - fekete színű CBR 125 R, pedig a weblapokon nem tetszett, igaz ott nem adja vissza annyira az eredeti színét!110 km/h - s szél! H rohadna meg! Kistuning, mikor lesz megint MsN - s sportmotor.hu - s találka!? Majd ha lesz hívj be!
Hali skacok!
Milyen volt a napotok? Remélem nem fog holnap jönni a rosszidő! Elkéne mennem egyszer valamelyikőtökkel mocizni! Ma apukámmal motoroztam(Motopityu - GSR - 600)!
De erre a hétre még ilyen időt mondott jövő hétre meg már megint olyan 12 fokokat
Hogy vagy?Miért csak én írkálok ide?
Most h így elnéztem az adatlapodon nem is rossz a piros - fekete színű CBR 125 R, pedig a weblapokon nem tetszett, igaz ott nem adja vissza annyira az eredeti színét!110 km/h - s szél! H rohadna meg! Kistuning, mikor lesz megint MsN - s sportmotor.hu - s találka!? Majd ha lesz hívj be!
Milyen volt a napotok? Remélem nem fog holnap jönni a rosszidő! Elkéne mennem egyszer valamelyikőtökkel mocizni! Ma apukámmal motoroztam(Motopityu - GSR - 600)!