Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem kösz az elég elviselhető.
attól függ,mennyit kell hegeszteni.Nekem elég sokat,és kitört darabokat visszahegesztnek mert lezúztam rendesen szal durva műtét lesz,így jön bele oylan 4800 forint körül...
Milyen árban van az idomhegesztés?
Nálunk esett az eső és kikúrtul kibaszott faszság van...De legalább elvittem meghegesztetni az idomokat
VAze! nálun most szakad az eső és kikurt nagy szél fúj

De erre a hétre még ilyen időt mondott jövő hétre meg már megint olyan 12 fokokat
Igazából egy 50-60 az ami jó... szerintem... supermotok is bőven elvannak ezzel az erővel... meg elég sok kedvenc mocim hasonló erőben van...
Jah, egyetértünk!
Szerintem 100Lenél több utcára baromság, meg szerintem közúton 200 fölött menni is az... sőt...
Hali!
Hogy vagy?Miért csak én írkálok ide?
Hello
Szerintem amúgy bőven elég egy 600 cm3 - s motor!Azok is mennek eleget, bőven eleget!Nagyon kielégíti az igényeket!Nézz rá a mai sportmotorokra, szerintem egy 600 ccm nél nem kell nagyobb!
Hát, több kategóriát is ki kell próbálni!Szerintem nem lenne furcsa, mivel ez is megy rendesen, a Hayabusa meg szinte olyan, mint egy "fegyver".Nekem csak tetszik a Hayabusa.
lettetek**
szep de sport moci utan nem fura kicsit ezaz alom.mert nekem inkabb haya vagy tl 1000r inkabb tl1000r
Hova lettetej skacok?
Ő az álmom!
Egy kis szórakozás -- http://www.youtube.com/watch?v...
Most h így elnéztem az adatlapodon nem is rossz a piros - fekete színű CBR 125 R, pedig a weblapokon nem tetszett, igaz ott nem adja vissza annyira az eredeti színét!110 km/h - s szél! H rohadna meg! Kistuning, mikor lesz megint MsN - s sportmotor.hu - s találka!? Majd ha lesz hívj be!
Ilyen szép időben tuti motorozott mindenki
Hali skacok!
Milyen volt a napotok? Remélem nem fog holnap jönni a rosszidő! Elkéne mennem egyszer valamelyikőtökkel mocizni! Ma apukámmal motoroztam(Motopityu - GSR - 600)!
Hali ma nem is irt senki hozászólást? akor én irok na de már megyek is motorozni cső
miért lett csend a fórumban! Na mindegy megyek! Csáó
Ja jol van, mert mindkettő saját pénzböl van!